• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz aldığınız hediyeye teşekkür etmeyip zorla bi sağol derse...

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar eşime yakında kulağından ameliyat olup hastahaneye yatacağı için eşofman takımı gibi yatakta giyebileceği rahat bişeyler aldım.( doğru düzgün bişeyi kalmamıştı) neyse onada demiştim sana bişeler alırız hastanede lazım olur diye oda(gerek yok) demişti...her zaman öyle söyler pek dikkat etmez öyle şeylere.neyse ben alışverişe gittiğim gün onada aldım,eve geldiğin gösterdim bana ( ne gerek var,vardı benim giymeye şeyim,alma demedimmi ben sana) dedi.bi gıcık oldumki anlatamam.aslında cimri değildir.kendinee bişey almaz.bende ( sana iyilik yaramıyo lazımdı aldım,sağol bi teşekkür bile etmediğin için dedim) kızdıgımı anladı geldi sarıldı falan.neyse sabah oldu dedimki bi üstüne giysene merak ettim olacakmı dedim.sonra giyerim uğraşamam şimdi onla dedi.eline alıp bakmadı bile nasıl bişe almış diye..siz olsanız ne yapardınız bi dert değil ama gıcık oldum işte...:delphin:

eeesss canım bana kızma ama eşinden ne kadar çok şikayet ediyorsuna.s.

bence biraz eşinin iyi, güzel yanlarına odaklan, hoşanmadığın kısımları es geç biraz

kötü niyetle dememiştir, sana harcarken önemsemiyodur ama kendine harcanırken kıyamıyodur belkide, belkide gerçektn gereksiz olduğunu düşündü, ayrıca bence hastanede giysin diye eşofman almak pek hediye sayılmaz

emin ol, özel bi günde alacağın bi hediye için aynı tepkiyi vermezdi

Canım yani evli misiniz? Eşinin huyu olabilir ki erkeklerin geneli öyledir ince düşünceden yoksunlar zavallılar :mymeka:
Sen üzme canını napcan yaradılış işte içinde kötü niyet yoktur ama senin gibi düşünceli olmasını bekleme, ona göre alt tarafı bir eşofmandır, karım beni düşünüp de almış demek aklına gelmez çoğu erkeğin.
Sen üzerine alınma beklentilerini çok yüksek tutma ki hayal kırıklıkların büyük olmasın.
Eşin için de şimdiden geçmiş olsun canıma.s.

ben de olsam üzülürdüm çok kırılırdım hassasım böyle konularda.aldığım hediyeye değer vermeyen bana da değer vermez diye düşünürüm..tabi eşinin kişiliğini bilmiyorum belli ki giyim kuşam bakım falan ona göre değil.çoğu erkek böyledir.benim nişanlım da giyimine pek dikkat etmez,kırk yılda bi alışveriş yapar.bizim gibi değiller yani.. bu yüzden ben hediye alacağım zaman ilk seçimim gömlek kazak tişört falan olur. hediyemi verdğimde sevinçle açar öper teşekkür eder ve ne kadar zevkli olduğumu söyler.çocuk gibi hevesle giyer saklar.ama gidip kendi almaz işte.bana alır kendine almaz..ilginçç erkekler..
eşin hataneye yatacakmış geçmiş olsun canım belki de bu durumla ilgilidr.ona acımanı ilgi göstermeni istememiştr belki bilemiyorum.bazıları hasta olunca naz yapar bazıları da ben erkek adamım bana bişi olmaz, etrafmda kimse olmasın modunda oluyor.eğer normalde pek hediye almıyosan ve amelyt olcak diye özel bi ilgi gösterip hediye aldıysan yanlış da anlamış olabilr.kapris yapıyodur..yanında ol zor zamanında ve neden böyle yapmış anlamaya çalış..

eeesss canım bana kızma ama eşinden ne kadar çok şikayet ediyorsuna.s.

bence biraz eşinin iyi, güzel yanlarına odaklan, hoşanmadığın kısımları es geç biraz

kötü niyetle dememiştir, sana harcarken önemsemiyodur ama kendine harcanırken kıyamıyodur belkide, belkide gerçektn gereksiz olduğunu düşündü, ayrıca bence hastanede giysin diye eşofman almak pek hediye sayılmaz

emin ol, özel bi günde alacağın bi hediye için aynı tepkiyi vermezdi

aslında isyankar yapıda bi insan değilim küçük şeylerden mutlu olmasını bilirim eşimin hep iyi yanlarını görmek için çabaladım ama hep bişeler yapmıştır inan bana yoksa hayata pozitif bakan bi insanım..evet bu hediye sayılmaz tabi..benim demek istediğim verdiği tepki böle tepki vermeye bilirdi ben onu düşünmüş almışım önemli olan bu sağol hayatım ne gerek vardı dese ne olcakki sanki dimi..problem yapmıyorum bunu kendime öle sinir oldum sadece

