Eşinin korunması yeterli mi

buse09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
46
14
38
merhaba kızlar ben daha yeni düşük yaptım hemde 7 aylıkken çok zor günler geçirdim ve hamile kalmaktan çok korkuyorum 2 aydır hiç ilişkiye de girmiyorum korkumdan ama böyle bir ömür olmaz sadece eşim korunsa riskli günlerdw yine hiç ilişkiye girmesek diğer günlerde de o korunsa sizce yine de risk mi haplar ve iğneler çok hormonlu herkes kullanma diyor korkuyorum bende

Yırtılma durumu olmadığı sürece risk yok. Ama dikkat etmeniz de fayda var

Eşim korunsa derken prezervatif diyorsaniz tamam ama geri çekilme diyorsanız hayır.

Prezervatif doğru kullanıldığında %100 korur.

Paketi açarken dikkatli açmalı, penise taktiktan sonra ucunda hava baloncuğu olduğunu görmeli, baloncuğu çekip havayı boşaltmalı.

Yoksa gerçek bir balon gibi patlayabilir.

merhaba kızlar ben daha yeni düşük yaptım hemde 7 aylıkken çok zor günler geçirdim ve hamile kalmaktan çok korkuyorum 2 aydır hiç ilişkiye de girmiyorum korkumdan ama böyle bir ömür olmaz sadece eşim korunsa riskli günlerdw yine hiç ilişkiye girmesek diğer günlerde de o korunsa sizce yine de risk mi haplar ve iğneler çok hormonlu herkes kullanma diyor korkuyorum bende
Eşinizin korunmasından kastınız prezervatifse dikkatli olduğunuz sürece sorun yok. Hatta en güvenli ve sağlıklı yoldur.
Ancak riskli günler dediğiniz yumurtalama dönemi dışında da düşük ihtimalle de olsa hamilelik gerçekleşebiliyor. O neden yırtılma, bulaşma vs olmadığından emin olmanız lazım.
5 yıl bu şekilde korunduk. Bu sene ilk kez emin olamadığım için (yırtılma olup olmadığından) önemsemediğim bir günde hamile kaldım.

Back
X