Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim eşim şu yaşıma kadar beni en çok sinirlendiren pasif duyarsız odun düşüncesiz yeteri kadar büyümemmiş ama 30u çoktan geçti kısacası bi daha dünyaya gelsem semtinden ible geçimyeceğim biri......
benim eşim şu yaşıma kadar beni en çok sinirlendiren pasif duyarsız odun düşüncesiz yeteri kadar büyümemmiş ama 30u çoktan geçti kısacası bi daha dünyaya gelsem semtinden ible geçimyeceğim biri......
Kiz Allah iyiligini versin senin gorumcenle kaynanan geliyormus ya ailem yok yazmissin bende dedimki benim varsa sana gonderiyim ,sende demissinki ne gonderiyon cok sinirliyim...yanii evet sinirlisin farkettim ama sunu demek istedim benimde yook olsa sana gonderiyim espri yapmak istemistimdebilmiyorumkismile
hahaha kız madem öyle sen de güldürmeye çalış kocişini, sert suratını yumuşat..
ama doğuştan öyleyse bilemicem, Allah yardım etsin..öyle kabul etceksin bacım:CüvCüv:
benim müstakbel kocişim bakalım nasıl olcak evlenince, şimdilik idare ediyo
çok büyük bi nefret sezdim canım, Allah yardımcın olsun..istemediğin biriyle yaşamak zorunda olmak çok zor olsa gerek.neden hayatını değiştirmeyi denemiyorsun?
buna katlnamak zorunda mısın?bilmiyorumkismile