Eşiniz böyle dese ne yapardınız.Bu evliliğin doğası mıdır.

ahde_vf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
4
0
0
Çorum
meraba arkadaşlar buraya yenı uye oldum.kısaca anlatayım daha önce de konu açmayı düşündüm ama olmadı.neyse eşimle biz 1 yıl 8 aylık evliyiz bunun 1 yılı ayrı geçmiştir.o başka şehirde tayin durumlarından dolayı aramızdaki mesafe 10 saat.neyse ben eşimin mart 15 te yanıma geleceğini biliyordum dün akşam konuşurken dedi ki çok özledim seni bu arada gideli 2 hafta oldu bi kaç günlüğüne gelmişti yanıma.çok özledim seni dedi tabi ben de ona ben de seni özledim dedim.bu arada laf arasında cumartesi nöbetçi olabilceğimi söyledım normalde sadece haftaıcı nöbet tutyrm ama bu hafta bı arkadaş izin aldığı ıcın ben tutacaktım eşim de deiki ben de haftasonu yanına gelmeyı düşünyrdum ama nöbetcısın madem haftaya geleyım dedı ben de tamam dedım.bu akşam da benim nöbet olayı olmadı ben de yarın nöbetcı olmadığımı söledım keşke baştan söyleseydın yola cıkardım dedı ben de neyse haftaya gelırsın dedim. o da olmaz haftaya gelemem artık dedı neden dedım önce yok param kalmaz haftaya felan dedı karta borç felan yatırmış.sonra hem de kusura bakmayın bi kaç gün içinde özel günüme girceğim işte o yüzden gelmem felan dedı ben de kızdım ne yanı sen o yüzden mı gelıyorsun felan dedım.o da bana kızdı ne alaksı var ben oraya bı kaç günlüğüne gelıyorum ne var bunda kızacak felan dedı.ben de zoruma gidiyor böyle yapman dedim.o da ne var bunda zora gıdecek dedı.sankı o kadar yolu sırf onun için gelıyormuş gıbı hıssettım.sonra kızdı bana daha aramayacgım dedı kapadı sonra ben artık kavga etmekten bıktıgım için aradım soğuk soğuk konuştu.sizce ben mi abarttım.normalde bu konuda çok anlayışlıyımdır ama böyle demesi zoruma gıttı sizce hatalı ben mıyım abartmış mıyım

ortada bir hata yok..birbirinizi yanlış anlamışsınız sadece..o erkek sen kadın mantığıyla düşünmüşsünüz.

zaten 2-3 haftada bir görüşen eşlersiniz,cinsel yönden yakınlaşmanızdan daha doğal ne var? eşin hem seni görmek hem de sana dokunmak istemiş bunu çok garip karşılamadım ben.

yeni evli ve ayrı bir çiftsiniz sonuçta.

dünyaları onun etrafında dönüyo biliyosun..

en azından bunu seninle yaşıyor. yine seninle yaşayacağı bişey için geliyor, öyle düşün.

Son düzenleme:
erkeklerin kafası biraz şöyle çalıştığı için:1:

$resim.webp

Son düzenleme:
düşünme organları farklı galiba :ssz:

ben de olsam biraz alınırdım belki ama ilk msjımda dediğim gibi abartılacak birşey değil bu.

Ruh Öküzüm çok güldüm:)) 2 yıllık evlıyız ama hıc cıcım ayımız olmadı ya o küse 3 gün aramaz ya ben ama artık ne olursa olsun arayacağım bakalım ne olacak öyle karar aldım çünkü hep suçlu ben oluyorum o suçlu ya da ben o aramasa da arayacagım önceden ıkımızde günlerce bırbırımız aramıyorduk sonra ya o pes edıyordu ya ben:(((

:9:aynen

konu sahibesi sana gelicek olursak bir erkeğin eşinden ayrı kalıpta sevişmeyi özlemesi çok normal bence
seni de özlüyor tabii ki ama seni hissetmeyi de özlemiştir
unutma evlilikleri ayakta tutan şey cinselliktir ve erkek bu yani:34:

açık söylemek gerekırse bu konuda çok anlayışlıyımdır ama sadece bunun için gelıyormus gıbı olması benı sınırlendırdı bı an

