Esiniz baskasiyla birlikte olmanizi istese ne düsünürdünüz?

Arz4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
42
11
8
Cok canim sikiliyor anladimki esim beni gercekten zerre kadar sevmiyor...
Esim erken bosaliyor ve ben istedigim zevki almadigimi söyledim geciktiriciler hakkinda konusurken bana dediki "isterimki sen baskasiyla birlikte olasin o kisi sana istedigi zevki versin tatile gittigimizde otelde tanimadigimiz bir adamla birlikte olamani isterim " dedi bende beni deniyor sandim sacmalama delimisin sen dedim ama gün gectikce hergün bu konuyu acip beni ikna etmeye calisiyor bende tepkisini ölcmek icin tamam olur dedim ve sevindi ama bak bana dokunacak senin icin yanmazmi dedim yok dedi seni söyle yapacak böyle yapacak diye adam zevkten dört köse oldu kendisine belli etmedim kizdigimi sinirledigimi ama icim gitti sanki basima kaynar sular döküldü cok canim sikiliyor hic sevmemis beni adi serefsiz gözümde zerre erkeklik degeri kalmadi tiksiniyorum artik ondan dün daha ciddi konustum ciddi mi diye adam ciddi ve dünden beri benim gözümde ha disardaki yabanci ha kendisi kocam olarak görmüyorum ve inanin bunlari yazarken bile migdem ciddi ciddi bulaniyor o derece tiksindim o serefsizden.. ama avucunu yalar gitsin kendisine baska bir orus...... bulsun fantasizini yasasin ben simdi bunla nasil evli kalacagim kafayi yiyecegim....

Ertesi gün boşanma davası açarım böyle bana değerleri uymayan biriyle daha fazla devam etmem daha fazla muhattap olmam yüzünü görmek bile istemem

Adam sevgisizlikden degil karakter yoksunlugundan boyle sevmese bile nikahli esine boyle birsey demez adam yahu bosanir biter gider

Eee evli kalmak için sebepleriniz nelerdir?

Boşanın böyle birisiyle evli kalınmaz
BOŞANIN....

Neden halâ evlisiniz böyle bir kişiliksizle ? Boşanacaksanız eğer,aileniz-ailesi dahil herkese boşanma sebebiniz olarak bunu gösterin,gösterin ki rezil olsun herkese.G*vat.

Namusunu kurtar bu ahlaksizdan git boşan ne bekliyosun...hala nasil evli kalicam diyosun...

1 cocugum var 2,5 yasinda ve gurbetteyim kimsem yok ayrica 2. Evliligim ve biz daha önce bosanma noktasina geldik ve 1 sene ayri kaldik dava bile actim sonra tekrar birlestik o 1 senede oglumla tek basina yasadigim zorlugu kimse bilemez göz yaslarimla büyüttüm oglumu cok cektim suan ayrilirsam neler cekecegimi biliyorum kendim icin degil oglum icin suan ayrilamam bu stresslerin üzerine tam ilgi yasindayken ona yetemem o 1 senelik dönemde oglum 2 aylikti ayrildi evden daha dogrusu ben kovdum ve yanliz yasadim 1 sene inanin o günleri suan düsündükce bile yüregim sikisiyor bir yanda yanlizlik kimsem yok kapimi calan hic kimse bir yandan omuzunda aglayacagim hic kimse yok bir yandan oglum acmi tokmu uykusu varmi diye düsünmek zorunda oldugum ve aglayarak yemek yedirdim aglayarak uyuttum aglayarak altini degistiriyordum aglayarak ilgi gösteriyordum benim göz yaslarimla büyüdü simdi onu buna yapamam simdi herseyin farkinda biliyor buna o stressi yasatamam suan icim yanmiyormu hemde öyle bir yaniyorki en azindan oglum mutlu babasi isten eve dönünce kosarak sevinerek kapiya kosuyor ne hali varsa görsün yiyip icip oglumla keyfime bakacam benim gözümde yabancidan farksiz diyorum ama böyleside zor sürekli rol yapmaktan yoruldum icimdeki yangin sönmüyor yani anlayacaginiz cikmaz bir sokaga girdim en azindan oglum biraz büyüyene kadar cikacak yolum yok

Donuna kadar alıp boşayacaksınız bu adi şerefsizi..

Evli kalmak için nedeninizi öğrensek?

Neden evlisin diye sual edeceğimize, maddi manevi boşayacak gücü var mı onu öğrenmeye çalışsak daha makul olacak bence.
Gücü yok işte belli değil mi? Tavsiye verelim neden evlisin kaç boşan demek yerine.
Ne yapabilir bunu konuşalım.

Aileniz destek olur mu? Bir mesleğiniz veya birikiminiz var mı?

Bu msjimda size aciklamaya calistim ama anlamissiniz zaten maddi manevi destegim olsaydi ailem arkamda olsaydi 1 sene ayriliktan sonra ve bosanma davasina kadar acmama ragmen tekrar barismazdim tek basina mücadele etmek zorunda kaldim ve 1 sene anca dayanabildim yabanci bir ülkede gurbettesiniz yaninizda ailenizden kimseniz yok ancak tlf görüsüyorsunuz ve o görüsmelerde ayrilma ,bosanma ,ayrilirsan orda kal gelme olarak geciyor ben kac kere aileme resti cektim agladim sizladim intihar bile edecegim üstüme gelmeyin diye haberiniz varmi disardan konusmak cok kolay (komik neden hala evlisin ,neyi bekliyorsun ...) gibi beni kücük düsürmenize gerek yoktu elbetteki bu evlilik sonuna kadar gitmez en azindan oglum biraz büyüyene kadar beklemem lazimki calisip ogluma bakayim kimseye el acmayayim ben sadece dertlesmek istemistim allah kimseyi caresiz birakmasin bos verin konuyu actigima bin pisman oldum herkese iyi günler hoscka kalin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…