• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz işe geç kaldığında acısı sizdenmi çıkar

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
38
İstanbul
merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın çok belki buda dertmi diyenleriniz olacaktır ama eşimle bu sıkıntıyı bir türlü aşamıyoruz. Benim iş yerim sebebi ile 6ay önce istanbul avrupa yakasından anadolu yakasına taşındık .eşimin iş yeri avrupa yakasında. İstanbulda olanlar bilirler trafiğin ne denli zor olduğunu. Eşim haftada 2 günde olsa işyerine geç gidiyor .geç dedğim mesaisi 8de başlıyor bazen 8,30 bazen 8.15 de gidiyor ama bu durum okadar sıkıntı yaptıkı.Düngecede sabaha yakın 4,30 gibi kalktım 5,30 a kadar uyuyamadım sonrada otomatik olarak 6,45de kalkmam gerekirken uyuya kalmışım 7,30 da kalktım eşim tabi kıyameti kopardı.demediği laf kalmadı. Yok o bekarmışda böyle olması normalmişde falan da filanda yemesi için hızlıca ekmek arası yaptım onu bile almadı ,yağmur yağıyordu şemsiye uzattım istemiyorum dedi Vurdu kapıyı gitti eşimin bu tepkileri çok ağır değilmi benmi abartıyorum .aslında ben kendimde suç buluyorum ama bukadar tepkiyi görecek kadar değil.anlatıp rhatlamak istedim.

merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın çok belki buda dertmi diyenleriniz olacaktır ama eşimle bu sıkıntıyı bir türlü aşamıyoruz. Benim iş yerim sebebi ile 6ay önce istanbul avrupa yakasından anadolu yakasına taşındık .eşimin iş yeri avrupa yakasında. İstanbulda olanlar bilirler trafiğin ne denli zor olduğunu. Eşim haftada 2 günde olsa işyerine geç gidiyor .geç dedğim mesaisi 8de başlıyor bazen 8,30 bazen 8.15 de gidiyor ama bu durum okadar sıkıntı yaptıkı.Düngecede sabaha yakın 4,30 gibi kalktım 5,30 a kadar uyuyamadım sonrada otomatik olarak 6,45de kalkmam gerekirken uyuya kalmışım 7,30 da kalktım eşim tabi kıyameti kopardı.demediği laf kalmadı. Yok o bekarmışda böyle olması normalmişde falan da filanda yemesi için hızlıca ekmek arası yaptım onu bile almadı ,yağmur yağıyordu şemsiye uzattım istemiyorum dedi Vurdu kapıyı gitti eşimin bu tepkileri çok ağır değilmi benmi abartıyorum .aslında ben kendimde suç buluyorum ama bukadar tepkiyi görecek kadar değil.anlatıp rhatlamak istedim.

Kendi niye uyanmıyor? Siz evin uyandırma servisi misiniz? Ayıp etmiş gerçekten.

babamda böyleydi benim annemden çıkardı azcık geç kalsa....
ben eşimden erken kalkıp gidiyorum o yüzden beni bağlamaz ister zamanında kalksın isterse yatsın akşama kadar..
ama eşinin durumu pek normal değil canım...
telefonunu saatini bişeyini kursun yani....
senmi uyandırıyosun hep...
insanlık hali yani..
uyuyada kalınır geçte kalınabilir...

Son düzenleme:
ikinizde çalışıosunz ikinzde yorulup yatıosunz olabilir insanlık hali herkes uyyakalabilir... eşin seni çalar saat olarak görüyo sanırım ayıp etmiş ... kursun alarmı yatsın kalkamıosa snin yapabilcein ne varki uyanmış olsan zaten uyandırcaksın... sen fazla şımartmışsın sanki eşini he:)

Çok kolay birşeyse kendisi uyansaymış.. Kursun telefonunun saatini..

Ayrıca o kadar laf ediyor ve siz ona ekmek arası mı hazırlıyorsunuz ? almayıp trip atıyor, siz bir de şemsiye mi uzatıyorsunuz ? Burnu neden o kadar kalkmış belli :19:

Siz eşsiniz dadı değil :19:

Kendi kursun saatini.Eğer siz uyanamadıysanız, sizi uyandırır, siz de kahvaltısını hazırlar gönderirsiniz.
İnsanlık hali, hepimiz uyuyakalabiliyoruz.Ama bunun sorumluluğunu bir tek size yüklemesi saçma.

o ne kadar insansa,sizde insansınız..herkes kendisinden sorumludur..kendisi uyansaymış.kendinizi kötü hissetmeyin,kendi hatasını size devretmek istemiş..üzülmeyin..normal uyanma saatinden 15 dakika öncesine alarm saatini ayarlayın.sesini iyice açın,kulağına yakın yere koyun,10 kez tekrara ayarlayın..bir zahmet alarma uyyansın..

