Çok ciddi olsunda zaten, karı-koca olunsa da özel yaşam özel yaşamdır, eşim benim site şifremi, bende eşimin twitter şifresini bilmek zorunda değiliz.bilişim suçları çok ciddidir mahkemede yok kıskandım yok sinirlendim anlatamazsınız haberiniz olsun
ama şimdi moda bu insanlar birbirine güven vermek için önce şifrelerini veriyorÇok ciddi olsunda zaten, karı-koca olunsa da özel yaşam özel yaşamdır, eşim benim site şifremi, bende eşimin twitter şifresini bilmek zorunda değiliz.
Şifrelerin peşine düşecek kadar güvenmiyorsak birbirimize aynı hayatı yaşamamızın manası yok, yolları ayırırız biter.
ama şimdi moda bu insanlar birbirine güven vermek için önce şifrelerini veriyor
kk da da az okumadık "bana facebook şifresini bile verdi" diyenleri
doğrusu sizin yaptığınız tabiki ve fakat teknoloji çıktı mertlik bozulduO zaman benim gibi eski kafalıları topa tutacaklar desenize, bana özel hiçbirşeye izinsiz bakılmasını uygun bulmuyorum, aynı şekilde kızımın ve eşimin özeline de bakmıyorum, yapacak insan kaşla göz arasında yapar zaten, şifresini bilsem ne olacak, sahte hesap açmak çok mu zor? Adam burnumun dibinde sahte hesap oluştursa yapacağı herşeyi o hesaptan yapar, bana güveneyim diye şifresini verdiği gerçek hesabı pir-u pak olsa ne yazar.
Bir bakmışsın 1 ay sonra bizimki kolunda afet gibi bir hatunla bana el sallıyor
Ben ona güvenmek için niye çabalıyayım ki o beni elinden kaçırmamak için uğraşsın
Evet teknoloji çıktı hatta çok gelişti, Dünya'da sanırım en hızlı tüketilen şey teknoloji ama insanlarda değişti, fazla kontrolcüler, sosyal ağ hesaplarlarını, kadın kadına veya erkek erkeğe olan toplantıları, herşeyi ama herşeyi denetim altında tutma isteği var, evli bir adamın erkek arkadaşı olmaz fikri gelişmeye başladı ya da evli bir kadının arkadaşı olmaz, tek arkadaş eştir vs.doğrusu sizin yaptığınız tabiki ve fakat teknoloji çıktı mertlik bozuldu
ben evlendiğimde eşime çantama bak demiştim bir nedenden..o da hayır sen ver,o senin çantan demişti..ve o şkilde yıllardır devam etti..telefon vb karıştırmak yok bizde..doğru olan bu sanırım..Evet teknoloji çıktı hatta çok gelişti, Dünya'da sanırım en hızlı tüketilen şey teknoloji ama insanlarda değişti, fazla kontrolcüler, sosyal ağ hesaplarlarını, kadın kadına veya erkek erkeğe olan toplantıları, herşeyi ama herşeyi denetim altında tutma isteği var, evli bir adamın erkek arkadaşı olmaz fikri gelişmeye başladı ya da evli bir kadının arkadaşı olmaz, tek arkadaş eştir vs.
Hayır, eş sevgilidir, dosttur, aşktır ama kadın ve erkeğin kendi özel yaşamı da olmalıdır, kısıtlamak ne aldatmayı engeller ne de eşinizi kontrol altında tutmanıza yararı olur.
Yapan her durumda yapar, işyerine gidip akşama kadar başında nöbet tutamazsınız ya da alışverişe gittiğinizde size km sayar, adım sayar takacak halleri yok, rahat olmak ve karşındakine güvenden önce kendine güvenmek gerekir.
şu kk da anladığım ve öğrendiğim bişey var ki..Evet teknoloji çıktı hatta çok gelişti, Dünya'da sanırım en hızlı tüketilen şey teknoloji ama insanlarda değişti, fazla kontrolcüler, sosyal ağ hesaplarlarını, kadın kadına veya erkek erkeğe olan toplantıları, herşeyi ama herşeyi denetim altında tutma isteği var, evli bir adamın erkek arkadaşı olmaz fikri gelişmeye başladı ya da evli bir kadının arkadaşı olmaz, tek arkadaş eştir vs.
Hayır, eş sevgilidir, dosttur, aşktır ama kadın ve erkeğin kendi özel yaşamı da olmalıdır, kısıtlamak ne aldatmayı engeller ne de eşinizi kontrol altında tutmanıza yararı olur.
Yapan her durumda yapar, işyerine gidip akşama kadar başında nöbet tutamazsınız ya da alışverişe gittiğinizde size km sayar, adım sayar takacak halleri yok, rahat olmak ve karşındakine güvenden önce kendine güvenmek gerekir.
şifreyi değiştirdiği kanıtlansaydı hapis cezası vardı yani, bu haberi bdv ye yapıştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?