• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Eşinin sperm sayısı az yada azosperm olupta pozitifi görenler

buket_ak38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
154
0
46
Konya
Arkadaşlar merkez farketmez ben burda araştırma yapanlara katkım olsun istiyorum çünkü bizde de aynı sorun var ben ilk önce duyduklarımı yazayım alman hastanesi , bahçeci klinigi sözü sizlere bırakıyorum:49:

bnm esımdede sperm yok dneecek kadar az
yıkanmıs halı 21 tane cıkmıstı
tupte
ılk denemem adana seyhan baskentte oldu negatf
ama azolular ıcın ben pek ıc acıcı br yer olarak grmuorum labaratuar ıcın
ılgı alaka bakımından super

Arkadaşlar merkez farketmez ben burda araştırma yapanlara katkım olsun istiyorum çünkü bizde de aynı sorun var ben ilk önce duyduklarımı yazayım alman hastanesi , bahçeci klinigi sözü sizlere bırakıyorum:49:

bizde sperm sayısı 0 dı azosperm deniliyo.3 tedavi gördüm 2. transferde tuttu.doğurdum bile:))ben bütün bu tüp bebek işlemlerinde HERŞEYİ Allaha bırakmanızı önerirrim.Bazen en iyi yerlerde en iyi drlarla bile başınızdan bir hikaye geçiyor.oluruna bırakmak fazla didiklememek en iyisi ama yapabilene tabi ben yapamadım.

bizde sperm sayısı 0 dı azosperm deniliyo.3 tedavi gördüm 2. transferde tuttu.doğurdum bile:))ben bütün bu tüp bebek işlemlerinde HERŞEYİ Allaha bırakmanızı önerirrim.Bazen en iyi yerlerde en iyi drlarla bile başınızdan bir hikaye geçiyor.oluruna bırakmak fazla didiklememek en iyisi ama yapabilene tabi ben yapamadım.

evet cok dogru ama dedigin gibi didiklememek elde deil insan herseyi ögrenmek istiyor neler yapmaliyiz nelerden kacinmaliyiz nasil dikkat etmeliyiz

Back
X