• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz gün içinde sizi arıyor mu

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Herkese merhaba 1,5 senelik evliyim.

Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.

Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.

Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .

Merak ediyorum eşi böyle olan var mı?

Herkese merhaba 1,5 senelik evliyim.

Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.

Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.

Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .

Merak ediyorum eşi böyle olan var mı?
Cok nadir arariz birbirimizi. Evde görüşeceğiz zaten telefona gerek yok diye düşünüyorum. Is yerinde beni düşünsün de istemem ben de onu düşünmem. Kendinizi baska seylere adapte edin illaki hobileriniz vardir kitap okuyun, dizi izleyin, kendinizi gelistirin evin tadini çıkarın...

Akşamları aynı evde değil misiniz sonuçta, gündüz sohbet amaçlı konuşmak çok gerekli gelmiyor bana.

İşi de yoğun diyorsunuz, aramasını düşünmemek olarak algılamayın.

Bize gelince, aranacak bir mesele varsa ararız birbirimizi, yoksa nadirdir öylesine arama durumu.

Benim eşim var günde 1 sefer onunda saati belli 15:00 de arar muhtemelen alarm kurdu heralde :) çok konuştum söyledim ama adam öküz olunca değişen bişey olmuyor sonrada sallamaya başlıyosun zaten
Arayan adama neden okuz dediniz?

Yoğun bir işte çalışıyorsa böyle bir beklentiye girmemek lazım. Gün içinde sohbet ederseniz akşam ne konuşacaksınız ki? Farklı hobiler edinin. Kitap okuyun, puzzle yapın, spor yapın, udemy ve benzeri sitelerden kurs alıp kendinizi geliştirin. Yapılacak çok şey var. Hiçbir şey yapmadan zaman geçmez ve kafanıza takacak çok şeyiniz olur

Akşamları aynı evde değil misiniz sonuçta, gündüz sohbet amaçlı konuşmak çok gerekli gelmiyor bana.

İşi de yoğun diyorsunuz, aramasını düşünmemek olarak algılamayın.

Bize gelince, aranacak bir mesele varsa ararız birbirimizi, yoksa nadirdir öylesine arama durumu.
Akşam aynı evdeyiz ama akşama kadar o kadar sıkılıyorum ki saatlerce sohbet istemiyorum ama yine de arayıp nasılsın dese. Çok bunaldim pandemi sürecinde, zaten bir takım sıkıntılarım da vardı tuz biber oldu.

Yoğun bir işte çalışıyorsa böyle bir beklentiye girmemek lazım. Gün içinde sohbet ederseniz akşam ne konuşacaksınız ki? Farklı hobiler edinin. Kitap okuyun, puzzle yapın, spor yapın, udemy ve benzeri sitelerden kurs alıp kendinizi geliştirin. Yapılacak çok şey var. Hiçbir şey yapmadan zaman geçmez ve kafanıza takacak çok şeyiniz olur
Evde yine vaktimi değerlendirmeye çalışıyorum bir şekilde dediginiz sitelere de bakacağım teşekkür ederim .

Gerçekten çalışırken karısını kocasını napıyosun diye arayan var mı? Hadi yazışırsın okey de çalışma saatleri içinde aşk meşk derdine düşülmesi hiç etik gelmiyor bana beklenmesi de sağlıklı bir davranış değil. Adam habire arayıp sizi eyleyemez siz kendinize başka meşgale bulun.

Back
X