• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz doğumda size eslik etti mi ?

pinkyunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
228
478
18
29
Kizlar selam

33 haftama girmek uzereyim. Dogum yapan arkadaslar esiniz dogum yaparken yaniniza girdi mi acaba ? Ben normal dogum dusunuyorum medicana da dusunuyorum ama arkadasim söyledi daha once bi kac kisi bayildigi icin artik esleri almiyolarmis . Ben bunu istemiyorum ve ilk kez duydum bunu. Bu nedenle hastane bile degistirebilirim. Öneriniz var midir acaba ?

Bunun icin neden hastaneyi degistirdiginizi merak ettim yaninizda girmesini cok isteme nedeniz ozel degilse ne acaba?
Ben esimi dogumda yanimda istemedim.. bazi erkeklerin orda olmak istedigini bazilarinin olmak istemedigini formda okudum ikiside fart etmez herkesin kendi fikri...ama doguma girip o goruntuden cok etkilenenlerde oluyormus onuda okumustum..ben tercih etmezdim etmedimde insallah sizin gonlunuze gore olur saglicakla kucaginiza alirsiniz 🥰

Cevaplariniz için tesekkur ederim. Doktoruma yarin sorucam ama arkadasimin tavsiyesiyle gitmiştim doktoruma memnunum ama esini doguma almadiklarini soylediler. O nedenle tabi konusucam esimin yanimda olmasini istiyorum ama o daha cok istiyor . O nedenle
Istiyorum ben . Istanbuldaysaniz hangi hastanelerde yaptirdiniz soyleyebilir misiniz ? Avrupa anadolu fark etmez yarin esimi dogumda alamam derse direkt farkli hastane bakicam ben de

Bunun icin neden hastaneyi degistirdiginizi merak ettim yaninizda girmesini cok isteme nedeniz ozel degilse ne acaba?
Ben esimi dogumda yanimda istemedim.. bazi erkeklerin orda olmak istedigini bazilarinin olmak istemedigini formda okudum ikiside fart etmez herkesin kendi fikri...ama doguma girip o goruntuden cok etkilenenlerde oluyormus onuda okumustum..ben tercih etmezdim etmedimde insallah sizin gonlunuze gore olur saglicakla kucaginiza alirsiniz 🥰
Cok tesekkur ederim inşallah 🥰 nedeni benim cesaretim yok tek basima olmaya ve esimde cok istiyo o benden daha cok istiyo yanimda olmayi . Ona takmis durumda o da o nedenle hastane olumsuz bi sey soylerse baska bakicam hastane olarak . Acibadem florance medical park bunlar diğer tercihlerimdi henuz degistirmedim olumsuz olursa degistiricem

Hahaha kocama da bi doktor lazım olur bide sedye 🤣 kurban kesilirken mide bulantısından adam kendını yerlere atıyor 🙈Benı kestiklerini görse napar acaba
Esim cok soguk kanlidir benim gibi degil ama o benim panik bi insan oldugumu biliyo. O asiri takik basindan beri kendini hazirliyo doguma arkadasimin esine izin vermemisler dedim o da hastane bakiyo dört dönuyo evde yarin belli olacak artik 😅

Benimki geçirdiğim bir ameliyat sonrası oluşan minik bir komplikasyonda bana müdahale ederlerken bayılmıştı sonrası malum beni bırakıp onu ayıltmaya çalışmışlardı😀 ayıldığında donuk gözlerle ona baktığımı görünce şaşkın ördek yavrusuna dönmüştü, şöyle bir doğum falan düşününce gülme krizi yüklendi😀

3 doğumuma da girdi, kurban olduğum kocam hep öptü sevdi hiç bırakmadı güç verdi doğumda. Giremez deselerdi ben de hastane doktor değiştirirdim. Bu sizin en doğal hakkınız.
Aynen oyle keske bastan bilseydim
Hiç başlamazdim iyi bi hastane doktor vs ama
Bu kadar basit bi istek baskasi bayildi diye binlerce dogum oldu yani illaki olur boyle seyler bakalimm 🥲
Eşim girdi en fazla beş on dakika durabildi tansiyonu düştü yere yıgıldı hemen odadan çıkarttılar 😂😂 doktorumda şok olmuştu kontrole falan gittiğimizde doktor sürekli uğraşıp dururdu offf beee seneler sonra aklıma geldi iyi mi 😂😂😂😂😂
😅😅 esim asiri soguk kanli ya onu hic boyle gormedim tepkilerini asiri merak ediyorum ben panikken o nasil olacak diye
Benimki geçirdiğim bir ameliyat sonrası oluşan minik bir komplikasyonda bana müdahale ederlerken bayılmıştı sonrası malum, beni bırakıp onu ayıltmaya çalışmışlardı😀 ayıldığında donuk gözlerle ona baktığımı görünce şaşkın ördek yavrusuna dönmüştü, şöyle bir doğum falan düşününce gülme krizi yüklendi😀
Sanirim bundan dolayi bu hastanede yasaklamislar arkadasim1 sene oldu dogum yapali duzelmistir umarim bakalim Medicana atasehire gidiyorum ben yarin netlestiricem artik🥲 ben de soguk kanli biri degilim esim icin gitmis olsam yanina en ufak bi sey ters gitse ciglik kiyamet koparirim ama kocam
Tam tersi

Eşinizin girmesini istiyorsanız ve kabul etmezlerse değiştirin tabi ki. Ben asla istemezdim eşimi. Benden çok ona tıbbi müdahale gerekirdi çünkü 😃

ben eşim girsin istemedim doğuma ama foğum dısında muayene olurken, epidural takılırken vs hep yanımdaydı. doğum anında istemedim cünkğ açıkcası doktoruma çok güveniyordum ve o an bana yarayacak kişiler dısında kimseyi istemedim. ek olarak esim beni o şekilde görseydi çok etkilenecekti. kapının önündeyken bile çığlıklarımdan çok etkilendi.. içeri giren tüm ebeler bundan bahsediyordu 😂😂 onun o korkmus surat ifadesini görmek beni daha iyi hissettirmeyecekti o yüzden iyi ki girmedi 🥰😂

ve sunu söyleyeyim içerisi öyle tvde veya videolarda izlediğimiz gibi değil. benim doğumum en azından değildi. bir çok doğum videosu izledim ama benimki alakasızdı. ben doktoruma, ebelere bile sinirden o kadar patladım ki esim olsa ana avrat söverdim herhalde 😂😂 o an kimseyi görecek gözünüz olmuyor 😂

Eşim girdi en fazla beş on dakika durabildi tansiyonu düştü yere yıgıldı hemen odadan çıkarttılar 😂😂 doktorumda şok olmuştu kontrole falan gittiğimizde doktor sürekli uğraşıp dururdu offf beee seneler sonra aklıma geldi iyi mi 😂😂😂😂😂
ben Kendim bile doğumda nerdeyse bayılacaktım değil ki başkasının doğumuna gireyim 😬 sussss

Back
X