haklısınız tek gittiğimde daha özgür oluyourm elbet ama ya almaya gelsin 1 gün de ailmele görüşsün gönlümü etsin hem tek dönemeyeyim diye.
bir de eşimin bilinç altındaki düşünce ben gidersem mutlu olcaklar ama şimdi gelmek sitemiyorum diyor.
bir de bana ailesinin isteidği gibi gelin olmaıdğımdan dolayı ben sizinkilerle aynı şehride olsaydım görürüdün hürmeti diyen adam gelirsem mutlu olcaklar ama diyebiliyor.
sakın eşini senle gelmesi için zorlama, çok yanlış yapıyorsun bence sende.
eşine ben ailene gelmiyorum diye mi sende benle gelmiyosun deme, bırak daha iyi ya gelmesin, sende onun ailesine istemediğin zaman gitmezsin böylece, hakkın olur.
hatta gece kalmanıza bile laf ediyomuş gelmesin zaten ozaman, bahanende olur, yani ben kalıcam gitmişken dersin, e normalide bu dur zaten.
Ben gidiyorum kalıyorum 3-4 gun tek başıma gittiğimde de. Bundan doğal ne olabilir.Ama eşim olsa kalabilir miyim, Sıkılır.
Bayramlarda bile 2 senedir eşimle benim aileme gitmedik, en ufak bir beklentim olmadı eşime, aileminde öyle, 2 yıldır her bayram onun ailesine gittim.
2 yıldır bir kez el öpmeye geldi eşim aileme, sonra ailem geldi 2 yılda 2 kez bir kaç günlüğüne.Ne var noldu yani, Yapma böyle bence sende.
Eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz, eşimde beni zorluyor bazen onunla ailesine gittiğinde beraber gitmemiz için. Yani yanlış olan bu zaten. Aileleri birbirimizin önüne sürmemeliyiz.
Ben hiç bi zaman aileme gelmedin , benle gel, vs demedim lafını dahi etmedim , buna rağmen baskı altında olan yine benim.Ama yapmıyorum yapmayacağım da.
Hem laf etmeyen söz etmeyen benim ve benim ailem, ama buna rağmen onlar tarafından baskı altına alınmaya çalışan yine benim.
Hiç oralı olma, aileme gideceğim özledim de git, onun ailesinede gitmek istemediğin zaman da gitme.
Sende de biraz dengesizlik gördüm, hem ben onun ailesine gitmek istemiyorum sıkılıyorum vs diyosun, hemde o neden benle gelmiyor diyorsun. Yapma.
Anlıyorum sen daha az aileni görüyorsun, o yuzden benle o kadarcık gelmiyor diyorsun sanırım ama hiç bulaşma hiç oralı olma ya, bırak gelmesin ya.
Sende sık sık gidersin böylece arada, böyle kurallar koyulmamalı, sıkma bence kendinide eşinide.
Son düzenleme: