• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esınden ayrı olup henüz umutlu olanlar var mı ?

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
Sonumuz suan esimle ayrilik gibi görünüyor...ve kaynanam da hala susmak bilmiyor!!!
Bu gece rüyamda esimi gördüm ve barismistik arabada eve dogru gidiyorduk.
Ne kadar aci bir seydir ki,o kadar cok umutlarla sevgiyle bir yola basliyorum ve tek istegim mutluluk.
Baska birsey istemezken birde bakiyorum ki ayriliyoruz ve ruhum yogun bakimda suan bilmiyorum ölecek mi yoksa yasayacak mi,yasasa bile sakat kalacaktir ve ben bu ruhumu atsam atamiyacam satsam satamiyacam,yasnmislarida yok sayamiyacam.
Ama en kötüsüde bu ruhumun bu hale gelmesine ben katkida bulunmadim.

Arkadaslar benimle ayni durumdaysaniz,burada birbirimize destek olmaliyiz.
acilarimizi paylasarak belki hafifletebiliriz.

Yaşanmışlıklar işte en acı verenide bu zaten keşke en son üzüntüden önceki xzamanları yok edebilsek hayata sıfırdan bir bebek gibibaşlayabilsek keşke şu KEŞKELERİ demek zorunda kalmasak ii insanlrla karşılassak..bukadar acıya ve yaşanmışlığa rağmen yinede ayaktayız işte herkese ve hayata inat büyük bir sabır ve azimle çünkü biz KADINIZ en zoruda bu....

canım benim senin adına çok üzüldüm...

bizde yaşadık aynı durumları kaç kere ayrılık noktasına geldik ve eşimin ailesi hep ayrılmamızı istediler ellerinden geleni yaptılar.... hala bi kızımız olmasına rağman eşim ayrılmak istese hemen destek olurlar demezlerki yuva yıkmak günahtır oğlum diye.... ewet canım allah hiç sevmez ayrılanları... lanetler bunada ortak olanları... namazında olan insanlar olduğu halde yuva yıkmaya çalışıyolar malesef...

sende üzülme canım allah taşıyamıyacağın yükü vermez biz şuan allhıma çok şükür mutluyuz çokk darısı senin başına inşallah...

sen kaç yıllık ewlisin çocuk varmı??

sagol canim Allah cocugunuzu size bagislasin ve daima mutlu olun Insallah.
henüz 10 aylik evliyiz cocuk yok.
ya arkadasim cok yakiyor insanin icini...cok!

bilmezmiyim canım nasıl yaktığını ölecek gibi oluyo insan ama ölmüyo... ah kıyamam kardeşim lütfen inan geçecek insan oğlu neye alışmıyo ki ...

canim benim haksiz yere bu duruma düsmek var ya,ah var ya ne kadar insanin zoruna gidiyor.
sucum neydi ki sevmekten baska...neydi ki mutlulugu istemekten baska.Allah büyük.

nikahlı nişanlımdan ayrıldım ben de
hepimiz mutlu olmak,değer görmek, sevmek sevilmek istiyoruz. Ama malesef karşıdaki buna layık olmuyor heralde. Ne umutla başlıyosun bişeyeler, ama sonu mutszluk oluyo.. çok yıpratıyo insanı.
zaman geçtikçe hafifliyo bu acı, sonra pişmanlık kalıyo geriye , niye bu insanı kabul ettim diye. keşke demek günah aslında, çünkü kadere inanmamak oluyo.. kaderimzde ayrılık varsa biz ne kadar çabalasakta buluyo bizi. zamanla unuturuz inş. silinmesede tamamen,, unutmaya başladım sanırım.

