eşiniz çok titiz düzenli ve siz hamarat değilseniz.....!!!!!!yardımmmmmmm

O kadar hakarete rağmen devam etmek istiyorsan sana tek önerim artık evine gitme temizliğini yapma.
Buna mecbur değilsin. Çalışıyorsun değil mi kendi evini temizliyor musun? Dur tahmin edim ailenle yaşıyorsun ve annen sana kıyamıyor aman kızım otur diyor. Ama sen -çok özür dilerim- o öküzün evini temizliyorsun.
Kendin için bir şey yap ve onun temizliğiyle uğraşma kaç yaşında adamsın altınıda bezleyim mi de.
Ha bide eski nişanlısını yine örnek verirse birincide sesimi çıkarmadım sen kimsin bana böyle hakaret ediyorsun de yüzüğü kafasına fırlat. Seni hep cepte düşünüyor sanırım ondan bu kadar kötü davranması. Kimse vazgeçilmez değil.
Bence sen kendi değerini bilmiyorsun benim etrafımdaki evlenme yaşı gelen dayılarım, abilerim, kuzenlerim hep çalışan bayan olmasına öncelik veriyor. Senin mesleğin elinde kendine güven ruh sağlığını bozma.

bana bu kadar değer vermeyen biriyle asla evlenmezdim..
eş mi hizmetçimi arıyor nişanlın ? bence bi sor ona?

evlilik bişeye benzemez , nişanlılıkta atarsın yüzüğü kafasına biter gider ama evlenince öyle olmuyor hele ki evlat olunca dahada zor..
yol yakınken ya haddini bildir yada def et gitsin derim..
kendini bulunmaz hint kumaşı sanan erkeklerden de nefret ediyorum..
kimse vazgeçilmez deildir herkesin bir alternatifi vardır..
bence kendine değer ver ve seni ezmesine izin verme...

Arkadasim senin hic mi kendine saygin yok? Adam suratina da tukurse yarabbi sukur diyeceksin nerdeyse.
Sana eski sevgili bedduasindan tut, evliligi hakedip haketmedigine kadar her turlu agir laf ve hakareti eden adamla evlenince mutlu olacagini mi dusunuyorsun yani? Sen evliligi ne saniyorsun ki? Evlenince herkesin karakterine kararkter katiliyor, adamlara da sihirli degnek degiyor saniyorsun galiba.
Seni iyi parmaginda oynatiyormus. Ailemle konuscam, evliligi erteletcem laflari da iyiymis. Ya seni "bak ayrilirim yoksa" gibilerinden tehdit ediyor, ya da adam zaten senden ayrilma planlari yapiyor. Arkadasim sen kendi kendine gelin guvey olmussun, bu sekilde evlenince mutlu filan da olmayacaksin. Simdi neysen simdinin daha ileri boyutunda olacaksin iste, ne bekliyorsun? Bir de bu adam icin altin kapli demissin, guldum. Bu laflari sarfedebilen insan ne kadar iyi olabilir? En guzel aninda herkes canim cicim der, demek ki adamin tersi de boyle.
Kusura bakma ama okumussun etmissin de hic mi gozun acilmadi hayata karsi? Hic mi hayatinda iyi insanla karsilasmadin da buna iyi diyorsun? Evlilik hakkinda hic mi fikrin yok allasen? Sanki 15 yasinda ergen gibi konusuyorsun, herseyden habersiz, kandirilmaya tam musait biri gibi.
Birak bence, bununla mutlu filan olamazsin. Kendi kendine saygi ogrenmeden, ve ozguvenini oturtmadan iliski dusunme.
Ha illa ki ayrilmam dersen o ne derse o bundan sonra, kizdirma kendisini, suyuna git, belki huzurun olur.

konu sahibi daha cevap yazmamis ama ayrilmak istememesinin bir sebebi var bence.. aklima tek mantikli sebep geliyor o da aralarinda bir iliski (daha masum nasil anlatabilirim bilmiyorum) olduysa nisanlisi onu kullanip sürekli onu dügünü ertelemekle tehdit edip istedigini yaptirma söz konusu olabilir.. yoksa böyle bir adamla insan 1 dk bile durmaz.. ama bu bile ayrilmak icin gecerli bi sebep degil bence.. konu sahibi daha detayli anlatsaydi sebebini daha iyi olurdu, cok fazla ileriye gittiysem kusuruma bakmasin

Senin yapatığın isi beğenmiyorum dediğinde sizde ona bende seni beğenmiyorum diyin.bu kadar basit.

