kıyamam sana..
Ne kadar zamandır evlisin?
Benim böyle durumlarda en çok korktuğum şey, sevgi göstererek katettikleri mesafelerini daha sonradan farklı beklentilerine amaç olarak kullanmaları bu tarz insanların...
Kimse kimsenin evladını, gelin de olsa damat da olsa, evladı gibi sevemez.. ölürüm sana da dese inanmam...
çok zor bir durum... Kabullenememek değil seninkisi, içsel bir bilinçaltı mesajı.. Bir güvensizlikten kaynaklanan kabullenememe durumu.. çünkü gerçek değil ve bunu hissediyorsun.. Günü geldiğinde bu bir beklentiye dönüştüğünde nasıl hareket edeceğini şu anda bile kestiremiyorsun..
Bu kötü mü? Hayır...
Yeni evli isen eğer... Yine de bazı şeylerde mesafeli olman.. Senin de kendi karakterinden gelen ve fakat onları kırmayacak doğrularını arada gündeme getirmen gerek...
Böyle yapıp, kendi doğrularının da olduğu bir aile ortamı çizebilirsen, o zaman orayı daha fazla sahiplenebilirsin...
Bence sevgilerini bir dene.. Ne kadar gerçek.. Mesela senin için doğru olan bir şeyi söyle.. Sana mantıklı gelen herhangi bir şeyi...
Yalnız bu mantıklı gelen şey, "söylesem mi?" diye kuşku duyabileceğin bir şey olsun.. Yani tepkilerini bilemeyeceğin bir şey.. Ve mutlaka senin doğrun olsun...
Eğer yumuşakça yaklaşırlarsa, kabullenirsin zaten...
Ancak bu sorunun cevabı, aslında beklediğin gibi olursa... Hissettiğin şeyde zaten haklısındır.. Kabullenememenin bir nedeni vardır...
Karışık yazdım, ama eminim sen beni anlarsın...
Selamlar,