Son düzenleme:
evet hayat devam ediyor.
insan acisiyla kaliyor kalbinde,umutlar suya düsüyor ve insan sudan cikmis baliga dönüyor ama yasiyor,yasamali inadina,mücadelesi sürmeli,hayatin ne getirecegi bilinmiyor.
yipranan genelde kadinlar oluyor.

evet hayat devam ediyor.
insan acisiyla kaliyor kalbinde,umutlar suya düsüyor ve insan sudan cikmis baliga dönüyor ama yasiyor,yasamali inadina,mücadelesi sürmeli,hayatin ne getirecegi bilinmiyor.
yipranan genelde kadinlar oluyor.

erkeklerde bizim kadar üzülüyo mu acaba. eski nişanlım 3 saat ağladım aralıksız demişti. sadece ağladı geçti heralde. bizim mi sürekli aklımıza geliyo??
siz kesin boşanıyomusunuz?

bilmiyorum canim,ama öyle görünüyor,bana dün dediki yok olamaz herhalde,beni niye biraktin,keske esim simdi yanimda olsaydi(üsütmüs,hasta yatiyormus)ve dedi ki gidecegim uzaklara ve icimden birsey diyorki sen arkamdan gelirsin yanima.
dün dedim ki,bir cözüm sunacagim,cünkü ailem cok yiprandi bu durumdan,ailesi iki ayi gecti ailemin yanina geldim,hic arayip sormadi,neymis efendim ailem annesini suclamis diye,ama ortada zaren kadin yalanlar söylüyor ve sonradan inkar ediyor ve ailemde diyor ki bu kadin ne istiyor kizimizin mutlulugundan ve bizlerden.
yani diyecektim ki,sen gel konusalim istiyor ailem ve kumar sorununu düzeltip düeüst ol bana karsi.
ama iste dedigim gibi.
babam dün bana dedi ki,kizim karar senindir,dedim ki diyor en iyisi bu kadar sorun varken ayrilalim,babamda dedi ki bu ne ya,istemiyorsa tamam bitsin.
adam sadece bir kere geldi ailemin evine konustuk,ve dogal olarak annem ve abim bira kizip yüksek sesle konustular,diyor ki ben geldim ailen öyle davrandi,dedim ya olabilir,kizlari bu durumda,öfkeliler.

ama demek ki kolay yolu secmek daha kolay,halbu ki evlenmeden önce mesela diyordu sensiz yapamam evlenecegim seninle seviyorum,halada diyor seviyorum.

annesi hala akrabalarima tuhaf seyler anlatiyor,bu durumda bile dank etmemis kafasina,ah almak kolaydir demek ki,sucsuz seven bir kadina böyle yapmak kolay demek ki,yatip kalkip sükür edeceklerine benim hala birseyleri düzeltmeyi istedigim icin..bu nasil birseydir ya,esimde inadina binmis gidiyor,,demek ki iyi ve namuslu bir kadin olmayi herkes kaldiramiyor istmiyor...kiymetini bilemiyor kalbini yakiyor.

bilmiyorum canim,ama öyle görünüyor,bana dün dediki yok olamaz herhalde,beni niye biraktin,keske esim simdi yanimda olsaydi(üsütmüs,hasta yatiyormus)ve dedi ki gidecegim uzaklara ve icimden birsey diyorki sen arkamdan gelirsin yanima.
dün dedim ki,bir cözüm sunacagim,cünkü ailem cok yiprandi bu durumdan,ailesi iki ayi gecti ailemin yanina geldim,hic arayip sormadi,neymis efendim ailem annesini suclamis diye,ama ortada zaren kadin yalanlar söylüyor ve sonradan inkar ediyor ve ailemde diyor ki bu kadin ne istiyor kizimizin mutlulugundan ve bizlerden.
yani diyecektim ki,sen gel konusalim istiyor ailem ve kumar sorununu düzeltip düeüst ol bana karsi.
ama iste dedigim gibi.
babam dün bana dedi ki,kizim karar senindir,dedim ki diyor en iyisi bu kadar sorun varken ayrilalim,babamda dedi ki bu ne ya,istemiyorsa tamam bitsin.
adam sadece bir kere geldi ailemin evine konustuk,ve dogal olarak annem ve abim bira kizip yüksek sesle konustular,diyor ki ben geldim ailen öyle davrandi,dedim ya olabilir,kizlari bu durumda,öfkeliler.

ama demek ki kolay yolu secmek daha kolay,halbu ki evlenmeden önce mesela diyordu sensiz yapamam evlenecegim seninle seviyorum,halada diyor seviyorum.