Ruh Öküzüm çok güldüm:)) 2 yıllık evlıyız ama hıc cıcım ayımız olmadı ya o küse 3 gün aramaz ya ben ama artık ne olursa olsun arayacağım bakalım ne olacak öyle karar aldım çünkü hep suçlu ben oluyorum o suçlu ya da ben o aramasa da arayacagım önceden ıkımızde günlerce bırbırımız aramıyorduk sonra ya o pes edıyordu ya ben:(((

evet bak görmüş olduğun gibi 1.yılda "ruh ikizin" olan adam 8.yıla doğru "ruh öküzün" oluyor :27:

hem yeni evli hem ayrısınız..bu kavgalarınız küsmeleriniz hep o yüzden...mesafeler yorar insanı,sinirlerini yıpratır.

valla benim esim böyle dese kizmazdim
cünkü zaten fazla görüsemiyoruz
dogal olarak o meseleyide düsünmek lazim
hepsi bir arada olsun isterdim
ve kizmazdim esime

eşine kızma,aranızdaki mesafe uzak.şimdi gelse,sana dokunmadan gitmek zoruna gider.tekrar gelse maddi durumlar söz konusudur:34:

normal gibi geldi banada bu

bak $imdi tam teersi olsaydi
yani e$in ozellikle ozel gunune denkgetirip yanina gelseydi , bu seferde diyecekdin beni istemiyor bu adam :)) napsa yaranamayacak yazik kocan :)
kari kocanin birbirini ozlemesi çok dogal ve olagan bi$eydir bence ..

Seni en iyi ben anlarım ahh ahhh.
Benzer diyaloğumuz olmuştu ama ben içten ne yani onun için mi geliyo diye düşünsem de
bunu kavgaya dönüştürmemişimdir..
Burada arkadaşların yazdığı gibi düşünerek anlayışla bakmaya çalışırım.
Ama şu bir gerçek ayrılık insanı yıpratıyor,hırçınlaştırıyor.
Saçma sapan şeylere alınmaya başlıyor insan..
Günlerce aramama konusu bizde de var yaa sanırım uzaklık yüzünden
sevgili modundan çıkamadık. Evli gibi davranamıyoruz, çok üzücü:ssz:

seni en iyi ben anlarım ahh ahhh.
Benzer diyaloğumuz olmuştu ama ben içten ne yani onun için mi geliyo diye düşünsem de
bunu kavgaya dönüştürmemişimdir..
Burada arkadaşların yazdığı gibi düşünerek anlayışla bakmaya çalışırım.
Ama şu bir gerçek ayrılık insanı yıpratıyor,hırçınlaştırıyor.
Saçma sapan şeylere alınmaya başlıyor insan..
Günlerce aramama konusu bizde de var yaa sanırım uzaklık yüzünden
sevgili modundan çıkamadık. Evli gibi davranamıyoruz, çok üzücü:ssz:

evet ayrılığın katkısı çok ama biz birlikteyken de çok kabfa edıyoruz.ne onla oluyor ne de onsuz.o da bana karşı aynı yanımadayken benle pek ılgılenmez gidince de aşkımlar canımlar özledımler havada uçuşur.gelince de başka şeylerle ilgilenir

konuyu okuyunca aklıma ev arkadaşım geldi.. arkadaşımda eşinden bu şekilde uzak mesafedeydi, ancak bayram, yılbaşı vs gibi en az 3 günlük tatillerde eşinin yanına gidebiliyordu.. ne hikmetse hep özel günlerine denk geliyordu kızcağız bişey anlamadan geri dönüyordu :) bi keresinde işi şansa bırakmamak için adet geciktirici hap kullanmıştı.. geri döndüğünde gayet mutluydu :))

Gelmemesi çok normal yanına gelip hasta olacağın için sana dokunamaması ona en büyük eziyettir gelmemesi çok normal. Biz kadınlar özlemek diyince sarılmak falan düşünürüz oysa onlar için özlemek eşittir sevişmek :) benim eşim adetli olduğum zaman yanımda bile yatmadığı olur...

evet ayrılığın katkısı çok ama biz birlikteyken de çok kabfa edıyoruz.ne onla oluyor ne de onsuz.o da bana karşı aynı yanımadayken benle pek ılgılenmez gidince de aşkımlar canımlar özledımler havada uçuşur.gelince de başka şeylerle ilgilenir

Gerçekten çok tuhaflar benim eşimde bir kere yurt dışına çıkmıştı saat başı arayıp, mesaj atmalar bir geldi sevişene kadar ilgi alaka sonsuz, sonra yine herşey aynı bilgisayar, televizyon, nba maçları ilgi alaka sıfır. Ben bazen kendimi kullanılıp kenara konulmuş eşya gibi hissediyorum : )

Son düzenleme:
Back
X