esinin zevkine guvenen arkadaslar buyrun........

cibicibi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
21
0
16
Almanya
kizlar benim esim benden daha zevkli pek cok kez ispat etti neyazikki:) onun kombinleri begendigi seyleri giydigimde etrafimda ki arkakadaslarim hep nerden aldin diye sorar utaniyorum herseferinde esimin begenip aldigini soylemekten ama artik karar verdim kim olmus yalandan dedim ben aldimn diyorum sizinde boyle esiniz varmi sizden daha zevkli ( bunu yazmak nekadar aci bilemezsiniz) ama inanilmaz bilgili ailesin textilciymis eskiden herseyi bilir kumasi ustunde nasil duracagini hatta bunun altina yada bu bluza soyle ic camasiri giy felan der sordugumda ve gercektenjde hakli cikiyor ooo ne kadar uyuz oluyorum bazen.....

ne güzel işte bence eşinin aldığını söylemen daha fiyakalı olur. bu senin zevksiz olduğun anlamına gelmez. eşinin ne kadar seni düşündüğünü gösterir. normalde giysileri sana eşinin alması daha doğrudur. hem romantik olur.bekar kızlar da kendine alıyor. kendine almak marifet mi. sen de eşine giysi al. ayrıca böyle gereksiz yere yalan söylemesen daha iyi olacak.

keşke benim bitanecik sevgilimde böyle olsa:D:D beğendiği şeyler ya kapalı ya renkli renkli hiç tarzım değil ya

eşim zevkli çünkü benimle evli (ne megalomanlık ama :) ).herneyse eşim kendi bedenini bile bilmezki bana yardım etsin ama çok isterdim dediğin gibi olmasını şanslısın bencede

Bence çok güzel bi durum.Keşke benim sevgilim de böyle zevkli olsa ama değil onun kıyafetlerini bile ben düzeltmeye calısıyorum :23:

benim sevdiceğimde pek zevklidir yani daha doğrusu zevklerimiz çok uyuşur aldığı herşeyi bayılarak giyerim:16:

Back
X