annesi hala akrabalarima tuhaf seyler anlatiyor,bu durumda bile dank etmemis kafasina,ah almak kolaydir demek ki,sucsuz seven bir kadina böyle yapmak kolay demek ki,yatip kalkip sükür edeceklerine benim hala birseyleri düzeltmeyi istedigim icin..bu nasil birseydir ya,esimde inadina binmis gidiyor,,demek ki iyi ve namuslu bir kadin olmayi herkes kaldiramiyor istmiyor...kiymetini bilemiyor kalbini yakiyor.

canım durum gercekden zor allah yardım etsın ama sen mucadele et daha 10 aylık evlısınız bende 7 ay beraber oturdum kaynanamla oda bızı ayırmaya calıstı ama ben hep esımın yanındaydım benım kaynanada şeytan gıbıdır her lafı soyler eder hıc dusunmez aman mutlu olsunlar dıye en sonunda benm aılem ev aldı cıktık o evden sımdı hala her geldıgınde karısıyo lafını sokuyoo herseyın yerını degıstırıp gıdıyo sen sen ol esınle otur konus de onlar hallolmıycak sorun degıl ozulur bı zmutlu olalım yeter falan de üstesınden gelırız dıye konus canım

ah canim benim ah,ben artik sasirdim kaldim,esim niye pasif kaliyor?nicin demiyor ki tamam bir cözüme dogru gidelim!!!bana diyor niye evini terk ettin,dedim ki ne yapmaliydim?diyor sen beni biraktin niye ve gelmek istemiyor bey efendi konusmaya ailemide sonucta hice sayamam.dedim gel onlarin yaninda konusalim.evlilik ve sevgi bu kadar basit olmamali bence..
insan hayatta kac kere diyebiliyor ki:dogru insani buldum?
ya kumar oynamasi ve yalan söylemesi bu yüzden olmasa ve annesinin sorun cikarmasi,bana karsi iyiydi baska türlü,yani kesinlikle dayak veya küfür yoktu!!!

ama iste dedigim gibi.

erkek tarafı hep aynı oluyor galiba. bizimkilerde nişanlıyken de aramadılar, ayrılırkende...
ama herkes ettiğini bulur er geç ahirette..
kumar sorunu varsa kötü gerçekten. kaynana,kumar..
ne denirki ..Allah onlara vicdan,merhamet versin. özellikle eşine..

kumar alışkanlığını evlenmeden önce bilmiyormuydun..yeni mi başladı acaba?

Kumar,kayınvalide ve yalan....çocukta yokken çok üzülmene gerek yok diye düşünüyorum...en az hasarla sıyrılmaya çalış derim...Allah kolaylık versin...

canım çok zor biliyorum neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, ama ilerde daha büyük problemler çıkar, daha çok yıpranırsın, o yüzden yl yakınken vazgeç bence :( daha çok yenisiniz ve daha başında böyleyken sonrasını düşünemiyorum... hiç üzülüp yıpratma kendinikeşke insan önceden bilebilse... oluruna bırk herşeyi... olayların üzerine ne kadar çok gidersen o kadar yara alırsın. Ve eğer o sana yazılmışsa sen ne yaparsan yap değiştiremezsin, o yüzden oluruna bırakma en mantıklısı... Allahım sabır versin, dayanma gücü versin...:5:

10 yıldır oynayan ve bırakmayan, ayrıca bunu senden saklayan insanın sana ve evliliğine ne faydası olabilir acaba?söylemesi kolay geliyor gibi düşünebilirsin ama..öyle..
çocuk falan olmadan arkana bakmadan uzaklaş bu adamdan.. ömrün evliliğine üzülerek geçmesin..

10 yıldır oynayan ve bırakmayan, ayrıca bunu senden saklayan insanın sana ve evliliğine ne faydası olabilir acaba?söylemesi kolay geliyor gibi düşünebilirsin ama..öyle..
çocuk falan olmadan arkana bakmadan uzaklaş bu adamdan.. ömrün evliliğine üzülerek geçmesin..

kesinlikle katılıyorum yaaa....

Back
X