• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz izlediğiniz diziye karışır mı?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
benim eşim çok karışır,
adını feriha koydum,
küçük sırlar,
fatmagülün suçu ne
bunlardan birini izlediğimi görse bir başlar konuşmaya sinirlene sinirlene küfür bile eder senaristlere yapımcılara, ahlaksızlar bunlar, izleyerek prim verme vb... şeyler söyler. hele fatmagülü falan isliyim burnumdan gelir, bazen delirecek gibi oluyorum.
sinema tv ye üye, her ay para öder onlra onladan başka kanal izlenmiyor evde, yabancı filmlerdende ben sıkılıyorum biri bitiyo diğeri başlıyor, pazar günleri falan 3 film ardarda izler. o film izlerkende ben sıkıntıdan patlıyorum.

şuan izlediğim birtek muhteşem yüzyıl var, başka takip ettiğim hiçbirşey yok. sanırım 2. bir televizyonla bu sorun ancak hallolur.

yok bizmki hiç karışmaz
istediğimi izlerim
bunun sadece pazar akşamları İbo show'u var
onu izlerken kimseden çıt çıkmayacak :9:
gerçi şimdi 2 tv var çok sıkılırsam gider onu açarım
ama gerek kalmıyo
:80:

Son düzenleme:
yok bizmki hiç karışmaz
istediğimi izlerim
bunun sadece pazar akşamları İbo show'u var
onu izlerken kimseden çıt çıkmayacak :9:
gerçi şimdi 2 tv var çok sıkılırsam gider onu açarım
ama gerek kalmıyo
:80:

e peki o ne yapıyo sen izlerken, benim izlediklerim eşimi açmıyo onun izledikleride beni. ikimizde kavga ediyoruz kumanda yüsünden, birde arada oğlum çekiyor kumandayı tam facia :(

benim eşimde asla karışmaz istediğimi izlerim oda farklı birşey izlemek isterse pc den izliyor sorun olmuyor

e peki o ne yapıyo sen izlerken, benim izlediklerim eşimi açmıyo onun izledikleride beni. ikimizde kavga ediyoruz kumanda yüsünden, birde arada oğlum çekiyor kumandayı tam facia :(

sizin eve üç tv lazım :1: bizde önceden bilgisayar kavgası yapardık sen oturucan ben oturucam diye ikinci bir bilgisayar alarak çözdük durumu ama fazla kalmıyoruz tabi bilgisayar başında günde bir veya iki saat sonrasında birbirimize zaman ayırıyoruz :69::38:

Son düzenleme:

canım ben öyle çok tv izleyen biri değilim
bi kaç takip ettiğim dizi var
eşim izlemiyorsa
pc ye takılır okey falan oynar :))
film izleyceksem
tüm gün o kadar överim ki
zorla adama izlettiririm :81:

Allah'tan televizyon izleyen çift değiliz.. takip ettiğimiz yabancı dizilerimiz var indirir onları izleriz.. televizyon sadece benim çizimlerimde,playstation turnuvalarında,indirdiğmiz dizileri izlemede bir de haberler için kullanılır bizde..

ama kayınvalideciim de takıldığım zamanlarda sağolsun bihterin fatmagül oluş sürecini sarsıntılı yaşadım :)

eşim tv izlerken bende nette takılmak isterim ama oğlum izin vermiyor, 1,5 yaşında, pc yi açık görse hemen kapatır, e mecburen tv ye bakıyoruz.

gündüzleri pek izlemem tv ama mutlaka açarım, evde bir ses olsun diye.

