eşine ilk ışığı siz mi yaktınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
eşinizle tanistiginda, onun size ilgisini nasil anladiniz? siz mi ona isik yaktiniz yoksa o mu sizin pesinizden kosarak sizi ikna etti?

Sürekli gözleriyle yedi bitirdi beni -tatlicadiarzu-
Işığı bana o yaktı 1 hafta sonra evlenme teklifi etti ve hala evliyiz senağlama

eşim bilgisayar kursunda öğretmenimdi.bütün dersi bana anlatırdı.son zamanlarda arkadaşlar bile farketmeye başlamıştı.bide yoklama yaparken sınıftaysam.adımı okumazdı.yanıma erkek arkadaşlardan biri oturmuştu bir defasında çocuğu bir bahane bulup arka sıralara yollladı.bunun gibi ufak sinyaller sonradan kocaman bir evlilik teklifine dönüştü.iyi çocuktu.sırnaşık şeyevlendik.sonradan biraz bozuldukafamçokkarıştı ama yavaş yavaş toparlanıyoruz inşallah:teytey:

onun bana çok bariz bir ilgisi vardı, ben de beğeniyordum ama ben onu tavlamaya hiç çalışmadım yalnız ona kalsa biz hiç evlenemezdik...biraz ona cesaret verdim sadece...kaydirigubbakcemile3

görüyormuş beni dışarlarda hep...sormuş soruşturmuş...araya tanıdık soktu..tanıştık..ama ben beğenmemiştim onu...
1 hafat gezelim dedim sonra bakarız...
şeytan tüyü mü vardır nedir...
yıllar oldu...
ama evlenme teklifini ben ettim...
iyiki de etmiişimmmmmmmm

ilk ışık da tavlama turları da ondan geldi..
benim aklımdan geçecek son kişiydi müstakbel kocam...:dilcikar:

beni gordugunde adamin butun ampuller yanmisti zatenşakkıdı

çookk uğraştı beni tavlayabilmek için...ama o zmanlar her hareketi batıyodu bana,peşimi bıraksa kurban kesicem diyodum,düşünün yanii..ama büyük aşklar nefretle başlarmış,iyiki tanımışım onuŞeniz

bende eşime abi diyordum.akrabamız ama ya 2 ya 3 defa gördüm..kız kardeşim hastanede yatıyordu bende yanında kalıyordum.eniştemle hastaneye geldi bi kez.sonra bi kez daha geldi hastaneden çıktık beraber teyzemgile gittik..eniştemde vardı yine..sonra cep tel.bakıyodum ona mesaj yazdım...denizlerden kağıt,kumlardan kalem yaptım.üstüne seni seviyorum yazdım,sende inandın.seni sevmedim sana taptım yazdım...neyse eve geldik.bi gün teyzem aradı ordaymış.teyzem sana bişey diyecem dedi sonra söyledi bana..eşim bana seni gördüğüm anda içimde bi ses bu senin eşin olacak dedi diyor..6 yıllık evliyiz işte...allah nice nice yıllar nasip etsin hepimize..

pizzacıda karşımdaa oturuyorduuu öyle masum masum bana bakınca dönüp bakıverdim sonra kapıda zıplayan gel gel dışarı gel diyen biri varrdııı gittimmm tanıştık 5 ay sonra evlendik......

üni.birinci sınıftım o da son sınıftı sürekli peşimdeydi tüm ışıkları söndürmüştüm ben ama o çok sabretti ve ışıkların hepsini tek tek o yaktı

eşinizle tanistiginda, onun size ilgisini nasil anladiniz? siz mi ona isik yaktiniz yoksa o mu sizin pesinizden kosarak sizi ikna etti?

çok etkilenmiştim ve hoşlanmıştım ama belli etmiyorum tabii :icecream:
çok koşturdum peşimden, sanki onunla ilgilenmiyormuş gibi davranım ilk başlarda bana devamlı jestler yapıyordu ama hiç umursamiyormuş gibi yapiyordum
ama gel birde içime sor sırılsıklam aşık oldum :asigim:
neyse sonra fazla naz aşık usandırmadan o bana kendini açtiğinda bende ona olan duygularımı açtım Şeniz
öyle işte

ben evli diilim ama birnn benden hoşlandıını bakışlarından ve bana olan davranışlarından kesnlikle anlarım :) şimdie kadar hiç yanılmadım
ee bayanların 6. hisleri kuvvetli die boşuna dememişler :)))

o yaktı beni çok güsel ikna etti valla ebliyiz şuanda çok seviyorum kocişimi..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…