Eşinin söyledikleri aklına takılmış

Ayrılıyorlar
Adam başkasını bulunca kıymete biniyor
Gurursuzca peşinden koşuluyor
Adam yeni sevgilisi varken eskisiyle de mesajlaşıyor
Sonra kızla ayrılıyor boşta kalınca geri dönüyor
Arkadaşın da kabul ediyor
Bence tam tencere kapaklar
Gurur bunları duysa mesleği bırakır 🥴

Kız arkadaşınız eşi o kadar laf söylerken, adamın sevgilisi varken peşinden koşarken düşünmemiş gururunu da şimdi mi kırılmış, adam ne düşünüyor ben söyleyeyim. Bu ne yapsamda beni bırakmaz, gururu yok diye düşünüyor muhtemelen , bunu düşünmesi de abes değil durum tespiti sadece. Zira arkadaşınız adamın sevgilisinin olmasına takılmadan peşinden koşmuş, adamın sevgilisi varken ona mesaj atmasına, bozulmak yerine umutlanmış, kendine laf söylemesine ses çıkarmamış, siz olsanız bunları yapan bir insana saygı duyar kaybetmekten çekinirmisiniz? Arkadaşınızın eşi de arkadaşınızın vazgeçmeyeceğini bildiği için bu kadar rahat konuşuyor, arkadaşınız dua etsinde adamın bu rahatlığı yalnızca söylemlerinde olsun, zira adamın geçmişi dikkate alındığında sadakat konusunda da pek basiretli değil gibi durıyor. Hele hele arkadaşınız gibi her yaptığını yutan bir karısı varken.

Sevgi göstermekten korkar hale geldi insanlar. Eşlerine bile. Ben de sevgisini aşırı gösteren biriyim eşime karşı. Ne yapayım yani evlendim hala oyun peşinde mi olmalıyım? Arkadaşın bunu kafaya boşuna takıyor. Zaten adamın kafasında başka kişiler, düşünceler varsa ne yaparsa yapsın bir noktada biter. Ben de eşimi çok zor zamanında bırakmadım. Bazen git dedi gitmedim. Şimdi el üstünde tutuyor, bence sağlam karakteri olan her insan bunun kıymetini bilir.

Ama kendinde biliyor zamanında peşinden koştuğunu 🤷‍♀️ yani adam dile getirdi diye niye kırılıyor anlamadım. Sonradan utanıyorsa peşinden koştuğu için yapacak birsey yok. Adam kavga sırasında ama ilerde yüzüne vurabilir

Bu konu benim değil arkadaşım adına açıyorum eşiyle eskilerden konuşurken arkadaşım, eşinin söylediklerine kırılmış ne demek istiyor yani böyle konuşunca dedi bence kötü birşey ima etmemiş dedim ama birde burda sizlere sormamı istedi arkadaşım eşini çok sevdi onun peşinde koştu aylarca eşi ona Bn sana layık değilim kendine göre birini bul benimle üzülürsün falan demişti çünkü o zaman başkasınla görüşüyordu eşi yinede gurur yapmayıp peşine düştü daha sonra eşi çıktıgı kızla sürekli kavga etmesi ve kızın onu aldatmasıyla son buldu ilişki birkaç ay geçinceye 1 senedir arkadaşımla çıkmaya başladı arkadaşıma sana hergün biraz daha aşık oluyorum seni çok seviyorum diye konuşuyormuş ilgili biriside ama eskilerden söz ederken o kadar tersledim seni, sana söylediğim lafları Baska kıza söyleseydim yüzüme bakmazdı demiş arkadaşım kırılmış, gözleri dolmuş eşide ama iyiki vazgeçmemişsinden benden vazgeçseydin şimdi karım olmucaktın demiş sarılmış tatlıya bağlanmış yani ama yinede arkadaşım aklında soru ifadesi kalmış acaba beni ne yaparsan yapıyım o benden vazgeçemez gözünle mi bakıyor bana, zor kadın olmadım diye değersiz miyim bu yönden diye düşünüyor 3 ay önce resmi nikahla kıyıldı yaza düğünü olucak.
Arkadasin gurur yapmak icin biraz gec kalmamis mi?Ee yanli mi dusunuyor adam cantada keklik arkadasin.Ayrica ne kadar cirkin hayatinda biri varken adamin pesinde olmasi

Peşinden koş koş, sen benim peşimden koştun denince üzül, ağla. Kezbanlıkta kaçıncı level bu? 😅

Ben esinin dediklerinde olumsuz bir şey görmedim. Bir kadın bir erkeğe söyleseydi garip karşılmazdı kimse. Arkadasınızın sevgilisi varken pesinden koşması da tabi cok doğru değilmiş ama olan olmuş biten bitmiş :)

Back
X