• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine yaptığı işaret yanlış anlaşıldı, öldürüldü!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Adana'da eşine 'Hadi çabuk ol' şeklinde el işareti yapan Yusuf Gülderen, yanlış anlaşılınca kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.
Sitene Ekle
esine-yaptigi-isaret-yanlis-anlasildi-olduruldu--4863577.Jpeg

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Adana'da eşi Hatice Gülderen'i çağırmak için yaptığı "Çabuk geç kaldık" şeklindeki el hareketi yanlış anlaşılan 46 yaşındaki Yusuf Gülderen, önce darp edildi, daha sonra da pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olayı gerçekleştiren ve Suriye plakalı araçla kaçtıkları belirlenen kimliği belirsiz saldırganların yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Eşinin gözleri önünde öldürülen talihsiz adam otopsinin ardından toprağa verildi.

'HAKARET Mİ EDİYORSUN'

Olay, Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan Adana Merkez Otogar'ın arkasında meydana geldi. İstanbul'da kaynak işi yapan 2 çocuk babası Yusuf Gülderen, ailesiyle birlikte bayram iznini geçirmek için memleketi Adana'ya geldi. Tatili biten Yusuf Gülderen eşi Hatice, 17 yaşındaki kızı Dilber ve 12 yaşındaki Ahmet'le, otobüsle İstanbul'a dönmek için Fevzi Paşa Mahallesi 48048. Sokak'ta bulunan baba evinden çıkarak otogara yürümeye başladı. O sırada arkasından yürüyen eşine "Geç kaldık. Çabuk olun" maksadıyla yaptığı el hareketi yanlış anlaşılınca önce darp edildi, sonra da vuruldu. Tartışmanın kavgaya döndüğü, kavga sonunda da Suriye plakalı bir araç içinde bulunan kimliği belirsiz kişilerce vurulduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam yaşamını yitirdi. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Cenaze otopsinin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Sabah

böyle bi saçmalık olmaz ya, keşke yakalansalar dicem de hiç ümidim yok, çok üzüldüm aileye

Bugün gazetede okudum maalesef çok üzücü .
Belanın nereden gelecegi belli olmuyor . Hiç yoktan psikopatın birine denk gelip yok yere böyle hayatını kaybedebiliyor insan . Düşük ihtimalde olsa katil bulunur umarım .

Allah'ım ülkemin cehaletten bir an önce kurtulması gerekiyor, bize yardımını esirgeme, cümle kullarını görünür görünmez hertürlü kötülükten koru.
Bir ülkenin başına gelebilecek en fena illettir cehalet, cehalet deyince okul okumak gelmesin hemen akla, eğitimli cahillerde var ne yazık ki:KK43:

linç kültürü işte, yargısız infaz. diger başlıga örnek olmuş. bi yanlış anlaşılma olur sonra kim vurduya gider ne oldugunu bile anlamadan. bizim ülkemize de iyice sıçramasa bari kültür.

aaa aa şok oldum, normalde bizde adam öldürseler kimse ses etmez, bu harekete mi tepki gösterecekleri gelmiş...

Kaçtıkları aracın Suriye plakalı olması ve Pompalı tüfekle cinayetin işlenmesi. Bu Suriyelilere pompalı tüfeği kim satıyor?

bu ülkede artık şans eseri yaşadığıma kanaat getirdim,resmen gözünün üstünde kaş var gibisine vurmuşlar adamı.

Kaçtıkları aracın Suriye plakalı olması ve Pompalı tüfekle cinayetin işlenmesi. Bu Suriyelilere pompalı tüfeği kim satıyor?
sadece suriyelilere değil,haberlerde çıkan provakatörlere de kim veriyor ben günlerdir bunu soruyorum kendi kendime.herkesin elinde bir silah,bakkaldan almışlar gibi.

Yani o işareti o beyinsizler ne gibi bi şekilde anlamışlar ya ne kadar saçma resmen insan öldürmek için bahane arar gibi Allahım ya şaka gibi resmen

hadi çabuk ol işareti ne ki nasıl bi işaret ki ölüme sebebiyet vermiş...:KK64:

Yok artık bu nasıl bir saçmalıktır ya şoktayım :KK57:

Kaçanlar Suriye'li miymiş ???? Yediği kaba pislemek bu olsa gerek, ülkemize sığındılar ama ortalığı kan gölüne çeviriyorlar.

Evet yine bir suriyeli vakası...Daha ne kadar başımıza bela olmaya devam edecekler böyle kim bilir...

Kaçanlar Suriye'li miymiş ???? Yediği kaba pislemek bu olsa gerek, ülkemize sığındılar ama ortalığı kan gölüne çeviriyorlar.
Dağdan gelip de bağdaki kovmak sözü doğru ama bunlar savaştan geldiler memlektim insanını katlediyorlar pislikler:KK62::KK62:

Olay cok feci allahim korusun ulkemizi insanlarimizi .

plakayi da soyleyemez de kimse.bizim burda jeeplerle geziyorlar hatunlari.trafikte feci atarlilar.kural onlara gore.hata yapsa sikayet edemem tutanak tutamam okuyamiyorum ki plakayi.

gecenler de biri yazmis"evin yolunu kaybettim suriyeliler tarif etti " diye.turkce konusan gorunce cok seviniyorum.uzuluyorum da biz kendi topragimiz da turkce konusan ariyoruz.

gecenler de pazar da patatesin kilosu 4 lira.1 lira uzatti suriyeli pazarci olmaz dedi israr etti eliyle 1 yapti.neyse dedi adam verdi 3 5 tane.otekine de aynini yapacak somuru bu.ama kendi insanimiz da ayni pazarin cop konteynirin da ispanak seciyordu.o gitse allah versin deyip itelenirdi.

ben bu haberin dogruluguna nedense inanmiyorum altinda baska bisey varmis gibi geliyor

Back
X