Bana da öyle öğüt verebilecek kimse yok , bende yenie evli sayılırım , başta çok aglıyordum üzülüyordum aileme de diyemiyorm üzülürler diye, kendi başıma çırpınıyordum , izine gidiyoz ailem arıyor ne zaman gelceksiniz diye sürekli bahaneler uyduruyordum diyemiyordum çıkamıyoz diye, giderken ayak üstü ugruyordum, böyle böyle 1,5 sene felan geçti baktım yok yani gidişatım yaşlı eltilerim gibi olcak , en sonunda böyle çözüm buldum iyilikle çok konuştum söyledim rica ettim tepeme çıktı ,
çok inatlaşınca da inatlaşır !!!!
( her iznimizde birbirimize giriyorduk bu konudan, bayramlar geliyor ailem dışında tüm sevimsiz sülalesini görüyorum 5 dk mesafe ailemi göremiodm , artık patladım be kararlılıgımı gördü ailemi çok özlesemde gitmedim memleketimize, bayramlarda küstü ailesi trip yaptı ama görsünler nasılmış sen git dedim gelmicem, ailemi görmediğim bayramı napıyım dibimdeler görüşemiyoz ailenin keyfi yetcek te hadi gidin dicek onu da demiyorlar dedim )
bu kez giderken hiç pazarlık yapmadım seslenmeden bekledim günümüz biterken dedi size de ugrayalım diye , sonra işte kal dedi giderken alırım çektim odaya kavga ettim kaldı , ailesi biraz görgüsüz anlayış yok.
Bir de sana tavsiyem tmm çok gitmemen iyi onlara yoksa baş edemezsin ama çok ta yanlız gönderme, çok doldururlar , o da herşeyinizi anlatır akıl verirler onlar yönetir sonra

ben bile 2 dk çıksam fıs fıs hemen dolduruyorlar bu da 180 derece dönüyor zıttıma zıttıma konuşuyor felan , geliyor kavga ediyordu durduk yere , artık agırlıgını koymu diyorlar nedir, biara yanına oturmasın yemek yerken felan demişler, adam 2 mt ödemde duruyor adımı anmıyor konuşmuyor felan kazık kadarsın yahu senin beynin yokmu :)))) çoookk kavga ettik çoookk ama zaman geçtikçe evlilik oturmaya başladı cnm , birde bunların en korktugu şey başkalarının yanında açıklarının verilmesi, onu ögütleyip dövüştürdükçe ben misafir olunca bişy yokmuş gibi davranıodm onlarda dvm ediodu , artık direkt surat yapıyorum millet anlıcak die ödleri kopuyor. Nereye kadar nazlıcam ayol elin görmemişlerini..