eşinin sperm sayısı 1 milyonun altında olanlar...

Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .

Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .

hıhhhhhhh ben demedımmı hıc bır sey ınandıktan sonra ımkansız yukselmez ıyılesılmez dıe bır sey yoktur......canım senın adına cok sevındım allh kucagına hayırlı evlat vemeyıde nasp etsın ınş tez zamnda(ısteyen herkese)

hangi ilaçları kullandınız cnm ... kür felanda kullandınızmı ?

evet
keci boynuzu kuru
havuc kuru
evicap 400
arginmax
trental
endol
kullandik ve sayiyi 9 milyondan 19 milyona cikarttik 2 ayda
sirada ileri hizli ve morfolojiyi duzeltmek kaldi

endol ve trentali benim eşimde kullanıyordu... bunları karsılıyor normadede endolün fiyatı zaten 3,5 ... krishazel bilgi için tskler cnm bende merak ettim arginmax sı karsılıyormu ssk birde kaan oca demiştin... muane ücreti felan nekadar cnm

kızlar sız umutsuz olursanız esınız ne kur ıcmek ıster nede ılac nede tedavı...herseyde vardır bır hayır.hepmızın allhın ıznıyle hayırlı evlatları olucak inşşşşşşş

kızlar benimde iğnelerle 6. günüm bugün.dün dr.a gittim yumoşlarım gayet iyi şekilde büyüyorlarmış. dün birde çatlatma iğnesi başladım. cumartesi tekrar gidicem heralde yumurta toplama işlemine karar vericek. ben eşime verdiğim ilaçların etkisinin sonucunu henüz test edemedim ama kısmetse cumartesi bi spermiyogram yaptırıcaz o zaman görücez bakalım ne kadar işe yaramış bizde. evicap 400, zinco, mone (ginseng), keçiboynuzu, arı sütü polen, c vit. kullanıyor 1-2 aydır. umarım biraz işe yaramışlardır :Saruboceq:

mehaba yesıl yansıma bızımde erkek faktörü bize esıme hıcbır ılac vermedıler sperm artması ıcın sız nasıl aldınız doktormu yazdı acaba bende kecıboynuzukuru yaptım baya artıs oldu 3 asılama oldum negatıf hepsı hazıranda kısmet olursa tupe gececegız ılacları eczaneden recetesız alabılırmıyız kı tedavın hayırlı olsun ıns bebegıne kavusursun ALLAHIM HEPIMIZE YARDIM ETSIN HERKESIN BEBISI OLSUN INS

mehaba yesıl yansıma bızımde erkek faktörü bize esıme hıcbır ılac vermedıler sperm artması ıcın sız nasıl aldınız doktormu yazdı acaba bende kecıboynuzukuru yaptım baya artıs oldu 3 asılama oldum negatıf hepsı hazıranda kısmet olursa tupe gececegız ılacları eczaneden recetesız alabılırmıyız kı tedavın hayırlı olsun ıns bebegıne kavusursun ALLAHIM HEPIMIZE YARDIM ETSIN HERKESIN BEBISI OLSUN INS

aminnnn..inş...genellıkle vıtamın ılacı ıle destklıolar..kurlerden sonra kacken kaca cıktı sayınız vede sızın sadece sayıdamı problem var morfoljı ıle harkt nasıl..cok gecmıs olsun

Back
X