• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin kötü huyu ne?

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
'Eşinin kötü huyu ne?' sorusuna yanıt verdi, herkesin ağzı açık kaldı!

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de yine kahkaha tufanı yaşandı. Yarışmacılardan biri eşinin en kötü huyunun "Rus düşkünü" olduğunu söylemesi herkesi hem şaşırttı hem de güldürdü.

Hürriyet

bir kadın için ne kötü...hem gurur kırıcı hem de açıkçası hastalık kaparsın be kadın hiç mi düşünmüyorsun...

Boşansin napacak boyle adami

haftasonu izlemiştim bu bölümü. bazen dikkat cekmek için sacmalıyorlar. sırıta sırıta 'rus düşkünü' diyor eblek suratının ortasına bi tane patlatıcan kendine gelicek bi eş bu kadar gevsek olmamalı. adam yürüyen merdivende mini etekli kızları dikizlemek için yere eğilmiş bunu da sırıtarak anlatmıştı:KK67:

Valla hem akıllı hem güzeliz azıcık kilomuz varsa da o da kadının kalçalısı yemeğin salçalısı
salça da bizde valla kalça da eheheheh

Mune hesabın mı hacklendi, bi iç çamaşırlı bacılar ney:KK48::KK48::KK70:

Ya burada bir üye demisti bu programdakilerin hepsi oyuncuymus. Yani hepsi sahte

Mune hesabın mı hacklendi, bi iç çamaşırlı bacılar ney:KK48::KK48::KK70:
Ahahaha müzik ayrı bacılar ayrı şaşırttı beni de
mune ablamızın zevki sandığımdan da iyi çıktı :p
Ne yapayım, en sevdiğim parçalardan birine şarkıya uygun olsun diye hatunları sıralamışlar ama şarkı süper değil mi:-)
Siz beni ne sandınız, müzik deyince nerde hareketli yabancı şarkı varsa ben ordayım, bak bunu indirin arabaya da bir ses sistemi açın son ses çıldırın:KK70:

Buradaki bütün bayanlar ruslara bin basariz beeeEn Büyük KK

Halla halla. Peki arkadasinizla eşi de öyle ilginc davraniyor muydu?

eşini bilmiyorum çok samimi arkadaşım değil ama programda öyle enteresanlıkları yoktu sanırım, hatta kazanan çiftle de facebooktan arkadaş filan olmuşlardı :))

eşini bilmiyorum çok samimi arkadaşım değil ama programda öyle enteresanlıkları yoktu sanırım, hatta kazanan çiftle de facebooktan arkadaş filan olmuşlardı :))

Himm. Ama bazilari oyuncuymus. Mesela beni baska bir erkekle hayal et kocacim diyen kadin oyuncuymus..

mune mesajlara da cevap vermiyor veya ben atamıyorum bu yeni siteyi hala çözemedim. :(

Back
X