Eşiniz Romantik Mi ? Neler Yapar

herseyguzelolacak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
50
12
48
Antalya
Evleneli 5-6 ay oldu ama ilişkimiz 5 yıla yaklaştı.Önceden eşim romantik değil diye sitem ederdim şimdi kafamdaki romantizme bir dağ kadar büyük mertebe atlatmışım.
Kocam ben uyurken mutfağı tertemiz yapmış , makinanın düğmesine basmış. Sabah bir uyandım benden mutlusu yok , benim kocamdan romantiği yok :S

Bana bir ha(y)ller olmuş

Sizin romantizm anlayışınız neler , eşiniz neler yapar ?

Romantizm, bana gore sevdigimiz kisinin duygusal ihtiyaclarimaz doğru zamanda doğru sekilde hitap etmeye çabalaması.
Bazen bir bakış, bazen mutfağı temizlemek, bezen de çiçek yerine getirilmiş bir maydonoz bile olabilir:)

Allah ömür boyu bir yastıkta kocatsin, mutluluğunuz daim olsun. Herkese de nasip etsin diyorum :)))

Evet sanırım evlilikle oldu... bakış açım değişti :)

Daha öyle çiçekmiş böcekmiş göremeyince kendimi farklı romantizm açılarına döndürdüm anlaşılan

Güzel dileklerin için teşekkürler Allahım herkezin mutluluğunu daim etsin

valla romatiklikmi bilmiorum ama eşim işten eve bnden önce gttiğinde mutlaka yemek hazırlar elinden geldiğince
sabahları mutlaka öper bni uyanır uyanmaz :16:
gece yatağa asla bnsiz grmez ve asla bni öpmeden uyumaz:16:
hiç bi özel günümüzü unutmaz
kendinden önce hep beni düşünür
bende kendimden önce düşünürüm onu:16::16:
bensiz biyere gtmesi gerekse vicdan azabı çekio ya zorla yollarım yada yarıyoldan geri döner:1:
adet günlerimi bilir ve 1 hafta öncesinden hergün başlar bana pasta çikolata almaya:16:
bgüne kadar birbirimze 1 kez bile ismimzle hitap etmedik:16:

buarada 16 aylık evliyz 6 yıldır beraberz aralıkta 7. yılımıza grcezzz:16:

Benim 8 senelik bir iliskim var, sevgilim o çiçek, böcek normlarına hiç uymadı.
Uyduramadim da, sonra farkettim eline de yakışmıyor
Ama sonra dikkat ettim, o süslü laflar eden erkeklerin büyük bir kısmı çevremde, çiçek böcek getiren, süprizler hazirlayan o romantikler, kısa zaman sonra sevgililerini, eslerini de aldatabiliyor veya gercek ihtiyac olduğu dönemlerde de yok olabiliyorlar.

Bizde kendimize göre bir romantizm normu yarattık ki pek çiçek, bocuk yok icinde ( olsa iyi olurdu ama malzeme bu )
Birbirimde bir cok hediye alıyoruz ama gecen karda eve dönerken saches in şapkası kulaklarını kapatmıyor, simdi çıkarken üşür diye aldığı eskimo şapkasına cok duygulandim veya o gün bulusmuyacaksak bile kendine güzel çikolata aldigiysa, dönüşte bana benimkinden de alıp bana bırakması yeter :)

valla romatiklikmi bilmiorum ama eşim işten eve bnden önce gttiğinde mutlaka yemek hazırlar elinden geldiğince
bensiz biyere gtmesi gerekse vicdan azabı çekio ya zorla yollarım yada yarıyoldan geri döner:1:
adet günlerimi bilir ve 1 hafta öncesinden hergün başlar bana pasta çikolata almaya:16:

Size kesinlikle KIRKBİRKEREMAŞALLAH diyorum. Allahım nazarlardan saklasın. Çikolata olayına ayrı bir bayıldım :)

Saches84 süpersiniz yaa.

Bende kendimi aynı NORM içine yerleştirdim. Aynı evin içinde yaşayınca hediyeler farklı oluyor sanırım. Çikolataa candır can eklemeden geçemeyeceğim :)Sizlerede KIRKBİRKERE MAŞALLAH. Allahım mutluluğunuzu daim etsin.

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim . Kendimi bir anormal olarak algılamaya başlamıştım. Çiçek böcekte hiç fena olmazdı ama :)))

en romantik olmayan eş benim eşim diye bahse bile girerim.
6 yıllık evliyim.ama aklımda kalan hiçbişey yok romantizm anlamında.
ama hiç unutamadığım bişey var ki.ben diş ağrısından kıvranırken allahım onun acısını bana ver diye dua etmesi paha biçilemezdi

biz eşimle 2005 ten beri beraberiz.ve aralıkta evliliğimizin 5. seneside bitiyor.ben için en güzel romantizm eşimin tamamen içinden gelerek beni düşünüp yaptığı şeylerdir.mesela,bir hafta sonu bugün temizlik yaptın yemek yapma bide ona uğraşma dışarda yiyelim demesi.doğum günümde hediye almasa bileee iyiki doğdun iyiki benimlesin demesi.oğlumuzu uyutup bana dinlenmem için zaman ayırması ve hadi film izleyelim demesi.tabii çok nadirde olsaaaa:1: içinden gelerek sevgi ve benimle olduğu için mutlu olduğunu belirten cümleler kurması.

Son düzenleme:
ben iki aydir nisanliyim kismetse seneye evlenicez. Aslinda nisanlim okadar romantik degildir. Nerdeyse 2 bucuk senedir birlikteyiz daha bir cicek almadi ama baska huylari vardir. Birden bire dogaclama seyler yapiyor :)
evlilik teklifi gibi.

Evlilik teklifini bile düsünmedigim sekilde yapti. (acikcasi evlilik teklifi bile etmez diye düsünüyordum) fakat pirlanta almis ve cok güzel bir evlenme teklifi etti.
Ayriyetten zaten öyle iyi laf yapan biri degil ama yeri geldiginde öyle seyler söyler ki dogru karar vermisim iyiki o var diyorum hep.

Maddi anlamda güclü biri olmasada. Kir dügünü istiyorum diye zorluyor bütün imkanlari. Ve isden ciktiginda hemen gidip mekan bakiyor. Ben bosver dügün salonlarida iyi diyorum uygun fiyata.
oda yok sen istedin bende istiyorum diyip duruyor.

aslinda biliyor musunuz. Hediyeymis oymus buymus bunlar bi zaman sonra önemsiz oluyor. Sevdiginiz kisinin sizin kötü gününüzde yaninda olmasi ve yani basinda her imkansizliga ragmen
sizi mutlu etmek icin cabalamasini görmeniz yetiyor.

Maşallah diyelim size o zaman :nazar:
Bu devirde böyle bir erkek var mı ya? Hele regl döneminden önce tatlı alarak gelmesi bence son nokta, buna bayıldım :10:

Back
X