kusura bakmada bır kadına edılecekk her turlu hakaretı yemıssınnn senden kadın olmaz da nedemekkk 40 senelik evlı babamdan duymadım ben bunu..!!!!! erkegın dırdırcı senı aşağılayan bu tipiyle sana ömür boyu mutsuzluklar görünüyor maalesef kı ıster kabul et ıster etme..yazıkkk sanaa üzüldümmm.....ha bırde eskı kız arkadaşına bu kadarr tutkunsa aklında o varsa allah senı ondan bı an once kurtarsınnnn... yazık cok yazıkkk....

ee o kadar titiz düzenliyse yapsın o zaman bi zahmet
titiz olan kendiyse neden sizden bekliyor işleri
başkasının temizliğiyle temiz olmak oh ne güzel
şimdiden boğuluyorsunuz da boğularak yaşamayı mı göze alıyorsunuz

tesadüfen girdim. çok ilginç ya bu çoçuk seni istemiyor yada şimdiden iyice ezeyim elime alayım diyor. kalkacak bana eski sevgilisinin beceriğini anlatacak olacak iş mi?

Benim eşim de başlarda yaptığım işleri beğenmiyrdu herşeye bir kulp buluyordu. ben o an onu terslyordum benim elimden bukadar geliyor beğenmiyorsan yeme içme vesayre diyordum ama sonrasında bakıyordum eksiğim varsa düzeltmeye çalışıyordum ama bunu ona hissettirmeden.hatta :)) dediğim gibi yapmışsın aferin falan dese yoo aynı herzamanki gibi yaptım diyordum. Erkek kadının işine karışmaz dinimizde de bu böyle mutfağına eşya düzenine işine. sen bukadar çabaladığını gösterme çünkü hep bi fazlasını isteyecek.Sen eksikleri düzelt ama onun gözüne girmek için değil.
Ve arnızda ilişki bile olmuş olsa ona evlenmek zorundalığını hissettirme kendini ağırdan sat.beni beğenecek çok bulurum diyip kestirip at o peşinde koşsun. Erkekler biraz dişli olanları sever pısırıkları değil.

Bugün sana bunu yapan söyleyim.. Ahmet'in karısı Mehmet'in hanımı laflarını çok duymaktan öte, toplum içinde rencide edilmeye başlarsın.. yol yakınken geri dönmelisin.. Hayatını karartmaya hazırsan hiç durma devam et.

offf offf sinir oluyorum böyle işlere

kalkıp bana eski sevgilisinden dem vurucak haaa
ölümüne susamış olması lazım... :ssz:

senin elin armutmu topluyor arkadaşım sen niye eski sevgiliden dem vurmadın o anda susup pusup kaldın

neyse olan olmuş...

evlenicem diyor birde evlende gör ebenin örekesini... şimdi sen bir silkeleniyorsun ve kendini aslaaaa ezdirmiyorsun
sen dünyaya bir kere geldin onuda kendini ezdirerek gecireceksen ben sana daha ne diyeyim ki...

aşk acısı 6 ayda geçer ama evlenince o ezikliğin hissi hiç geçmez emin ol üzerine dayakda yersin boynuzlanırsında
ve bunlar ayrılık bahaneleri adam olsun o ilk önce kalkıp yol versin ve senin hayatından bir zahmet kaybolsun..!!!:47:

sen şimdi o çift cizgili gömlegi bir güzel kırıştırıp suratına fırlatıp çekip gidiyorsun... en güzel ders bu...

hayatı ve evliliğini

seni seven
seni her türlü doyuma ulaştıran
sana saygı duyan
eski sevgili konusunu dahi açmıyan
senide hizmetçi moduna sokmayan bir adamla birlikte olmanı temenni ediyorum.....

az yesinde kendine bir hizmetci tutsun, bedavaya kullanmaya calisiyor resmen. bir de ustune laf soylemis. Allahim ya ne uyanik insanlar var. Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin.

benim eşimde titizdir hatta evlenmeden önce anlattığın gibiydi biraz...
evlendik abarttı herşeye karoşmaya fln başladı,makineleri açmama bile izin vermiyodu o olmadan,bozarmışım...
sonra "yapmıyorum lan çok biliyosan kendin yap" dedim çektim kendimi...
her karıştığında fırçaladım ama istisnasız her seferinde...
sonunda bıraktı yakamı artık ben yaparsam ,istersem yardım ediyo...
değişmez diye bişey yok yani değişirde ben 2 yıl uğraştım...
seninle bu şekilde konuşması hiiiiç hoş değil...
hizmetçisimisin yani...
herkes bilerekmi evleniyo bunları...
zamanla yapa yapa en iyisini öğreneceksin işte..

