Ben 5yıllık evliyim.eşimi çooook severek evlendim.o da beni(başta)neyse.1 oğlumuz var.ben tıp mezunuyum,uzmanlık sınavına çalışıyordum arada eşim baktım adam yerine koymuyor onu da bıraktım,ev hanımıyım.sabahdan akşama koşturup duruyorum,ama eşimin yanında hiç hürmetim yok,benimle konuşuyorsa bu niye böle,şu niye şöyle,örneğin çocuğu parka götürüyorum,dikkat et çocuğum Güneş'te kalmasın,sanki ben dadısıyım,hiç evden dışarı çıkmak istemiyorum onunla,çünki her kesin yanında çocuğa şu oldu,bu oldu,ağzını yıkadınmı,terledimi,yemin ederim içimi çekiyor,bakıyorum hiç kimsenin kocası karışmaZ,hiç kimse de benim kadar dikkat etmez,ama beni öyle duruma düşürüyor,sanki ben beceriksiz anne ,o hem anne hem baba.sonra bana sen ne anasın,ne kadınsın,ne insansın gibi sözler.evlerim hep pırıl pırıl,çeşitli güzel yemekler yaparım,kahvaltıya bi ayrı önem veririm seviyor diye,kendime bakarım,onu her türlü mutlu etmek için elimden geleni yaparım,ayıptır söylemesi yatakta bile,bi dediğini iki etmem,alışveriş,gösteriş merakım yoktur,hiçbirzaman başını ağrıtmam ,hatta alışveriş parasını bile utanarak isterim,o da dikkatli harca aaa,demekten geri kalmaz.bi yerim ağrıyordeseö önemsemez,konuşsam dinlemez,ağlarım,çok üzülürüm,ben burda konuşuyorum,o oğlumla konuşur falan ben öylece sesimi azaltıp susup giderim.ama kendi konuşsa beni ilgilendirmeyecek konular %99,ama dinlerim.beni kullanır hep,ben adetliyken hep kavgalıyız,işe yaramam ya,adet bittimi iyiyiz taki benden bıkana kadar.geçen yaz kavga çıkardım bana altın aldı nihayet,hep kendim istemeliyim,yoksa beni düşünmez,iştir benim için bir şey yapmışsa ben batdım demektir,onu burnumdan getirir
Neyse çok başınızı ağrıtdım,ben nasıl bu durumla mücadele ede bilirim,adam aynı zamanda da sesim yükseldimi korkuyor,hemen değişiyor,tüm takintılarını bir kenara bırakıyor,ama mizacım gereği o düzeldimi bu sertliyimdensonra bende hemen eriyorum.onu nasıl elimde tuta bilirim,bunu başarmış bayanlar lütfen bana yardım edin
Neyse çok başınızı ağrıtdım,ben nasıl bu durumla mücadele ede bilirim,adam aynı zamanda da sesim yükseldimi korkuyor,hemen değişiyor,tüm takintılarını bir kenara bırakıyor,ama mizacım gereği o düzeldimi bu sertliyimdensonra bende hemen eriyorum.onu nasıl elimde tuta bilirim,bunu başarmış bayanlar lütfen bana yardım edin