2. bir tv de alsam laflarından kurtulamıycam, aslında benim sorunum 2. tv değil, izlediğim dizileri eşimin yerden yere vurması, ona kalsa, haber, belgesel, sinema tv izlicekmişim. küçük beyinlilier bu tür dizileri izler demeye denk getiriyor, e bende savunmaya geçince başlıyor kavga.

benimki sinir olur,konuşur kendi kendine"gene mi bunlar var öff"diye ama ben başka yere baktırmadığım için mecburen ya oda izler yada pc de oyun oynar dizim bitene kadar...

he hee esimi kendime benzettim.

oturur benle izler.

pazartesi arka sokaklar der ben yer gok ask derim.

vardiyali calisiyor evde olunca kanal d izler bende bisey demem

sali osman zamani

carsamba bitek muhtesem yuzyila sinir olur izletmez bole sacma bir dizi mi olur diye soylenir

persembe fatmagul izleriz beraber

cuma gullu zamani

cumartesi de takiliriz oyle.tv de film seyreder genelde.

ama hep benim izlediklerimi izleriz beraber.

arada birsey demem takilsin kafasina gore

kayinvalidecim de gelince fatmagulu acik gorsun soylenir

kizar o diziye...

ben seviyorum seyrediyorum derim konu kapanir...

biz genelde hep ortak dizileri izleriz.birtek perşembe kurtlar vadisini izler.bende internetten fatma gülün suçu neye bakıyorum.bazende bende onunla birlikte izliyorum.genelde bana bırakır.maç falanda allahtan sevmez.hiç izlemez.o bana yeter.maç izlemesinde ne izlerse izlesin....

biz genelde hep ortak dizileri izleriz.birtek perşembe kurtlar vadisini izler.bende internetten fatma gülün suçu neye bakıyorum.bazende bende onunla birlikte izliyorum.genelde bana bırakır.maç falanda allahtan sevmez.hiç izlemez.o bana yeter.maç izlemesinde ne izlerse izlesin....

bende ona şükrediyorum, maç izlemez ama sürekli yabancı film izler, hadi izledi arkasından birdaha çıkar onuda izler, hiç bıkmaz.

ne güzel dizileriniz de ortak :)

bizimki her türlü izler,oynar..bu akşam trabzon-kayseri maçını beraber izledik bende sıkıntı yok ama izlemiş olduğu maçın özetini izlemiyor mu ozaman işte krizlere giriyorum:)

bütün dizileri ortak izlediğimiz için bizde bu konuda sorun çıkmıyor..
her diziyi de izlemeyiz zaten.. birkaç tane var doğru düzgün dizi.

Her diziyi beraber izleriz. İzlemekten nefret ettiğim tek dizi Kurtlar Vadisi ama bir tek onu izlemek istediği icin sesimi cıkarmıyorum ben de internette takılıyorum...

Pazar aksamları da su iğrenc spor programlarını izliyor ama ben de yanında otura otura alıstım :D:D:D beraber keyifle izliyoruz :D

içinde aşk barındıran hiçbir diziyi sevmez izletmez ona çoğu saçma geliyor:9: eşim için ya komedi dizisi olacak yada kurtlar vadisi gibi aksiyonlu diziler
ama ben 2. televizyonla sorunu çözdüm zaten izlediğim fazla dizi yok genelde onunla beraber oturur izleriz sadece perşembeleri o kurtlar vadisi bende diğer tv de fatmagül izlerim:82:
ama sevmediği dizileri izleme de demez sadece beraber izlemek istemez :31:

bız tam facia... hıç bır dızıyı izlemez.. sadece kurtlar vadısı.. banada izleme diye tembıh eder.. evde sureklı açık olan haber kanalı vardır..eşim eve geldıgınde. bırde tam referandum zamanında evdeydi yazın.. inanın bıttım siyaset dınlemekten. artık uzman da oldum :)))

benim eşim pek karışmaz bazı dizileri asla izlemez ve izlettirmez. Ama genelde sevdiğim ve vazgeçemediğim dizileri benimle ses çıkarmadan izler. Öyle bir geçer zaman ki, muhteşem yüzyıl, fatmagülün suçu ne ve hanımın çiftliği mutlaka izlenir ama yeni başlayan birçook diziye ısınamadı ve izlettirmiyor. Adını feriha koydum mesela izlenmez. Kavak yellerini de izlemiyordu bende izlemiyordum sıkmıştı bir ara ama bu aralar heyecanlandı felan diye onu da gaza getirdim izlettiriyorum ama ikimiznde çok severek izlediği tek program 1 kadın 1 erkek..

Back
X