selam kızlar ben 2010 geliniyim..malum başlıkta yazdığım gibi ilk evlendiğimde hayatımın hatasını yapıp beraber oturdum.kabus gibi geçen 2 yılın ardından evimizi ayırdık..şimdilerde inanın yeni evli gibiyim özgürüm..ama şöyle bi sorun var.eşim ailesine çok bağlı bi insan.evi ayırdıktan sonra onun için pek bişey değişmedi.hali tavrı aynı.ve işin kötüsü yakın olduğumuz için nerdeyse her akşam ordayız.biz gitmezsek onlar burda.yada amcası abisi halası vs...yani ohhh demeye fırsatım olmadı.bişey sölediğimde yanlış anlıyo.beklentilerden habersiz.kısacası galiba yeni evli gibi olan benim.o kendi havasnda...sürekli tedirgin alışmışız bi yere giderken hesap vermeye.hala kurtulamadı o psikolojiden.sanki evli değiliz onlara prangalıyız.yinede şükrediyorum artık oğlumun 2 annesi yok :))))dilediğim gibi yetiştiriyorum...
benim gibi evini ayıran arkadasların duygularını ve yaşamdaki değişikliklerini merak ettim.konuşup dertleşmek istedim..
evliliğin altın kuralı özgürlükmüş onu anladım kızlar....
benim gibi evini ayıran arkadasların duygularını ve yaşamdaki değişikliklerini merak ettim.konuşup dertleşmek istedim..
evliliğin altın kuralı özgürlükmüş onu anladım kızlar....