• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinin çocuklarla yeterince ilgilenmediğini düşünen var mı?

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
ah öğretmenim, babam kahveye gitmese herşey çok güzel olacak..

bunu söyleyen 16 yaşında bir erkek öğrenci....

babasının onunla hiç ilgilenmediğini düşünüyor...ona bir hafta sonra babasının olumlu yanlarını yazan bir listeyle gelmesini söyledim....

peki siz, eşinizin çocuklarla yeterince ilgilenmediğini düşünüyor musunuz?

not: benim bebişim yok daha...

benim kociş kesin ilgilenir yani umarımmm ilgilenir yaaa amaişten güçten adam başını kaldıramıyor
ama kızına zaman ayırır kesin canım benim

eşimin ilgileneceğini düşünüyorum bende bebeğimizle.
çünkü biz bu bebeğe zor şartlarda sahip olduk..:asigim:
ben her gün bir iğne yiyorum hamileliğim boyunca..(3 tane olsa ona da razıyım,kucağıma alabilmek adına):Saruboceq:
ilgilenmediğinde de kendi bilir..:dilcikar:
çocuğumu babasının ilgisini hissettiremeyecek kadar çok seveceğimi biliyorum..eminim..:teselli:

ben her gün bir iğne yiyorum hamileliğim boyunca..(3 tane olsa ona da razıyım,kucağıma alabilmek adına):Saruboceq:
çocuğumu babasının ilgisini hissettiremeyecek kadar çok seveceğimi biliyorum..eminim..:teselli:

ilgilenmezse kendi bilir tabi...ama baba sevgisi, ilgisi bambaşka birşey.....anne çırpınır durur bütün gün, baba gelir bir okşar.....çocuk, babasının bu okyaşının mutluluğuyla uyur......bebişte hayırlı olsun bu arada...kocişin ilgilenmezse kulağını sanalda olsa çekerim ben..

4 yaşındaki oğlum her akşam bizler (annesi ,babası) çalışıyor olmamızdan zaten bir tarafı eksik büyüyor yavrucak.
Babamız yorgunda olsa akşamları en azından yarım saat onunla birlikte çocuk olur ve arabalarını döküp oyunlar oynarlar..gamyoncuiremsu
Dün akşam oğlum ile birlikte yemek masasının altına otopark yaptık,çok eğlendik birlikte..gamyoncuiremsu
Onlarsız hayat -ın anlamı ve manası gözümde sıfır..

Sarı böcüğüm canım arakadaşım Allah bütün yavrularımızı sevgiden yoksun bırakmasın inşallah:Saruboceq:Onlar herşeyin en güzeline layıklar çünkü,onlar birer melek çünkü:ecrin_bebek:

benim eşim ilgilenmezse gerçekten çok şaşırırım....

çünkü bazen çok takar bu konuya.......

bebek bebek diye tutturur..hatta ben daha zamanı var demiştim bir gün de...ağlamıştı yanımda....(aramızda kalsın)

bugün de aklıma takıldı, çocuğum olmasa beni bırakır mısın dedim....
öyle birşey düşünmem bile....bebek istiyorum ama senle olması anlamlı dedi...
tedavin için uğraşırız ama dedi...ama güvenmem ben erkeklere....laelaelaelaelae

bence benim babam bizlerle yeterince ilgilenemiyor
olumlu yanlarını sayarsam çok ama yeterli diil bence:utangac:

canım, aslına bakarsan konuyu açarken olayın bu boyutunu düşünmemiştim, aramızda babasından yeterli derece de ilgi görmediğini düşünenlerde vardır mutlaka...hele bazı yörelerimiz de hala "erkek adam çocuğunu öyle kucağına almaz, öpüp koklamaz" anlayışı hakimken....
en azından senin baban olması bile onun olumlu bir yanı......

Sarı böcüğüm canım arakadaşım Allah bütün yavrularımızı sevgiden yoksun bırakmasın inşallah:Saruboceq:Onlar herşeyin en güzeline layıklar çünkü,onlar birer melek çünkü:ecrin_bebek:

amin birtanem amin:Saruboceq:

bende çok ilgili bir babanın kızıyım şükürler olsun..
günde iki kere konuşmasak ne o rahat eder ne ben rahat ederim..
geçen gün kayınvalidemde lahana çorbası yapmayı öğrendim..biliyorumki babacım da çok sever hemen bugün koşa koşa geldim ona yapmaya..:asigim:
benim yediğimi o da yiyecek rahat edemem yoksa..:çok üzgünüm:
inşallah benim kızımda bu kadar şanslı olur..:Saruboceq:

benimde bebişim yok
ama eşimm kesinn benden daha fazla ilgilenirr
mumla arıyoruz çünkü bebişii
aslaa şüphem yokk ilgilenir hattaa bendendee fazlaaa

bebeşimiz henüz doğmadı ama biz onu karnımdayken bile çok seviyoruz ikimizde
hele eşim deli oluyor bir doğsun onu şöyle yapıcam şuraya getircem diyerekten
eminim çok iyi ve ilgili bir baba olacak eşim
bebeği kim daha çok seviyor yarışına gireriz muhtemelen
benim babamda bizlere çok düşkündü ama bizimle özellikle vakit geçirdiğini pek hatırlamam buna işlerin yoğunlu yanı sıra birde yapı meselesi diye düşünüyorum öyle arabalarlan bebeklerln oynayacak bir yapıya sahip değildir babaciğim olsun ben hiç şikayetci değilim eskiden olduğumuda hatırlamıyorum babamın bize olan sevgisini herzaman hisseder ver görürdük.

benim eşimde akşamları işten dönüşünde hemen oğlunu alır kucağına ve uyuyana kadar bırakmaz.yani çok güzel ilgileniyo.böylede süreceğine eminim..........-

ılgılenemıyor malesef sabah gıdıyor aksam gelıyor onun geldıgı saattede cocuklar uyumus oluyor gecen gun kızım babasıyla tlf gorustu ve babasına aynen sunu soyledı ben kesınlıkle soyletmedım baba senı çok ozledım 3 gundur gormedım senı ne zaman gelıcen kızımın bu sozlerı bana çok dokundu kac defa konusmama ragmen ılgılenıcem ılgılenıcek ama kahveden bıraz vakıt bulursa

benim de henüz çocuğum yok inşallah en kısa zamanda olur. ama eşimin şimdiki tutumlarına, yeğenleriyle ve benim kendi yeğenlerimle diyaloglarına bakarsak ilgilenir gibi geliyor. eşim yeğenimin altını bile değiştirir o derece de düşkündür çocuklara.

babamın bize yani iki kızına olan ilgisine gelince;
hayatım boyunca dua ettimki;
30 seneden sonra babam hala anneme nasıl bir aşkla bakıyosa benim de kocam öyle olsun.
babam kızlarına nasıl deli gibi aşık, ölesiye düşkün, bir kılına zarar gelmesin diye canını seve seve verir ve bunları bize sonuna kadar hissettirirse benim de çocuğum ya da çocuklarımın da bizim kadar mümkemmel bi babası olsun; babasıyla hayatı boyunca gurur duysun.

benımde bebısım yok-tatlicadiarzu-
bı cocuga anesı kadar babasınında ılgısı sevgısı lazım dıye dusunuyorum
ve benım esım benım kadar cocuguyla ılgılı olalı:mymeka:

veli toplantılarına neden sadece anneler geliyor, babalar çalıştığı için değil, çünkü çalışan anneler izin alıp geliyorlar....benimle görüşmesi için babasını çağırdığım öğrencilerin anneleri geliyor hep...

Back
X