Eşiniz böyle dese ne yapardınız.Bu evliliğin doğası mıdır.

Aranızda ciddi mesafe var maddi olarak sık gidip gelecek durumda da değil.
Ama arkadaşların dediği gibi erkek doğasının en güçlü yönü cinsellik.
Geldiğinde de size her anlamda yakın olmayı istemesi doğal.
Siz evlisiniz nihayetinde.
Gayet doğal değil mi ?

ah cnm arkadaslar dogru soyluyor valla hepsi oyle akillari fikirleri oraya calisiyor. bende cok tartisiyorum ne yani ben sadece o isemi yariyoum dyorum kusuyorum falan oda ozur felan diliyor. ama bir kadinin canini acitiyor gercekten. bosver seni seviyor istiyor ozluyor buda guzel zaten uzaksinizda. evliligin dogasindavar cnm allah erkekleri zayif yaratmus. mutlu kal

meraba arkadaşlar buraya yenı uye oldum.kısaca anlatayım daha önce de konu açmayı düşündüm ama olmadı.neyse eşimle biz 1 yıl 8 aylık evliyiz bunun 1 yılı ayrı geçmiştir.o başka şehirde tayin durumlarından dolayı aramızdaki mesafe 10 saat.neyse ben eşimin mart 15 te yanıma geleceğini biliyordum dün akşam konuşurken dedi ki çok özledim seni bu arada gideli 2 hafta oldu bi kaç günlüğüne gelmişti yanıma.çok özledim seni dedi tabi ben de ona ben de seni özledim dedim.bu arada laf arasında cumartesi nöbetçi olabilceğimi söyledım normalde sadece haftaıcı nöbet tutyrm ama bu hafta bı arkadaş izin aldığı ıcın ben tutacaktım eşim de deiki ben de haftasonu yanına gelmeyı düşünyrdum ama nöbetcısın madem haftaya geleyım dedı ben de tamam dedım.bu akşam da benim nöbet olayı olmadı ben de yarın nöbetcı olmadığımı söledım keşke baştan söyleseydın yola cıkardım dedı ben de neyse haftaya gelırsın dedim. o da olmaz haftaya gelemem artık dedı neden dedım önce yok param kalmaz haftaya felan dedı karta borç felan yatırmış.sonra hem de kusura bakmayın bi kaç gün içinde özel günüme girceğim işte o yüzden gelmem felan dedı ben de kızdım ne yanı sen o yüzden mı gelıyorsun felan dedım.o da bana kızdı ne alaksı var ben oraya bı kaç günlüğüne gelıyorum ne var bunda kızacak felan dedı.ben de zoruma gidiyor böyle yapman dedim.o da ne var bunda zora gıdecek dedı.sankı o kadar yolu sırf onun için gelıyormuş gıbı hıssettım.sonra kızdı bana daha aramayacgım dedı kapadı sonra ben artık kavga etmekten bıktıgım için aradım soğuk soğuk konuştu.sizce ben mi abarttım.normalde bu konuda çok anlayışlıyımdır ama böyle demesi zoruma gıttı sizce hatalı ben mıyım abartmış mıyım

asLında eşinin düşüncesi normal fakat anlatıŞ şekLi yanLış :) deseydiki aŞkım özel günün ama ben seni çOook özledimmm hbu hafta gelsem seninle olamıcam haftaya da gelicek param olmaz haftaya erteyelimmm hem seni görürüümm seninle olurumm vs güzel cicili laflarla süsleyebilirdi :)
Senin de direK tepki vermek yerine onun içiiin geliOsunnn küstümmm küstüümm gibi şirinlikler yapabilirdin:) sorunda olmazdı...
yaniiiiiiiiiiiiiiii yanlış anlaşılmaktan baska birşey değil :) ne sen haksızsın nede o :)

uzaktayken çok özlediğin yanındayken katlanamadığın biri varsa işte o eşindir. diye bişey okumuştum geçenlerde
bende arkadaşlara katılıyorum kızacak bişey yok. bende senin gibi düşünürdüm ama sakinleşince normal bişey olduğunu anlardım heralde.
onunda ihtiyaçları var senin de. ve bunu seninle hayal etmesi bile güzel değil mi. ya benimde ihtiyacım var deyip başka işler çevirseydi.
bence aranızdaki sevgi çok kuvvetli kıymetini bil. umarım ayrılıklar sevginizi daha da güçlendirir.

