Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
Haydaaaa, hanım abla, sırf bu yüzden ikinci üyelik alıp kuzenini çekiştirmeye değdi mı ? Aşağılık kompleksi mı var neyin alt etmesi ? Senin ondan ne farkın kaldı şimdi ?:işsiz:

Nasil cevap verdin cok merak ettim
Bi gün yan yana geldik yine böyle kendi kendine ne Aldığını kaça aldığını falan anlatıyor tabi şu an böyle yazınca normal geliyor da öyle bir anlatıyor ki kendi kendinden geçmiş mest olmuş adeta ablama katıldığını söyledi neymiş düğünün de hayırlı olsun dememiş halbuki kızkardeşi olmadığı için düğünün de kendisiyle ve düğün e ait ne varsa her şeyle biz ilgilendik parayı sonradan görünce insan yapılan iyiliği de unutuyormuş sen önce bi kendine bak da sonra konuş dedim evlendin bi haller oldu sana dedim değiştin bilmem farkında mısın acaba kendine çeki düzen ver falan bayağı sert çıktım şok a girmişti böyle kızlardi falan senin bu halin yüzünden cevrende kimse de kalmadı dedim böyle bir fesatlık falan var sende dedim o günden sonra muhatap olmadım bi daha

Ne oldum delisi olmakta farklı bir şey canım ya diyemedin mı. Allah sonradan değil babadan gormeyim.

İnsanların aldığı maaş, yaşadığı ev, kullandığı araba, giydiği kıyafet, gezdiği yer, yediği yemek neden bu kadar başkalarını ilgilendiriyor? Banane kim ne kadar para kazanıyosa? Allah daha çok versin der geçerim.. Böyle şeyler için de hiiiiç sinirlerimi bozamam.. Eşimin kazandığı parayla başkalarına hava atmak tarzım değil.. Kaldı ki insanların kendi kazandığı parayla hava atmaları da ayrı bir eziklik.. Babadan görmedik ama tok gözlü büyüdük bin şükür.. Varı da biliyoruz yoğu da.. Bunun kişilikle ya da kişiliksizlikle alakası var.. Net.!

İnsanların aldığı maaş, yaşadığı ev, kullandığı araba, giydiği kıyafet, gezdiği yer, yediği yemek neden bu kadar başkalarını ilgilendiriyor? Banane kim ne kadar para kazanıyosa? Allah daha çok versin der geçerim.. Böyle şeyler için de hiiiiç sinirlerimi bozamam.. Eşimin kazandığı parayla başkalarına hava atmak tarzım değil.. Kaldı ki insanların kendi kazandığı parayla hava atmaları da ayrı bir eziklik.. Babadan görmedik ama tok gözlü büyüdük bin şükür.. Varı da biliyoruz yoğu da.. Bunun kişilikle ya da kişiliksizlikle alakası var.. Net.!

Benim de bi komşu (polis esi) bana mikrodalga fırın için ikidebir gelirdi. Geçenlerde kocası iphone almış. Gözüme sokmak için geldi belli. Hayırlı olsun falan dedim ki ağzım aşinmaz. Kıskanma canım ya dedi.
Yo ben olsam önce mikrodalga fırın alırdım dedim.
Zorla soyletiyolar işte

Benim de bi komşu (polis esi) bana mikrodalga fırın için ikidebir gelirdi. Geçenlerde kocası iphone almış. Gözüme sokmak için geldi belli. Hayırlı olsun falan dedim ki ağzım aşinmaz. Kıskanma canım ya dedi.
Yo ben olsam önce mikrodalga fırın alırdım dedim.
Zorla soyletiyolar işte
Süper olmuş:) ya neden kıskanasınız ki telefon işte :) ya ben böyle insanlara şaşırıp kalıyorum hakkaten.. Cevabınız harika yani cuk:)

Süper olmuş:) ya neden kıskanasınız ki telefon işte :) ya ben böyle insanlara şaşırıp kalıyorum hakkaten.. Cevabınız harika yani cuk:)

Ki çok enteresan gelebilir belki ama iphone dan nefret ediyorum. 5 6 7 75 de çıkarsa almam o markayı. Ama onu bi böyle zenginliği temsil ediyomus gibi kullanan insanlar yüzünden direk sogudum galiba :)

Ki çok enteresan gelebilir belki ama iphone dan nefret ediyorum. 5 6 7 75 de çıkarsa almam o markayı. Ama onu bi böyle zenginliği temsil ediyomus gibi kullanan insanlar yüzünden direk sogudum galiba :)

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.. Sanki zenginlik göstergesi gibi oldu saçma ama öyle haklısınız:)

Bende ısınamadım o telefona nesi zenginlik belirtisi anlamadım ince küçük bişi :) Note lar daha havalı bence .Telefonlada neyin havası onuda anlamış değilim ya :)

İphone'u zenginliği temsil ediyor diye kullananlardan soğumanız oldukça normal. Son model ve dünyanın en pahalı markası diye ellerinde didik didik gezmeleri ayrı bir soğutucu. Ki bende iphone kullanıyorum. Böyle düşüncelere girmedim asla. Ve piyasada insanların bilmediği o kadar çok pahalı telefonlar var ki mesela şu an dünyaca bilinen iphone son model olarak biliniyor fakat acı bir gerçek en pahalı markalardan "vertu" markası. "Ulysse Nardin Chairman Diamond edition" dudak uçuklatan fiyatlar say say bitmez. Telefonların özelliklerine zaten hiç girmiyorum. İphone ile hava atanların nasıl bir kişilikten geçtikleri muamma.

İphone'u zenginliği temsil ediyor diye kullananlardan soğumanız oldukça normal. Son model ve dünyanın en pahalı markası diye ellerinde didik didik gezmeleri ayrı bir soğutucu. Ki bende iphone kullanıyorum. Böyle düşüncelere girmedim asla. Ve piyasada insanların bilmediği o kadar çok pahalı telefonlar var ki mesela şu an dünyaca bilinen iphone son model olarak biliniyor fakat acı bir gerçek en pahalı markalardan "vertu" markası. "Ulysse Nardin Chairman Diamond edition" dudak uçuklatan fiyatlar say say bitmez. Telefonların özelliklerine zaten hiç girmiyorum. İphone ile hava atanların nasıl bir kişilikten geçtikleri muamma.

Kesinlikle. Çoğu da genellikle taksitle alıyor. Tirink para Sayan çok az. Yinede Zenginim imajı veriyorlar. Taksitleri ödeyene kadar bi tarafları çıkıyor oysa ki. O markaları bende duydum ve ciddi deli para fiyatları. Iphonenun Türkiye de ki üretici firması samsung e bende kullanıyorum samsung nolmus yani dimi:)
ama onlar çok zengin kahretsin

2 kez gondermisim pardon kalitesiz telefondan hep bunlar ama bi iphone olsaydı böylemi olurdu :)

Back
X