Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
kaynana kayınpeder görümceyle yaşamak hiç kolay iş değil
:50:varmı benim gibi olanlar eş ailesiyle anı evin içinde yaşayanlar?
:7::7:hem birbirimize destek oluruz,hem ayrı eve çıkma için gün sayarız,ne yapmak gerekiyorsa beraber paylaşıp uygularız akıl akıldan üstündür,ayrı eve çıkmak için ne gerekiyosa onu yaparızfikir paylaşırız ,hem sorunlarımızı beraber aşarız en azından kendimiz gibi bu şartlar altında yaşayan birilerininde olduğunu bilmek güç verir..haydi kk hatunları bekliyorum hepinizi:43:

Son düzenleme:
Bir ara maddi durumumuz o kadar içinden çıkılamaz hale gelmişti ki, eşimin ailesinin aşırı baskı ve ısrarıyla ben de bu hatayı yapmak üzereydim.
Sağolsun eşim engel oldu, resmen gardım düşmüştü.Artık nasıl bir psikolojiye yenik düştüysem..

Durumunuz gerçekten çok zor, ben iş çıkışlarında 2 saat ziyaretlerine katlanamıyorum bazen.
Hepinizin elinden tutup çekip çıkarmak istiyorum.
O kadar üzüyor beni çaresizliğiniz.

Allah hepinizin yardımcı olsun arkadaşlar.
:113:

:7::7:hem birbirimize destek oluruz,hem ayrı eve çıkma için gün sayarız,ne yapmak gerekiyorsa beraber paylaşıp uygularız akıl akıldan üstündür,ayrı eve çıkmak için ne gerekiyosa onu yaparızfikir paylaşırız ,hem sorunlarımızı beraber aşarız en azından kendimiz gibi bu şartlar altında yaşayan birilerininde olduğunu bilmek güç verir..haydi kk hatunları bekliyorum hepinizi:43:

birlikte yaşamak zorundamısınız ki neden ayrı eve cıkamıyorsunuz?

Bende yanı durumdayım kaynanam benimle yaşıo yha artık tükendmm ya kaçacm ya canıma kıyacammmmm duaaa edinnnn:50:

Bizde 2 senedir beraber oturuyoruz, ama yaza inş ben kendi evime çıkıyorum.İnşaallah sende tez zamanda ayrı eve çıkarsın...

Bir ara maddi durumumuz o kadar içinden çıkılamaz hale gelmişti ki, eşimin ailesinin aşırı baskı ve ısrarıyla ben de bu hatayı yapmak üzereydim.
Sağolsun eşim engel oldu, resmen gardım düşmüştü.Artık nasıl bir psikolojiye yenik düştüysem..

Durumunuz gerçekten çok zor, ben iş çıkışlarında 2 saat ziyaretlerine katlanamıyorum bazen.
Hepinizin elinden tutup çekip çıkarmak istiyorum.
O kadar üzüyor beni çaresizliğiniz
.

Allah hepinizin yardımcı olsun arkadaşlar.
:113:
bunu bana eşim bile dememişti allah razı olsun gözüm yaşardı keşke gerçekten biri elimden tutp çıkarsa ben,i bu evden hele eşim çıkarsa ona yeniden aşık olurdum bilmiyyor
eşin ne kadar doğru davranmışta seni oraya getirmemiş canım bravo valla 2saatlik ziyarete dayanamıyorsun biz yıllar yılı allahım yardım et
birlikte yaşamak zorundamısınız ki neden ayrı eve cıkamıyorsunuz?

maddi durum dolayısıla
Bende yanı durumdayım kaynanam benimle yaşıo yha artık tükendmm ya kaçacm ya canıma kıyacammmmm duaaa edinnnn:50:

ilk evlendiğinde sen mi onun evinde gittin o sonradan senin evine mi geldi canım eğer 2.siyse biraz daha rahat bir durum olabilir sein eşyaların varsa evini benimsersin ama benim gibi kaynana eşyalarının içine gitmek bambaşka sen kendini misafir gibi hissediyosun bu şekilde
Bizde 2 senedir beraber oturuyoruz, ama yaza inş ben kendi evime çıkıyorum.İnşaallah sende tez zamanda ayrı eve çıkarsın...

2sene sonra allah izin verirse bende çıkarım ama o 2 seneyi yaşamak çok zor daha ay oldu..ev mi aldınız para mı biriktirdniz bu süreçte nasl oldu..
bende beraber oturuyorum oturmaz olaydım artık canımdan usandım.

kaç seneir canım başka kimler var
bencede burada tecrubeli olanlar takktiklerini paylassınlar nasıl evlerini ayırdılar nasıl eslerini kendilerine cektiler

evet bekliiyoruz bütün beraber oturanlar nerdesinizzzzzzzzzz

benzer bir dert bende de var ama kv değil görümce her hareketi iğneleyici ve kırıcı.yani nasıl desem eşinle aranı kesinlikle bozma bir kere zaten bozsan da emin ol hiç birşey değişmiyor karşı durduğun kişiler onun ailesi ve ne yaparlarsa yapsınlar malesef haklılar.1 0 yenik başlıyoruz biz evliliğe zaten.o yüzden ayrı eve çıkacağın güne kadar sabırlı ol arkadaşım görme duyma cevap verme.çok zor biliyorum ama başka çözüm yok.bnde aynısını yapmaya çalışıyorum.

