Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aliskanliklar sevgi ona verilmis 8 yillik evlilik hayati ben nasil alisicam kizlar o suclu ama yinede insan alkskanliklarini cabuk unutamiyor sevgisini hemen silip atamiyor benim durumumda olanlar yardim edin
Aliskanliklar sevgi ona verilmis 8 yillik evlilik hayati ben nasil alisicam kizlar o suclu ama yinede insan alkskanliklarini cabuk unutamiyor sevgisini hemen silip atamiyor benim durumumda olanlar yardim edin
Kizlar bende siddet sadakatsizlik sevgisizlik aileye ezdirme hersey vardi gecmis konularimdada yazdim problemlerimi hep ama yillardir yasadigim sallantili donem bitti ve sona yaklasiyoruz galiba ama zor iste iki tane cocugum var bu arada
Zaman aliyor. Herkese gore bu zaman degisiyor. Kimi bir kac ayda kimi bir kac yilda unutuyor acilarini. Zaman zaman yaralar eski yerinden tekrar kanasa da eskizi kadar acitmiyor. Hayat telasesi, zaman unutturuyor herseyi.
Şiddet de varmiş, sadece geçimsizlik olsa neyse diyecektim de, size zarar veren adama bagimlilik durumu mu yasiyorsunuz acaba? Yoksa sizi doven birine nasil icinizde sevgi saygi kalabiliyor? Nasil nefret etmiyorsunuz?
Sosyal hayatima onem verdim ben.. bol bol kitap okudum.. kendimi gelistirdim.. tatile gittim.. ama zorlandim mucadeleyi birakmadim.. sancili bir surec Allah herkesin yardimcisi olsun..