• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz için ne kadar değerlisiniz

eşiniz için ne kadar değerlisiniz

• Ankete Katılan
    133
benimkide arada.persembe günü gecenlerde begendigim o pahali saati almis bana.beni öperek siriratak verdi hediyesini o gün bütün gün güldü durdu yüzüme.bugünde sabah uyandigimda yanimda yoktu garajda arabasiyla ugrasiyodu yemegide orda yedi saat 10 da geldi dus aldi ve yatti.

ben hep ilgilenir diye oy kullandım
çünkü gerçektende eşim benimle sürekli ilgilenira.s sanırım onun için çok kıymetliğimsırnaşık şey davranışları bunu gösteriyoa.s

eşim için çok değerli olduğuma eminim, o da benim için öyle...
ama sürekli ilgi diye bir şey yok tabi ki...
sıkılırım ben...
gerekli yerde gerektiği kadar göstermesi yeterlidir....

coğunlukla ilgilenir sağolsun
aksini iddiaa edersem ayıp etmiş olurum
tabi ben bazen ilgininde asırısını istiyorum
bulamayınca :kızgın: bölee oluyorum :kızgın:

eşim onun için çok değerli olduğumu sürekli bana hatırlatır sağolsun...
Tabiki her dakika benimle ilgilenicek diye bir şey yok ama yeterince sevgisini ilgisini gösteriyor bana..hiçbirzaman düşünmedim az ilgileniyor diye de..eğer onu yeterince tanıyorsan nerde nasıl davranıcağını kestirirsin
..

davranışlarıyla ne denli ilgili bi eş olduğunu anlatıyor bana...
umduğumdanda fazlasını hatta....Şeniz

Beni mutlu etmeye yeteycek şekilde ilgileri ama bende çok ilgiliyimdir, beni unutmasına başka şeylerle ilgilenmesine pek fırsat vermem oda bundan şikayetçi değil ama yinede ne bileyim işteyse fazla aramam, o akşam yorgunsa üstüne fazla gitmem.Ona puan verecek olursam sevmediğim filmleri seyretmesi ve bazı akşamlar dışarı çıkması ve beni özellikle bu günlerde gezmeye seyrek götürmesi yüzünden not kırarak 10 üzerinden 8 veriyorum.

Mutlaka değer veriyodur ama işte biz bayanların istediği ölçüde bir ilgilenme söz konusu değil malesef. Bunu kafaya takmamaya çalışıyorsamda zaman zaman eksikliğini hissediyorum :kahve:.

valla bende arada oyu verdim....gerçi bende eşlerin kendisine sormak lazım derim ama,yinede cevabım saolsun çok ilgisiz alakasız diildir ama vıcık vıcık ta olmadık hiçbirzaman,gerçi çok yapış yapış olmak istermiydim orasıda ayrı...ama azıcık daha ilgili olsa fenada olmazdı:dilcikar:

benle ilgilenıyor saolsun.. bazen ben bencıllık yapıyorum veee 24saat benle ilgilenmesını ıstıyorummm...
sevgisine doymuyorum napayım biyerımde patlak var ama nerde bende bulamadım sev (sevil) sev (sevil)bitiremedım adamıı :roflol: :roflol:

arada diye oy kullandım
ona karşı kalbim kırık döküksenağlama

bende aynen katılırom.ama ben genede hıc dedım.cunku su aralar epeydır kanlı bıcaklıyız.bakalım bu gece rövans var dıe dusunuyorum ama ne olcak.son kozlar oynanacak.su aralar ınanmıorum ben bana deger verdıgıne sevdıgıne.YALAN.

arada ilgileniyor seçtim..arkadaşımızında dediği gibi ne kadar ilgilensede yetersiz kalıyor ben çok ilgi isteyen sürekli onunla olmayı bişeyler yapmayı bekleyen biriyim ama o keyfi gelirse yapar eder ilgilenir yoksa döner arkasını yatar açıkcası evet benimde kalbim kırık...

Back
X