Benim Eşim Hep Kendi Kalkar Telefonun Alarmını Kendi Kurar :27:
Sizin Eşinizde Öyle Yapsın Siz Uyandırma Servisimisiniz :52:
Baktın Olmuyo Al Birtane Kurmalı Saat Koy Tepesine Kendi Kalksın :ssz:

sizin işiniz sebebiyle taşınmışsınız ya aklı sıra acısını çıkarmaya çalışıyo, bikere siz onu uyandırmak zorunda değilsiniz, sizden bu yaptığı terbiyesizlik için özür dilemesini talep edin. dilemesse dileyene kadar bir daha onu hiç uyandırmıcağınızı söyleyin. ya hatasının bedelini öder, yada paşa paşa kendi kalkar.

Anadolu yakasaındayız benim işim de erenköyde ve ben 1,5 saatte geliyorum işime , eşimde Avrupa yakasında ilk başda geç kalması sorun oluyordu fakat erken kalkarlarsa sorun olmaz birde köprü biliyorsun çalışmalar var daha temkinli olmak lazım. İşe geç kalmayı bu kadar sorun ediyor ise kendisi de kalkmaya çalışsın anlamıyorum ben bu erkekleri. Benim babamda böyleydi evde biri olunca bize güvenir alarmı duymaz bile duysada kalkkıp kapatmaz , ama biz yokken diğer odada bile olsa duyar kalkar gider eşimde öyle bana güveniyor kalkıp uyandırırım diye aynı babam gibi yani şimdi 1 saat erken çıkıyor benimle birlikte (benden sonra cıkıyordu) yetişiyor işine eşinde cok sorun edıyorsa öyle yapsın

aynı nişanlımm her sabah annesi uyandırır öyle alışmış çünkü çayını koyar bir güzel kahvaltısını hazırlar 5 te uyandırır aksilik annesi uyuyup kalırsa kadının canını okur , evlendikten sonrada benden bekliycek e bende çalışıyorumm uzun bir alıştırma evresi geçiricem sanırım

Eşim telefonun alarmını kurar, ben onun kakltıgını bile duymam.
Siz çalar saat degilsinizya kendi kaksın bir zahmet.
Nasıl alıştırırsan öyle gider.

arkadaşlar gerekli şeyleri söylemişler zaten..bende 2.5 yıllık evliyim bir kere eşimi uyandırdığımı hatırlamam saati kurar gider..
avrupa yakasında otururkende geç kaldığında böyle yaparmıydı?

06:15 uyanır elini yüzünü yıkamadan çayın suyunu koyar
el yüz yıkayıp traşını olur ve kahvaltı masasına hemen peynir zeytin reçel bal v.s. kahvaltıda yenilebilecek herşeyi koyar..yumurta pişirmesi 2.dk sürmez..
ekmeği keser bardakları doldurur beni uyandırır yüzümü yıkar masaya otururum..kahvaltıyı yapıp o giyinirken ben masayı toparlar silerim giyeceklerim akşamdan hazırdır giyer saçımı toparlar 5 dk da çıkarız o beni işe bırakır kendi işine gider..
şimdi ise tatildeyim ben(evde)
sabahları uyandırmaz sessizce kahvaltısını hazırlar yer kaldırır öyle gider işine..
bazen öperken hissederim gideceğini,bazen onu bile duymam...
bizdemi bi terslik var acaba?
ya da sizmi çok şımarttınız eşinizi böyle bağırıp çağırmayı kendine hakmış sanıyor!

el yüz yıkayıp traşını olur ve kahvaltı masasına hemen peynir zeytin reçel bal v.s. kahvaltıda yenilebilecek herşeyi koyar..yumurta pişirmesi 2.dk sürmez..
ekmeği keser bardakları doldurur beni uyandırır yüzümü yıkar masaya otururum..kahvaltıyı yapıp o giyinirken ben masayı toparlar silerim giyeceklerim akşamdan hazırdır giyer saçımı toparlar 5 dk da çıkarız o beni işe bırakır kendi işine gider..
sabahları uyandırmaz sessizce kahvaltısını hazırlar yer kaldırır öyle gider işine..
ya da sizmi çok şımarttınız eşinizi böyle bağırıp çağırmayı kendine hakmış sanıyor!