Son düzenleme:
sadece onunla mutlu olmak istiyorum evlendiğimzde çok mutlu olacağımza inanıyorum ama inacımı tüketmeye başladı. rahat olabilir çok kasıyor ev işi temizlk yemekleyse işi beni niye hayatına aldın evlenseydi o kızla duyguları olmadan madem değerini anladı :( :'( kendimi çok zor tutuyorum. ben onu aşkla sevdim o beni öyle sevdi ev işini yapanla evlenicekse duyguları nerede bu saydıklarımı her kadın doğası gereği yapar evlenince o ev snn olunca mecbur yapıcaksın doğanın kanunu ama anlatamıyorum her yere yetişmem lazım yoruldum bitkinim artık beynim çok yoruldu

zor ..daha kötüsünü yaşarsın evlenince..ama sakın ayrılma (ayrıl demeyin dedin ya)

madem ayrılık olmaz diyorsun ben senin yerinde olsam evin temizliği için ve ütü için kadın tutardım.. görsün muntazam temizlik muntazam ütü.. çalışıyorsan bunu bir dene derim o parayı vermek koyarsa çenesi de kapanır kanımca..

Biz çalışan kadınlar bu muameleyi kendimize reva gördüğümüz sürece aptallığımıza doymayalım ev işi temizlik çocuk hepsi kadının işi gözüyle bakan adamlar paraya gelince erkekliklerini rafa kaldırıyolar hepsi karısı çalışsın istiyo benm iş yernden erkek arkadaşlarım kaç senelik sevgilileri için atanmazsa evlenmem dio madem bunlar bizim işimz para kaznmakda onların işi olsun iki katı kazansnlarda bizde evle ilgilenelim yok biz çalışıp onlara destek oluyosak onlarda bize destek olcaklar olmak zorundalar o senin kadınlığını eleştiriyosa senden onun erkekliğini eleştir yetersiz görülmek ne demekmiş iyice anlasn nolursa olsun ezdirme kendini şu bi gerçek sen kendine saygı duyup ona dur demezsen o sana asla saygı duymayacak sinir hastası olup çıkıcaksn sonra senden boşanıp başkasıyla evlencek mafvolan hayatına bakıp ağlıycaksn ayrılamam diosan ayrılma ama buna bi şekilde dur de!

Bak benim durumum da benzer bir şekildeydi. Birde onun annesi doktor emeklisi işte sürekli kıyaslardı, annem hem işe giderdi hem yemek yapardı, hem ev işi yapardı bilmem ne diye.. Tanımasan inanıcam, babası annesine o kadar cok yardım ederki bizimki onu hic soylemez ama.. Neyse biz de henüz evlenmedik ama ben benimkini epey törpüledim. Ben Gayet güzel yemek yaparım, ev de temizlerim titiz sayılırım bile ama sen ne kadar yaparsan yap o az görecek ne zamana kadar biliyo musun? al eline kendin yap diyene kadar.. Benimde 8 yıllık bi ilişkim var 3-4 sene önce okulu bitirdik erkek arkadasım eve cıktı arada gidiyorum yemek yapıyorum birlikte yiyelim diye falan, ama hiçbir yemegimi begenmiyor.. Birde asıl sorun evi residance gibi, ocak elektirikli ocak normal degil o yuzden cok ugrasıyorum altı ısınmıyor ısındımı sogumuyor kısık ates diye bi kavram yok ben ona ragmen ugrasıyorum dusun.. Bu yine bigun yemek yaptım yemedi falan bu ne boyle dedi, ben de öyle mi dedim sen bilirsin.. Tam 1 sene yemek yapmadım ona.. Ceksin cezasını dedim.. Madem yapamıyorum, ya gec guzelini yap ya da sus.. ben sana anlatıyorum di mi bu ocakta yapamıyorum diye beyimiz anlamıyo ne farkı varmıs gazlı ocakla elektiriklinin.. 1 Yıl yemek yapmayınca anladı :) Sonra normal bi eve tasındı arada oraya da gidiyorum tabiki :) aynen dedigin gibi baktım evi nerdeyse bana temizlettiriyo.. Durdum bigun ben dedim seni mi görmeye geliyorum evini temizlemeye mi.. Ben kendi evim olsa zaten ayda bir temizlikci tutarım ütümü yaptırırım, kaba temizliği yaptırırım.. Hafta içi de zaten düzenli tuttuktan sonra ev temizlemesinde ne var.. Artık benden sadece mutfak ve banyo için yardım istiyo geri kalan tüm evin temizliğini kendi yapıyo, siliyo süpürüyo.. Dedim böyle.. Hayat müşterek, sen çalışıyosan bende çalışıyorum.. Bak güzelim sunu unutma tabiki cok seviyosundur ki bunları demişsin ama sen izin verdikce o seni daha co kezer, ya okumus etmiş kızsın, kendin soyluyosun anan baban seni git milletin hizmetçisi ol diye mi okuttu ugrastı.. Koy tavrını, hayat müşterek de, evi sadece kadın temizler yemegi kadın yapar diye bişey yok.. Madem bir şey güzel olsun temiz olsun istiyorsun tut ucundan beraber güzelleştirelim de..

Back
X