Eşiniz ailenizden maddi beklentiye girer mi ? İhtiyaç olmadığı halde

Emiliaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
631
622
23
Eski eşim sürekli ailemin ona harçlık eve eşya almasını vs beklerdi.Ailesi sürekli doldururdu oda bunlara inanırdı.
Bı tanede iş yerinden kötü bı örnek vardı yanında çalışan yaşlı bı çalışma arksi varmış kizinin kocası bı işte dikiş tutturmadigindan onlara ev vermiş yiyecek içeceklerini karsiliyonus vs buda onun iştahını kabartirdi
Bana eziyet ederdi hep.Ailemin sürümü kötü dahasi kendinin evi arabası vardı 50 bin üstü maaş giriyodu eve,ha banada yedirtmedi o ayrı,çabucak boşanmak içinde çünkü doğumla beraber artık yapilanlari kaldiramamaya başladım sadece coxuga nafaka ile bitirdim
Şimdiyse hala lafamda bir kaç şey dönüyor.Ne derece haklıydı tüm erkekler mi böyle vs diye

Eski eşim sürekli ailemin ona harçlık eve eşya almasını vs beklerdi.Ailesi sürekli doldururdu oda bunlara inanırdı.
Bı tanede iş yerinden kötü bı örnek vardı yanında çalışan yaşlı bı çalışma arksi varmış kizinin kocası bı işte dikiş tutturmadigindan onlara ev vermiş yiyecek içeceklerini karsiliyonus vs buda onun iştahını kabartirdi
Bana eziyet ederdi hep.Ailemin sürümü kötü dahasi kendinin evi arabası vardı 50 bin üstü maaş giriyodu eve,ha banada yedirtmedi o ayrı,çabucak boşanmak içinde çünkü doğumla beraber artık yapilanlari kaldiramamaya başladım sadece coxuga nafaka ile bitirdim
Şimdiyse hala lafamda bir kaç şey dönüyor.Ne derece haklıydı tüm erkekler mi böyle vs diye
Şerefsizin tekiymiş düşünme artık

Asla ama asla kabul edilir değil.
(Memleketten getirebildigini getirir babamlar karşılıksız, eşim mahcup olur, getirdiklerine masraf falan yapmıştır diye babama para vermek ister babam kabul etmez, bana verdirmeye çalışır rahat edemez...)
Eski eşin tam bir asalak.
İyi ki eski eşin olmuş ömür gecirilecek bı karakter değil...

Eski eşiniz, ananızın babanızın kendisini evlatlık aldığını sanmış herhalde. Ne alaka elin herifine annem babam baksın? Çevremde de hiç duymadığım şeyler.
Hadi işini kaybeder, başa bir kaza, kötü durum gelir o ayrı. Yani genç aslan gibi adama yaşlı başlı insanlar niye baksın?
Erkekler de pamuk prenses olmuş, inanılır gibi değil.

Eşim asla beklentiye girmez kendi ailem de eşimden beklentiye girmez.Normal olan bu emin olabilirsin.Kendşni suçlama hiçbir konuda az çok konularını biliyoruz eşin hiçbir konuda haklı değil.Erkek gibi erkek kimseye tenezzül etmez.

Nasıl ne derece haklıydı, sıfır derece işte.

Kendi anası babası yağdırmıştır inşallah evliliğiniz boyunca.

Eski eşmiş, artık düşünmemeye çalışın. Asla normal bir durum değil.
Benim aileminde çok şükür durumu iyidir bize destek olmak istedikleri zamanlar oldu, geldiklerinde elleri asla boş gelmez eşim onda bile mahcup olur. (yiyecek şeylerden bahsediyorum)
benim ailemden de kendi ailesinden de bir beklenti içine girmez. ama biliriz ki zora düşsek iki tarafta bir şekilde destek olur.

Nasıl ne derece haklıydı, sıfır derece işte.

Kendi anası babası yağdırmıştır inşallah evliliğiniz boyunca.
Nerdee hicbirsey vermediler bizimkiler yine yardımcı oluyodu begenmesede
Ailesinin bahanesi belliydi onu istemedik o layık değil vs vs bosanirken dahi benimle bunun kavgasını yapiyordu

Benim ki ihtiyacı olsa bile girmez bilemedim o yüzden

Doğru karar almışsın. Tüm kadınlar aynı olmadığı gibi tüm erkekler de böyle değil. Eski eşin aç köpek imiş. Mert adamlar, kimseden kuruş para istemez. Başlığa cevabım: Eşim ihtiyacı olsa bile asla para istemez. Ben niye erkeğim der.
Şu an yeni boşanmışsın böyle acabalarin olur ama 1 yıl sonra her şey kafanda netleşir. İyi ki dersin...

Biz genelde eş ailesinin genelde erkek tarafından duyuyoruz bunları maddi beklentileri var diye bu durum da absürt olmuş. Kazık kadar adam bı zahmet evini gecindirsin ki geçim derdi yok açgözlüymüş.

Siz eski eşinizi unutun bence artık. Adamın ensest olduğundan bile şüphe edip de konu açmışsınız, neden hâlâ sorguluyorsunuz boşanmışsınız artık o yabancı biri

Back
X