Erkek İnfertilitesi Eşine Şiddetli Oligoastenoteratozoospermi Tanısı Konan Bayanlar Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim de teşhisimiz aynı,bizde sadece morfoloji sorunu yok,bundan 3,5 ayönceki testimizde toplam sayı 1,6 milyon,hareket ileri hızlı ve yavaş %23,canlılık %45 ,morfoloji %50 idi.
Doktorun verdiği endol,trentilin ve L-arginine i düzenli kullandık.
Her sabah zeytinyağında bekletilmiş incir ,keçiboynuzu pekmezi ,süt ve dut pekmezi
öğlen muz,ceviz,fındık,badem karışımı ve çörek otu,ısırgan, susam,bal karışımı
akşam yemekten önce ginseng ,tribulus macunları ve çakşır suyu
yemekten sonra ayçekirdeği veya fıstık veya kabak çekirdeği veya kaju
yatmadan önce keçiboynuzu çayı,arısütü bal polen ve kavun yağı
Bunlardan hariç bol bol yeşillik ,meyve yiyerek beslenmemize dikkat ettik.15 gün önceki yeni testte toplam sayı 12 milyon,hızlı ve yavaş hareket toplam %31,canlılık %70,morfoloji yine %50 çıktı.Artık çakşırı ,inciri, kavun yağını ,keçiboynuzu kürünü bırakıp proxeed e ve havuç kürüne başladık.Bakalım 2,5 ay sonra ne çıkacak.

Benim eşime de bu tanı konmustu biz kur olarak 1 aydır = keçiboynuzu, bal+caksir otu+arı sutu+polen, zencefil+zerdeçal+keçiboynuzu pekmezi, zeytinyaginda bekletilmis incir, fındık fıstık ceviz badem, Proxeed Plus, ısırgan otuçayı,evicap kullanıyoruz 3 gün sonra eşim sperm testi yaptrcak bakalım sonuçlar ne olacak

Benim eşime de bu tanı konmustu biz kur olarak 1 aydır = keçiboynuzu, bal+caksir otu+arı sutu+polen, zencefil+zerdeçal+keçiboynuzu pekmezi, zeytinyaginda bekletilmis incir, fındık fıstık ceviz badem, Proxeed Plus, ısırgan otuçayı,evicap kullanıyoruz 3 gün sonra eşim sperm testi yaptrcak bakalım sonuçlar ne olacak
canım merhaba. bizim Teşhis de bu. eşinin sonuçları çıkınca paylaşır mısın lütfen? daha önce tüp bebek denediniz mi biraz bahseder misin lütfen

Eşim daha 1.5 aydır kullanıyor daha erken belki etki.etmesi.etki.etmesi.ama biz dün test yaptk değişen birsey yok birazdan bekliycz bakalım. Hiç tüp bebek yapmadim

Canım karışmak gibi olmasın ama bizde aynı yollardan geçiyoruz aynı teşhis ile. Eğer 1 aydır uyguluyorsanız sadece pek bir değişiklik beklemeyin derim. Ve en az 100 gün devam edin. Sperm üretimi 74+20 gün sürüyor çünkü. 1 ay öncede başladım demişsin onun şu anda vereceği örneğe bir faydası olmaz ancak 100 gün sonra anlayabilirsin gerçekten ne kadar etki ettiğini. Bizimde 30 günümüz doldu bugün, tek değişen yüksek amorf morfolojili spermlerimizin yüzdesi azaldı, başkada bir değişiklik olmadı. Eğer çok farklı bir sonuç gelirse son 80-100 gündür yaptığınız şeylerin etkisi olmuştur.
Bazen 1 ayda değşiklik olmayınca insanlar kesiyorlar bu kürleri ama kesmemek gerekiyor. O nedenle başını ağrıttım.

Estagfuruļlah çok teşekkür eder evet pek bi.gelişme olmadı 2 3 haftadır aksattik diyebilirim

Canım bizde de durum aynı 4 tane sperm çıkıyor kürler işe yaradı mı ? En son kaç çıktı ?
bizimde böyle 4 5 tane çıkıyor. şiddetli değil ama bu teşhisle. önümüzdeki ay tüp bebek denicez. beklemeyelim hiç dedik. ilaçla kürle yükseltsk bile yinede 20 mlyon üstüne çıkamayacağına göre tüp bebek en mantıklısı geldi. gerekirse micro tese yapacaklar eşime. bende herhengi bir problem yom umarım kasım sonunda hamile olarak yazarım buraya. dua edin banada

bizimde böyle 4 5 tane çıkıyor. şiddetli değil ama bu teşhisle. önümüzdeki ay tüp bebek denicez. beklemeyelim hiç dedik. ilaçla kürle yükseltsk bile yinede 20 mlyon üstüne çıkamayacağına göre tüp bebek en mantıklısı geldi. gerekirse micro tese yapacaklar eşime. bende herhengi bir problem yom umarım kasım sonunda hamile olarak yazarım buraya. dua edin banada

İnşallah Rabbim nasip eder cümlemze.. bizde sayı 1.6 mlyon var ama okadr hız yok morfoloji %97 hasarlı bende de bi sorun yok bu bahar tuo bebeği dusunuyorz ayrıca tam 1 yıllık evliyim

Biz bugün kür yapmaya başladık Emre Beye gitmeden belki sayılarda az da olsa artma olur.. ceviz yiyor eşim bol bol keçik boynuzuna da başladık bakalım ne olacak

Sonuçlar nasıl çıktı ?

Valla pek birsey değişmedi çünkü 1.5 ay kullanıp test yaptk ve spermler 3 ayda anca sonuç verir yenilediği için ama hayrlisi diyelm

:KK72:Mikroenjeksiyok yöntemiyle tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olacağız inşallah

Eşim Temmuzun başında emanet bi arabayla kaza geçirdi ondan sonra çok üzüldü stres yaşadı bi kaç gün sonra 15 Temmuz darbesi sonrası arkadaşları felan görevden alındı onunda stresini yaşadı , tam o esnada sperm testi verdi acaba aşırı stres bu kadar düşürmüş olabilir mi sperm sayısını ? 3 ay keçiboynuzu kürü kullanacaz sonra düzelir belki sayılar çıkar inşallah

Hayrlisi olsun inşallah herseyden kaynaklı olabilir valla canm hayrlsii olsun hepimizi icin

evet canım aynı sıkıntı ama ben sana hiç olumlu bir tavsiye syleyemiyecegim.......9 yıllık evliyim....çocugumuz yok..tedavilerim hep negatifti...........ayyy içini karartıyorum........aslında hiç yazmıycaktım ama sonra vazgeçtim işte ne bilim.......
Dna testi yaptırmadınız mı ?

Back
X