bi de hani uslup.doğru cümleler kuramamak. geçenlerde eşime bir arkadaşımın başına gelenleri anlattım ve arkadaşımın verdiği tepkiyi.
eşim kadınlar neden böyle, neden en ince ayrıntısına kadar düşünürler, neden herşeyin altından bişey çıkarırlar, bizim gibi dümdüz düşünmezler dedi. bunu da düşün

erkeklerin tabiati farkli canim bizim gibi değiller cinsellik onlar içi çok önemlidir bir erkek seni özledim diyorsa bil ki aklindan ilk cinsellik geçiyordur.siz ayrisiniz sürekli bir arada değilsiniz eşinin bunu düşünmesi normal sayilir kendini üzme canim:31:

bizler en büyük yanlışı erkeklerin bizi anlamasını bekleyerek yapıyoruz onlar ise bizi anlamamakta ısrar ediyorlar biz gelme desek bile olsun 1 saat bile seni görsem yeter demesini bekliyoruz ama olmuyor demiyorlar iste canım bu erkekler çok farklı yani benim annem babam 27 yıllık evliler annem 27 yıldır babama bunu öğretememiş ve kimseninde bunu yaptığını yada yapabileceğini düşünmüyorum

çok normal canım takılma yaa bukadar akılları orada malesef ne yapıcaksın :1:
eşin seni özlüyor bide bu açıdan düşün takılma bukadar...

tuhaf bişey göremedim boşouna kırmışsınız birbirinizi:ssz:

meraba arkadaşlar buraya yenı uye oldum.kısaca anlatayım daha önce de konu açmayı düşündüm ama olmadı.neyse eşimle biz 1 yıl 8 aylık evliyiz bunun 1 yılı ayrı geçmiştir.o başka şehirde tayin durumlarından dolayı aramızdaki mesafe 10 saat.neyse ben eşimin mart 15 te yanıma geleceğini biliyordum dün akşam konuşurken dedi ki çok özledim seni bu arada gideli 2 hafta oldu bi kaç günlüğüne gelmişti yanıma.çok özledim seni dedi tabi ben de ona ben de seni özledim dedim.bu arada laf arasında cumartesi nöbetçi olabilceğimi söyledım normalde sadece haftaıcı nöbet tutyrm ama bu hafta bı arkadaş izin aldığı ıcın ben tutacaktım eşim de deiki ben de haftasonu yanına gelmeyı düşünyrdum ama nöbetcısın madem haftaya geleyım dedı ben de tamam dedım.bu akşam da benim nöbet olayı olmadı ben de yarın nöbetcı olmadığımı söledım keşke baştan söyleseydın yola cıkardım dedı ben de neyse haftaya gelırsın dedim. o da olmaz haftaya gelemem artık dedı neden dedım önce yok param kalmaz haftaya felan dedı karta borç felan yatırmış.sonra hem de kusura bakmayın bi kaç gün içinde özel günüme girceğim işte o yüzden gelmem felan dedı ben de kızdım ne yanı sen o yüzden mı gelıyorsun felan dedım.o da bana kızdı ne alaksı var ben oraya bı kaç günlüğüne gelıyorum ne var bunda kızacak felan dedı.ben de zoruma gidiyor böyle yapman dedim.o da ne var bunda zora gıdecek dedı.sankı o kadar yolu sırf onun için gelıyormuş gıbı hıssettım.sonra kızdı bana daha aramayacgım dedı kapadı sonra ben artık kavga etmekten bıktıgım için aradım soğuk soğuk konuştu.sizce ben mi abarttım.normalde bu konuda çok anlayışlıyımdır ama böyle demesi zoruma gıttı sizce hatalı ben mıyım abartmış mıyım

ay bacım hıcmı okumuon burda o ısı yapamıoruz dıe dert yananları.evlılık bu ıste erkek aklı neye çalışacak:)

erkeğin doğal yaplsı ne yapsın,

Back
X