- 21 Şubat 2018
- 205
- 43
- 18
- 34
- Konu Sahibi yagmur07-90
-
Merhaba arkadasim bir sey soracagim ama oncelikle tikaniklik demissiniz ya okudugum kadariyla tikanikliga bagli azosperm tedavisi cok daha kolaymis yani tikaniklik giderildigi zaman iceride olusan canli spermler disari cakarak dogal yoldan gebelik sansi yuksek oluyormus sormak istedigim soruysa immatur germ orani ve sayisi kac cikti sizde veya cikti mi birde canli sperm cikisi hic mi yok spermatid ve spermatosit orani belli mi birdeHiç kimsenin başına böyle bir durum gelmedimi ?
Volum düşük oldugu için sperm testi iki defadır %100 lökösit çıkıyor en son volum 0,3 çıktıMerhaba arkadasim bir sey soracagim ama oncelikle tikaniklik demissiniz ya okudugum kadariyla tikanikliga bagli azosperm tedavisi cok daha kolaymis yani tikaniklik giderildigi zaman iceride olusan canli spermler disari cakarak dogal yoldan gebelik sansi yuksek oluyormus sormak istedigim soruysa immatur germ orani ve sayisi kac cikti sizde veya cikti mi birde canli sperm cikisi hic mi yok spermatid ve spermatosit orani belli mi birde
Cok buyuk ihtimal iceride vardir insallah ta vardir inhibin b hormonlar nasildi pekiVolum düşük oldugu için sperm testi iki defadır %100 lökösit çıkıyor en son volum 0,3 çıktı
İlaç ne kullanıyorsunuz ve doktorunuz kim bizim meniyi oluşturan prostat kanalında tıkanıklık var doktor birşey yapamadı ve bizi prostat masajı yapan birine yönlendirdi 8 seans ona gitcek eşimSelam canım bizdedir varoksel çıktı zaten ilk teşhis de lökositti bu 3 ayın sonunda gittik doktor başka doktora yönleridirdi muhane oldu tıkanıklığa bağlı varoksel dedi belki hücreler içerde olabilirde dedi suanlık ameliyat gerekmıyo ilaçla giderilmese sonra olur belki ameliyat bizdede durum bu
Merhaba arkadasim gectigimiz persembe Celalettin Peru hoca ayni durumu bizim icinde soyledi transrektal usg hormon degerleri ve inhibin b sonucuna bakarak sanirim sizi gonderdigi yer fatihte bir yere yonlendirdi prostat masaji icin aradik konustuk 8 hafta surer dedi ayni sey sanirim merak ettim arkadasim siz ne durumdasiniz?prostat kanalında kist var eşimde kist meninin çıkmasına engel oluyor hiç böyle bir durum başına gelen varmı ?kafayı yicem içerde sperm varmı yokmu bilmemek çok kötü
varikosel kısmında ise tıkanıklık bence masajla düzelmez ilaç fayda etmezse ameliyat oldurur hoca büyük ihtimalDoktormz Celalettin hoca ayni ilaclari Verdi yanına başka bi ek ilaç yazdı o kadar o tıkanıklık neyle gidicekse hic masaj filan önermedi ilaçları kullansın ılerde bakarız ameliyatlı durumu varmı dıye sizce bu sorun hücre çıkışınıda engellermi ki ??
Merhaba benim esimde de ayni durum var trus ile kist oldugu ve tıkadığı soylendi bu kisti temizlersek dogal yoldan gebe kalma sansin olusur dedi.sizin ne yaptiginiZi nasil bir yol izlediginizi merak ettim.ben cpk.korkuyorum ameliyattan bana bu konuda bilgi verebilir misinmerhabalar,
eşimin yaptırdığı sperm testinde volum 0,3 çıktı doktorumuz celalettin hoca doppler ultrason istedi çekilen ultrasonda prostat bölgesindeki kanallarda tıkanıklık oldugu için meni geçmediğini ögrendik bu duruma benzer tıkanıklık nedeniyle azosperm olup tedavisi başarılı olan varmı?
sizin durum daha iyi bizim sadece tıkanıklık değil sebeb hormon düşüklğgü de var genetik sorunda var o yüzden sperm çıkmadı sizin ameliyatla çıkabilirMerhaba benim esimde de ayni durum var trus ile kist oldugu ve tıkadığı soylendi bu kisti temizlersek dogal yoldan gebe kalma sansin olusur dedi.sizin ne yaptiginiZi nasil bir yol izlediginizi merak ettim.ben cpk.korkuyorum ameliyattan bana bu konuda bilgi verebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?