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.eşim iş yerini çok sorun edeen biri ondan kaynaklı sorunlar bunlar.birde sanırım ben onu dediğiniz gibi çok şımarttım bununda ötesine geçemiyorum 5 yıldır evliyim çok severiz birbirimizi ama ben onun üzerine fazla düşerim; eşyalarını hazırlarım işe gittinmi der arar sorarım bunun gibi şeyler işte.eşim anadolu yakasına taşınmayı kendi tercih etti ben işi bırakmayı düşündüm ama o ben gider gelirim karşıdan dedi şimdiyse zorlanmaya başladı ama bunun sorumlusu ben değilimki ikimzide çalışıyoruz ikimizde yorgun oluyoruz .eşim avrupa yakasında otururkende böyleydi işle ilgili bi sorun olsun yada işe biras geç kalsın yine bana kızardı ama böyle laflar etmezdi.biras önce aradı ben soğuk konusunca anladı üzüldüğümü heralde özür diledi ben işe geç kalınca böyle sinirli oluyorum biliyorsun dedi ben cevap vermedim ama siniri geçince bişeyler düzelecek se insan kızgın anında bukadar kırıcı kelimeler kullanmamalı en azından hiç bişy dememeliki karşındakındakınde yaralı sözcükler bırakmasın ben öyle düşünüyorum

güzelim gerçekten sizde bi terslik var heralde maşallah kocaana ne güzel davranıyormuş sana.yanlış anlamassan kaç yıllık evlisiniz.genelde yeni evliler böyle davranır birbirlerine ya ondan sordum

Bizimki de bazen geç kaldığında hırsını benden çıkarmaya çalışır. Ama aynı sertlikte karşılığını alır sonrasında. Aldığı cevap "ben senin çalar saatin miyim, kendin uyansaydın" olur genelde :27: Zaten o geç kalma stresiyle yaptığı birşeydir, sonradan gönlümü almaya çalışır, ama o arada beni deli eder tabi :37:

güzelim gerçekten sizde bi terslik var heralde maşallah kocaana ne güzel davranıyormuş sana.yanlış anlamassan kaç yıllık evlisiniz.genelde yeni evliler böyle davranır birbirlerine ya ondan sordum

canım teşekkür ederim ..8 yıldır birlikteyiz ve 4 yıldır evliyiz eşimle..
biz evlenmeden önce aynı evi paylaştık o yüzden huyumu suyumu iyi bilir eşim.
il zamanlar sen gibiydim bende,yeni heves işte aman üzülmesin,aman yorulmasın,aman kırılmasın v.s. modundaydım sürekli..
adam işe gider yarım saate arardım vardınmı aşkım kolay gelsin öpüyorum v.s..
sonra kayınvalidem bize gelmişti 1 haftalığına..hiç unutmam bana dedi ki,yavrum bak o ne kadar oğlumsa sende benim kızımsın,böyle yapma çok yüzleme..
tamam aşkınızdan sevginizden yapıyorsun böyle ama ilerde çok zahmet çekersin önüne alamazsın...kendini biraz çek,kendi kıymetini biliyorken bilmiyor gibi davrandırırsın demişti...
hakikatende dediği gibi bi U dönüş yapar gibi oldum..
şimdi şekil A da görüldüğü üzereyim:)
işe gider geldim aşkım diye arayamazsa mesaj atar..öğleye doğru arar..yemekten sonra arar..çay kahve içerken arar..çıkmak üzereyken arar..eve yaklaşırken arar bişi lazımmı diye..
illaki bende hazırlıyorum özellikle haftasonları bayılırım uzun uzun kahvaltı masasında sohbeti v.s.
gün olur o uyurken yatağına getiririm kahvaltıyı
ama dediğim gibi haftaiçi kahvaltı olayını 10 dk da halleder sağolsun

Son düzenleme:

maşallah, harikasınız gerçekten. her erkek böyle düşünceli olsa keşke. nazar değmesin size :)

Back
X