ahh canlarımm maşallah size..yine iyi dayanıyorsunuz..ben o kadar sabırlı olamazdım..Allah korusunn :nazar::nazar:
inş rabbim sizide kendi yuvanızda kendi çatınıza kavuşturur çok mutlu olursunuz..
annem 23 yıl kv ile yaşadı..babaanem kötü insan değildi ama yinede uyumsuzluklar oluodu..en basitinden annem daha bir kez bile annesine yalnız gidemezdi..kardşine gidemezdi..çok kötü günlerde oluodu..ben oradan biliyorum gördüm birebir yaşadım ve kendim yaşamayı asla istemem :26::26:

ahh canlarımm maşallah size..yine iyi dayanıyorsunuz..ben o kadar sabırlı olamazdım..Allah korusunn :nazar::nazar:
inş rabbim sizide kendi yuvanızda kendi çatınıza kavuşturur çok mutlu olursunuz..
annem 23 yıl kv ile yaşadı..babaanem kötü insan değildi ama yinede uyumsuzluklar oluodu..en basitinden annem daha bir kez bile annesine yalnız gidemezdi..kardşine gidemezdi..çok kötü günlerde oluodu..ben oradan biliyorum gördüm birebir yaşadım ve kendim yaşamayı asla istemem :26::26:

Allah yaşatmasın zaten çok zor bir durum Allah hiç kimseye yaşatmasın bu durumu çevremde bekar olan ve böyle yakın yada altlı üstlü oturmayı düşünen herkesi uyarıyorum artık kendime vazife oalrak gördüm bunu

Benim yaşadıklarım o kadar saçma ki ben bile bunları yaşayacağımı bir ömür düşünsem aklıma gelmezdi...
Ama hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın hayatta ben konuştum hepside bir bir başıma geldi...
Ben 12 senelik evliyim tam 10 sene kv den ayrı oturdum ama aynı binadaydık gene....Sonra basiretim mi bağlandı nedir bir baktım dubleks evde oturuyoruz beraber.Benim kendi evim duruyor kiraya verdim ne kadar saçma demi ve eşim kamuda idari amir maşımızda çok iyi, maddi durum o kadar önemli ki....
Benim eşimde bu işe kalkıştık yani beraber oturmaya dedi asla geri dönüşü yok dedi...Ama iki senede altından girdim üstünden çıktım, ve bu 2 senein her gününü burnundan getirdim ve şimdi bir kaç aya çıkıyoruz evimize.
Yani eşimde yapamadı beraber, oda alışamadı, daha önceki rahatlığını çok arıyor bunu çok net görebiliyorum...
Sadece şunu söyledim arkadaşlar bu işler öyle güzellikle olmuyor, illa bir kavga kıyamet kopması lazım.Ben hiç güzellikle evini ayıranı görmedim...

Allah yardımcınız olsun..çok çok zor beraber yaşamadım hiç ama farklı şehirlerdeyiz arada gelip bizde kaldıklarında bile çok zorlanıyorum i benim kv kp iyi insanlardır..

Bende esimin ailesiyle oturuyorum kaynana ve kayinpeder var bende. Kaynanam yine cekiliyorda kayinpeder 40 kaynanadan beter. 5 yil bitti malesef en az 2 yil daha katlanacagim. Kendi evime cikabilirsem 2 yil sonra kk da topik partisi yapacagim kizlar hepiniz davetlisiniz. :)

Bende aynı apartmanda oturuyorum . 2 yıldır çok mu çok pişmanımmmm :50:

bende 16 aydır beraber oturuyorum kaynana var kayınpeder var ama yok gibi kayınvalide ile beraber oturanların kaderı asagı yukarı aynı allah eslerimize akıl versin rabbim ınsallah bizede bır yuvamız olmayı nasıp eder

ben aynı apartmanda yaşıycaz diye sözlümden ayrılmıştım
konyalıydı anası cimrimi cimri öyle insana çatmıştım ki aynı yerde yeriz içeriz diyordu bide insanı öyle kandırıyorlar ki aman işte ne güzel yemeğin hazır ne güzel yersin diyordu çocuk eski sözlüm yani.
ben egeliyim ege mutfağına alışmışım mis gibi sağlıklı
annesi konya karaman oralı olduğu için bulgurdan başka yemek bilmiyordu öğrenemiş olabilir bişi demiyorum ama çizilmiş 150 yıllık teflon tavada 5 günlük yemeği yedirirdi
birde demezmiydi biz konyalıyız elimizi sıkarız ama genç yaşında 150 tane hastalığı vardı allahım ama allaha havale ettim onları ....

Bende aynı apartmanda oturuyorum . 2 yıldır çok mu çok pişmanımmmm :50:

bende 8 yıl birlikte oturup sonra ayrıldım..1 sene ayrı oturup yaptığım evi sattık ve aynı apartmandan ev aldık..kapım ayrı yolum ayrı olur dedim ama olmuyomuş...birlikte oturuyomuşuz gibi ..ben kaynanama gitmesemde kaynana hergün bende...bıktım artık..yalnızlığı seven biri olarak zor geliyo..bi ğün patlıcam ama ne zaman bilmiyorumm...

benim oyle bir durumum yok ama sizi desteklemek için yaziyorum, bence çok isterseniz basarirsiniz problem esiniz ise onu ikna etmek için her yolu deneyin maddi sebeplerden ise ve çalismiyorsaniz is arayin, esyalari fazla dert etmeyin yavas yavas alirsiniz... kv kp hiç çekilmez ya ben artik telefonda seslerini duymaya tahammul edemiyorum sinir oluyorum ikisine de bir gun elimde kalacaklar bu gidisle :1:

Back
X