• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Merhaba arkadaşlar.
Bi kere girdin mı o eve daha çıkamıyorsun. Benim eşim ailesi ile tartışıyor özellikle annesi ile KV hep bana kusuyor. Sanki ben söyletiyorum. 29 günlük bebebgim var hep bebegimi aşağılar gibi konuşuyor minyon bebeğim çok küçük bu nasıl büyür falan çocuğu kazanırken bana mı sordunuz tarzında igrnc laflar. Kadın olmasına rağmen kahvaneci erkek gibi küfürü var. Allah sabır versin
Allah sana da sabır versin canim insaAllah hayırlı zamanda kendi evlerimizin hanımi oluruz

İnşallah canım ama ben o mutlu sonu göremiyorum. İnsanın kocası anlamalı once. Ne haliniz varsa görün diyip duruyor. Çok bunaldim. Şimdi yavruma sarıldım onunla uğraşıyorum.

İnşallah canım ama ben o mutlu sonu göremiyorum. İnsanın kocası anlamalı once. Ne haliniz varsa görün diyip duruyor. Çok bunaldim. Şimdi yavruma sarıldım onunla uğraşıyorum.
Allah yavrunu sana bagislasin canım aynen onunla ilgilen aldirma boşver kendilerine ederler Allah görüyor biliyor icini ferah tut

Sağol canım Allah razı olsun senden. Sessizliğimi kullanmaları zoruma gidiyor. Bebeğim minyon benim. Bebeğim için saçma sapan şeyler söylüyorlar. İnsan dayanamıyor Allah var görüyor herşeyi.

Sağol canım Allah razı olsun senden. Sessizliğimi kullanmaları zoruma gidiyor. Bebeğim minyon benim. Bebeğim için saçma sapan şeyler söylüyorlar. İnsan dayanamıyor Allah var görüyor herşeyi.
Seni çok iyi anliyorum.zor bi şey.6 seneden beri bunlara yaşiyorum. Sinir hastasi oldum

Ayrı çıkmaya karar verdik şuan eşim dün ailesiyle konuşmuş ben de annemlerdeydim o arada oturmaya gitmiştim. Eve gelince eşim söyledi. Eşim onlar çıkmak istedğini söylemiş işte bu ev sizin zaten biz köye yerleşicez(ki daha iki tane ve bi tane görümcem var bekar ne zaman evlencekleri bile daha belli değil) eşim dün bana on gün falan düşünücem dedi hesap yapıcam geçinebilir miyiz diye falan. Kaynanamlr bugün işte hepsini evlendirwlim tek kalıcaz falan dedi bana sesimi hiç çıkarmadım. Bide annemlerin beni dolduruşa getirdiğini ima ediyolar. Allahım ya sinir oldum. Kayınbabam desem sinirden deliye dönmüş durumda. Bana ters ters davranıyor. Ki ben en ufak saygısızlık yapmadım. Eşime de ayrı sinir oldum. Bugün aradım işte annenler böyle diyo diye bu on günlük düşünme süresi beni ikna etme süresi olmasın sakın dedim hayır dedi akşsm konuşuruz dedi. Eve geldiğinde de konuşamıyoruz ki zaten yoruluyor eşim onda çıkıyor işten akıl verin hanımlar benim durumumu yaşayan var mı eşime karatından vazgeçme dedim

Canım kusura bakma ama sen yine de heveslenme derim ben. Bunların işi belli olmuyor. Benim eşim de bana ev buldum çıkıyoruz dedi. Bi de o zaman annesi ile küstü. Anası ile barışınca anne ben ev buldum oraya çıkalım hep birlikte demez mi? Allahım deli oldum. Hani biz cikicaktik ya. Bence heveslenme ki o güzel gönlün kırılmasın. Zaten ben anca kirmizi kar yağarsa çıkarım ayrı eve. Allah yardımcın olsun inşallah.

Back
X