eşine karşı eli maşalı olanlar var mı??

eşin o parayı nasıl değerlendireceğini biliyordur heralde keşke karışmasaydın.ama tabi kendi kendine yetemiyor başkalarının sözüne göre davranıyorsa ipler senin elinde olmalı.sinirlerinede hakim olmalısın sen el kaldırdın bugün yarında o sana kaldırırsa evliliğiniz çatırdamaya başlar.

aman kolunu morartmışın. bende evire çevire dövdün adamı sandım :52:
sinir patlamaları tabii ki iyi değil ama hiç olmazsa gözü korkmuştur eşinin daha dikkatli davranır artık :34:

bende konu sahibi eşini pataklamış sandım :D meğer sadece kolunu morartmış azıcık. eh bu da anormal değil bence. sonuçta kadınlarda da saldırganlık vardır ve bunun bazen erkeğe gösterilmesi gerekir. sırf kavga çıkmasın ya da huzurumuz bozulmasın diye öfkemi içimde tutucağıma karşı tarafın gözünü korkuturum çok daha faydalı olur bence. en azından buna göre ayağını denk alır.

ha her zaman için sakince konuşmak, olayları böyle çözmek iyidir. ama insanız ve bazen sinirlerimiz de aşırı gerilebiliyor. bu tür durumlarda kadınların ağlayıp sızlamak yerine biraz saldırgan olması da belki daha etkili olur. çünkü ağlamak çoğu zaman fayda etmiyor, aynı sorunlar tekrar edip duruyor.

konu sahibini bu anlamda destekliyorum =)

o halde bir gün eşiniz de bir sinir anında sizin kolunuzu morartıverdiğinde
alt tarafı bir morluk deyiverirsiniz
siz de ayağınızı ona göre denk alırsınız...

bayılıyorum bu forumdaki eşitlik anlayışına
eşitlik istemi falan değil bu
bildiğin kadınlar daha üstün olsun isteği

eşitlik herkese aynı davranmaktır

Bir sinir anında olduğu takdirde kabul edilebilir mi olur? Bir erkek kadına yaptığına asla ama kadın erkeğe yaptığında belki de. Ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim ağzımdan çıkan kelimelere çok dikkat ederim, değil ki hareketlerime etmeyeyim.Ki kolay kolay sinirlenmem ancak sinirlendiğimde de yer yerinden oynar.Siz yaptığınız hatanın farkındasınız. O yüzden söylenecek çokta birşey yok ancak bundan sonra daha dikkatli olmanızı tavsiye edebilirim. Netice itibari ile karşınızdaki eşiniz ve sebebi her ne olursa olsun şiddetin küçüğü büyüğü olmuyor. Üstelik siz daha yeni evli olduğunuzu söylüyorsunuz yani tam da evliliğinizi ortak bir zemin üstüne oturtmaya çalıştığınız dönemler. Diğer konuya gelince çözüme kavuşturmanıza çok sevindim.

o halde bir gün eşiniz de bir sinir anında sizin kolunuzu morartıverdiğinde
alt tarafı bir morluk deyiverirsiniz
siz de ayağınızı ona göre denk alırsınız...

bayılıyorum bu forumdaki eşitlik anlayışına
eşitlik istemi falan değil bu
bildiğin kadınlar daha üstün olsun isteği

eşitlik herkese aynı davranmaktır

kadınlar bu toplumda saldırganlıklarını saklamak ve huzuru korumak, kavga çıkmasın diye tartışmalarda ezilen taraf olmayı çoğunlukla seçiyor. eğer bir miktar saldırganlık gösterseler ilişkilerdeki bazı durumlar daha kolay çözülür. demek istediğim sinirlendiğinde ağlayıp sızlamak yerine güçlenip sesini çıkarmak ve hakkını korumak.

bu bağlamda fiziksel şiddet gösterse...bunu savunmuyorum...ve her iki taraf açısından da yapılmaması taraftarıyım. ama bazen işler o noktaya geliyor ki ya birşeyler yapacaksınız ya da kendi içinizde çıldıracaksınız.

kadınlar erkeklerin sinirlendiği olayları anlayıp bunları yapmamaya çalışıyor çoğunlukla. fakat erkekler kadınların sinirlediği bazı şeyleri anlamıyor. ya da anlamak istemiyor. bazen anlamaları için güçlü bir tepki vermek gerek.

eğer bu tepki beni anlamasını sağlayacak ve işleri daha iyi hale sokacaksa bu tepkiyi veririm. bu benim üstün olduğumu kanıtlamaz. çaresizlikten verilen son bir tepkidir. bu noktadan sonra da hala anlaşılmıyorsam uzak durup yolumu değiştiririm...

aynı şeyi bir kadın erkeğe yapsa ve erkek bu tepkiyi gösterse...bence sonuç aynı. bu durumda kadın kendine bakmalı.ne yaptığını sorgulamalı. yukardaki örnekte de erkek neden eşinin bu kadar sinirlendiğini ve bu tepkiyi verdiğini sorgulamalı. amacımız üstünlük tartışması değil, ilişkiyi daha iyi hale getirmektir.

Back
X