• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden dolayı sıkıntı çekenler

19 aydır birlikteyiz 5 aydır evliyim.Eşimi görmek istemiyorum artık onun yüzünden ailesine karşıda soğudum ki çok severdim hepsini.
Eşim bana ne olursa olsun ben ailemin(anne-baba-kardeşleri) yanındayım dedi. Önce ailesi gelirmiş. ben neyim? kimim? madem onlar senin için herşeydi neden evlendin benimle?
Çok moralim bozuk kimseye bişey anlatamıyorum hep içime atıyorum ama doldum artık. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.

yazık bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini
yapıcı olacak bir durum yok işin içinde bunca eziyet varken hayat zindan olmuşken ne için mücadele edilmeli çok merak ettim doğrusu adamın karakteri bu değişmez.

19 aydır birlikteyiz 5 aydır evliyim.Eşimi görmek istemiyorum artık onun yüzünden ailesine karşıda soğudum ki çok severdim hepsini.
Eşim bana ne olursa olsun ben ailemin(anne-baba-kardeşleri) yanındayım dedi. Önce ailesi gelirmiş. ben neyim? kimim? madem onlar senin için herşeydi neden evlendin benimle?
Çok moralim bozuk kimseye bişey anlatamıyorum hep içime atıyorum ama doldum artık. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.

valla benimkide oyle yani ben hasta olsam umursamaz gibi ama ablasina annesine en ufacik bisey olsun hastaneye goturim diye yalvariyor. belki ben çok slk hasta olduguma umursamiyor ama beni o hasta ediyor stresten hastalaniyorum sinirden, içime atmaktan. doktor banada psikologa gorunmelisin dedi

valla benimkide oyle yani ben hasta olsam umursamaz gibi ama ablasina annesine en ufacik bisey olsun hastaneye goturim diye yalvariyor. belki ben çok slk hasta olduguma umursamiyor ama beni o hasta ediyor stresten hastalaniyorum sinirden, içime atmaktan. doktor banada psikologa gorunmelisin dedi

bende içimöe atmaktan sürekli hasta oluyorum migrenim tutuyor durmadan. ben uzun zamandır düşünüyrodum pisikolağa gitmeyi artık eminim mutlaka yardım almam gerek yoksa kafayı yicem. kimseyle konuşamamak cok kötü cok zor.

5-ay 6 ay bunlar evliliğin yürümesi yol alması için çok erken zamanlar.evlilğn ilk zamanlarında eşler birbirlerini farkında olmadan değiştirmeye kendi istedikleri kalıplara sokmaya çalıştıkları için çıkıyor çoğunlukla sorunlar.hani başlıca 4 şey vardır ya şiddet ,kumar,aldatmave zarar verecek şekilde alkol olmadığı müddetçe aşılamayacak sorun olmadığı kanaatindeyim.zamanla eşler birbirleri üzerinde otorite kurmaya çalışmaktan vazgeçince işler yoluna girmeye başlıyor.burda hanımlara düşen en büyük şey hiçbir zaman bir birey olduğunu unutmamak ve kendinden suistimal derecesinde ödün vermemek....RABBİM ÇEKİLEN HİÇBİR SIKINTIYI KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ MÜKAFATINI VERİR

aranızdaki bağ nasıl bilmiyorum eğer birbirinizi seviyorsanız daha uygun bir dille ona anlat sorunlarını. ama yok adam olmuyorsaa takma ne onu ne ailesini. politik ol bahaneler uydur ailesine yüz verme ama eşine sıcak davran eşinle arana mesafe koyma . her evliliğin ilk zamanları zordur herkes yaşıyor bunları ama yıpratıcı kıskançlıklar eve hapsetmeler psikolojik sorunların belirtisidir bu durumlar varsa bir psikoloğa götürmeye ikna et kabullenmezse hele de şiddet varsa arkana bakmadan kaç!!! bu senin hayatın yıllar çok çabuk geçiyor heba etme

sıze uzuldum bende 7 yıl once aynılarını yasadım ama benım bosanma gıbı sansım yoktu kmsesızdım bır annem var oda abımle oturuyordu bende cok cektım ama hayat işte herey yasanıyor ben gorucu usulu evllık yaptım sevdıme vermemıslerdi hala bır uhde kaldı bende acaba o olsaydı nasıl olurdu dıye kader işte su an 3 cocuk annesıyım suan sankı mtlumuyum eh ıste cocuklarım benım hayat kaynagım esim yıllardır kumarcı bırturlu bırakmadı bazen calısıyor bazen yatıyor ne yapalım kaderınde varsa olurmus tek istedıgım saglık huzur yanı sızın gıbı kaccc kısı var üzülmeyın bunlarda gecer yasadıgım ıcınsöyluyorum....oh be rahatladım bıraz; derdımı hep içime ata ata bı hal oldu ıyıkı ınternt varmıs...size iyigunler dılyorum

Back
X