canım arkadasım evet sende haklısın ınsanda heves bırakmıyo neyanı sagol karııcm ne guzel mış deyıpde kafasından gecırse olmuyomu yanı ya heves ve kalp kırmasımı lazımm aman bacım alma sende ona bışe bırak o alsınn boşverrrrrrr

bana çok garip gelmedi açıkçası. sonuçta aldığınız bir hediye değil, ayrıca erkeklerin biz bayanlar gibi tepki vermesini beklemeyin. bende eşime gömlek, eşofman alıp "hadi hayatım bir dene" dediğimde mırın kırın edip,sonra denesem-yorgunum serzenişleriyle karşılaşmışımdır. bu aldığımız eşyaya değer vermeme değil erkeklerin tembelliklerinden kaynaklanıyor. sıkmayın canınızı yüzde 90 nının tavrı bu şakkıdı

Bence hastanede ameliyat olacağı için böyle davranmıştır. Psikolojisi doğal olarak bozulmuştur.Normal zamanda sanırım yapmaz.Şu günleri bir atlatsın ameliyatını olsun , inşallah sağlığına kavuşsun bakalım :)) Kulakları sonra çekersin canım :)

bana çok garip gelmedi açıkçası. sonuçta aldığınız bir hediye değil, ayrıca erkeklerin biz bayanlar gibi tepki vermesini beklemeyin. bende eşime gömlek, eşofman alıp "hadi hayatım bir dene" dediğimde mırın kırın edip,sonra denesem-yorgunum serzenişleriyle karşılaşmışımdır. bu aldığımız eşyaya değer vermeme değil erkeklerin tembelliklerinden kaynaklanıyor. sıkmayın canınızı yüzde 90 nının tavrı bu şakkıdı

tamamen katıLıyorum. basta biraz gereksiz tepki vermis ama geneLLikLe hemcinsLerinde görüLen bir özeLLik. bu durumLarda erkekLErden fazLa bir bekLenti icinde oLmamamız Lazım heraLde.cok fazLA hayaL kırıkLıgı yasamamak adına.

benim esim de bazen ona kiyafet alinca ayni tepkiyi veriyor ki aldigim herseyi begenir, zevkimi sever ve giyer. erkekler kiyafete falan cok onem vermedigi icin umursamiyorlar tatlim, ister giy ister giyme de gec. erkekler boyle yapar, normaldir, gicik olma hic bosver kaydirigubbakcemile5

Eşin senin istemediğin tepkiyi verdi diye sinirlenmen saçma...
Erkekler hep böyledir.
:tomato:
Sonra yaparım sonra denerim sonra giderim...
Bu yüzden alışman lazım bunlara...
Bu kadar umursaman bile gereksiz.
:1ninca:

bazı erkeklerın huyudur bu canım..
benımkısıde aynen boyledir cunku.. gecen sene hediye aldım kazak ve sapka.. ayy almaz olaydım yaaa bu sene hiçbişi almadım sadece pasta borek işte okadar..
haa bu arada bi dunya laf ettı ben gıymem oyle seyler vs.. diyerek uyuzz olmustum..sımdı ustunden cıkarmıyor deliii..

canım özür dilerim ama ben bütün konularını biliyorum sana yaptığı en hafif şey bu
eşinin huyu böyle incelikten yoksun onu böyle kabul etmeye çalışsan ya da aslında katlanmasan olmaz mı eşin sana ne için teşekkür etti şimdiye kadar

amannn ilk günlerde en çok kafama taktığım şeylerdi bunlar hepsi aynı değil ama erkeklerin fıtratında var bu beyinlerimiz aynı şekilde çalışmıyor onlarla bunu kabul etmezsen mutlu olamazsın alsaydın bi kombine bilet bak bakalım bir maçı kaçırıyor muydu o zaman bu sana değer verdiği için mi olacaktı :) boşver sen hiç takma kafana :umursamaz:

ufak şeylerden mutlu olmayı bilmiyolar aman bunlar en iyisi hiç bişi almamak çünkü
onlar biz gibi kafaya takmaz niye bana bişi almadı diye :D biz çok ince düşünüyoruz sadece.

Giymezsen giyme deyip gözünün önünde onu fırlatırım bi köşeye çok fazla sinir olmuşsam çöpe bile atabilirim o sinirle..

Back
X