• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinin Sonuçlarında Yuvarlak Hücre ve Lökosit Değeri Yüksek Olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bubuxsx

evimizin eksiği gel artık
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.757
5
116
42
Ankara
arkadaşlar eşimin sperm tahlili sonuçları güzel sayılır sayı hareket gayet iyi ama yuvarlak hücre ve lökosit sayısı normal değerin iki katı çıktı. Sizlerden de böyle sonuçları olan varmı? Çözüm olarak neler yaptınız benimle paylaşabilirmisiniz? Herkesin bebekleri inşallah bir an önce gelir.Sevgiler:Saruboceq:

bu sonuc sadece bizdemi çıktı yoksa kimsenin basına gelmeyen bişeymi ?? sonucunda bu değerleri yüksek olan var ise lütfen yazsın neler yaşadığını

evet benım esımdede lokosıt fazla cıkmıstı ama eşimi ikna edipte bır doktora gonderemedım. acaba lökosit gebeliğe engelmı?

Merhaba bubuş .benim eşimin de lökosit sayısı 8-10 (milyon) çıkmıştı.Normali 1-2 imiş.Doktor söyledi.Biz çocuk isteği için gitmiştik.meğer eşim bi enfeksiyon kapmış ve lökosit sayısı bu kadar yükselmiş.Kaptığı bakteri yüzünden aylarca ilaç kullandı.Kutularca anibiyotik içti.Sonunda 3-4 e indi sayısı.ama hala çocuk sahibi olamıyoruz.Çünkü bu bakteri spermlerin hızını da azaltıyormuş.Aşılama olduk ama sonuç negatif çıktı.Sakın bu problemi hafife almayın .Hemen bir uzmanla görüşün.Allah hepimize sabır ve kolaylıklar versin.

arkadaslar aynı seyden bızde muzdarıpız eşiminde lokasit var ama roparda her sahada 20 25 lokasit bulundu dıyor yanı sızın gıbı mılyondan bahsetmıyor bende 1,5 yıllık evlıyım hala gebelıgı yakalayamadım

benim esimde de var aynı sorun bu ay ıcınde asılama deneyecegız ıns olumlu sonuc alırız.yuvarla hucre sayısı 4 mılyon cıktı ıaclarla bu sayı 3 e dustu ama bakalım hayırlısı allah hepımızın yardımcısı olsun

eşimdede 200 yada 200bin çıkmıştı ama sperm sayımız 0 bizim

arkadaşlar yazılarınızla katkı sağladığınız için teşekkürler yazımdada gördüğünüz gibi baktım kimse yazmıyor bende bakmıyordum bayağıdır.
biz doktora gittik bu sonuçları gösterdik. 7 günlük antibiyotik verdi dr. birde multivitamin verdi.ilaç yeni bitti benim hastalığım olup bitince eşimde yeni test yaptırıp tekrar gidicez bakalım ne olmuş henüz son durum belli değil ama dr çok büyük bir sorun değil dedi.
benimde yumurtalarım catlamamıstı gıttıgımde bırkac tane ufak sorun bir araya gelmiş ama halledicez sadece 2 ay kadar zamanımızı alır dedi. bakalım neler olacak.
ama benim bildiğim bu sorun gebeliğe engel. birde bu sitede bi yerde okudum ısırgan otu yağı varmıs aktarda hergün bir kesme şekerin üzerine 1 damla damlatıp eşinize yedirince bu enfeksiyonun yok olmasına çok yardımcı oluyormuş.
sonucu alınca ilacın işe yarayıp yaramadığını yazrım sizlere kolay gelsin hepinize.

benim eşimdede yuvarlak hücre ve lölosit sayısı 8 milyon çıktı morfoloji %2 idi.10 günlük antibiyotik kullandık 1 milyona düştü ve öorfoloji%5 çıktı.şimdi eşim asker askerden gelince bu işi ele alıcak nedenini ve sonucunu bulmaya çalışıcaz.bu arada ısırgan otu yağını kesme şekerin üzerine demiş bubuş arkadaşımız bu sitede okumuş benim gözüme çarpmadı nerde yazıyor kızlar bilen varmı

benim eşimdede yuvarlak hücre ve lölosit sayısı 8 milyon çıktı morfoloji %2 idi.10 günlük antibiyotik kullandık 1 milyona düştü ve öorfoloji%5 çıktı.şimdi eşim asker askerden gelince bu işi ele alıcak nedenini ve sonucunu bulmaya çalışıcaz.bu arada ısırgan otu yağını kesme şekerin üzerine demiş bubuş arkadaşımız bu sitede okumuş benim gözüme çarpmadı nerde yazıyor kızlar bilen varmı

cnm bıyerde okudum ama uygulamadım 7 günlük antibiyotık kullandı tekrar test yapıldı 1 ml un altına düşmüştü.gerek kalmadı yani eğer eşinde kullandıysa ilaç hallolmustur.bizimde morfolojı 2 cıktı şimdi vitamin desteğine başladık bakalım 2 ay kullanacak inş. faydası olur.sevgiler

slm kızlar
benim eşimdede lokosit var kızlar bu büyük bir sorun mu ilaçla çözüme ulaşabilen varmı?
biz tüp bebek denedik ama olmadı sanırım lokosit yüzünden
bu durumu yaşayanlar yazarsa sevinirim

lokositin tek çaresi ısırgan otu çayı arkadşım bak kaynamış suya 1bardak bir tutam ısırgan otunu at 10dk demelnsin aç akrnına günde 2kere içrin eşinize biz yapıyoz ve idrardan önce benbeyaz intap akıyo bire bir biz hala kulanıyoz sizde deenyin

Cinsel Perhiz Süresi 3
hacim 3.6
ph 7.9
lokosit:1
sperm konstrasyonu:5.2
toplam hareketlilik:46
ileri hareketli :25
yerinede hareketli:21
hareketsiz :54
arkadaşlar lütfen bu sonuçlar nedemek doktor neden bi açıklama yapmadı kötümü sonuçlarrr lütfen bilgi verin lütfennnn

mrb , gruba yazılmayalı çok olmuş fakat ben araştıran diğer arkadaşlar için yazmak istedim sonuçta bende hep buralardan okuyordum ne nasılmış nasıl sonuçlanmış diye,
benim eşiminde sperm testinde aşırı derece lökosit ve yuvarlak hücre çıktı şöyleki lokösıt 9,5 milyon yuvarlak hücre 17,5 milyon ve ben buna rağmen hamile kalabildim , yani bu değerleri yüksek olup hamile kalınmama gibi bir şey yok, eğerki spers sayısı ve ileri hareketli sprem sayısı iyiyse lökosit ve yuvarlak hücre değerinin yüksek olması hamile kalmaya engel değil. bu eşinizde iltahabik bir durum olduğunun göstergesidir ve antibiyotik tedavisi ile düzelebilri.

Back
X