• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/Sevgiliniz karşı cins iş arkadaşlarına hediye alır/kabul eder mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1kaktussever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
94
23
98
İyi geceler hanımlar.Benim erkek arkadaşım karşı cins iş arkadaşları ile çok samimi olmadığını söylemişti bende çok üzüldüğüm bir konu olmasına rağmen uzatmamıştım ancak bugün laf denk geldi iyi ki gelmiş.Hediye almış arkadaşı, pahalı bir hediye.Ben attığı bir fotoğrafta farkedip sorunca kızmazsan söyleyeceğim dedi.
Ve kendisi de baska bir karşı cins iş arkadaşına hediye almış.
Sizce normal mi ?
Sizde de böyle durumlar oluyor mu ?

Not:Benim karşı cins arkadaşım yok.Olsa kendisi asla bu anlayışı göstermez.

İyi geceler hanımlar.Benim erkek arkadaşım karşı cins iş arkadaşları ile çok samimi olmadığını söylemişti bende çok üzüldüğüm bir konu olmasına rağmen uzatmamıştım ancak bugün laf denk geldi iyi ki gelmiş.Hediye almış arkadaşı, pahalı bir hediye.Ben attığı bir fotoğrafta farkedip sorunca kızmazsan söyleyeceğim dedi.
Sizce normal mi ?

Özel bi gün falan mı? Neden hediyeleşmişler

Sizce normal mi ?

Toplu hediyelere katılır tabiki ama bireysel olarak birine hediye aldığını görmedim hiç. Yakın kız arkadaşı olsa özel günlerinde alırdı sanırım. Sorun etmem ben hatta seçmesine yardım ederim. Altında bir şey aramayın eşinize güveniyorsanız.

Cevap burada işte.
Yapilani normal bulsa size niye tepki gostersin? 🙄

Bazi iş yerlerinde özel gunler icin "evlenme, dogum" gibi durumlarinda toplu hediye alindigini duydum ama özel olarak birinin birine pahali hediye almasi bana gore biraz fazla. Eşime ekibinden cicek gelmişti ama cicek yani...
Pahali bir hediyeyi toplu bile alinsa zaten eşim kabul etmezdi, kendi de almaz. Hem iş ortaminda pahali hediye yanliş anlaşilabilir ast ust ilişkisi varsa ozellikle.

Arkadaşlık ilişkilerinde cinsiyeti önemsemiyoruz çift olarak. Bir hediye alınması gerekiyorsa kadın veya erkek farketmeksizin alınır.

Toplu hediyelere katılır tabiki ama bireysel olarak birine hediye aldığını görmedim hiç. Yakın kız arkadaşı olsa özel günlerinde alırdı sanırım. Sorun etmem ben hatta seçmesine yardım ederim. Altında bir şey aramayın eşinize güveniyorsanız.
İkinize de o kadar imrendim kii maşallah🥰🥰Keşke öyle yapabilsem.
Sizinde karşı cins arkadaşlarınız var mı

Bizim için arkadasliklar normal ama şu not üzerinde konuşalım biraz.

Ne diyelim şimdi biz size?

Vah vah keşke böyle olmasaydı mı diyelim.
Hayret ya.

Kendisinin yapabildiği şeyi siz neden yapamıyorsunuz? Bunu kendisine sordunuz mu mesela? Ya da sorgulamak hiç aklınıza gelmedi mi?

Ben sorguladım. Iki seçenek cıktı;

-O erkek ona bi şey olmaz.
-Ya da o karşı cinsle kuracağı arkadaşlıkta dengeyi sağlayabilecek duruş ve akla sahip . Ama siz sahip değilsiniz.

Bu ikisinden hangisi gururunuzu daha az zedeliyorsa onu seçin. Ya da kendinize reva gördüğünüz davranışları tekrar gözden geçirin

Ben özel günlerde ya da iddialasma vs gibi şeylerde hediye alırım.. eşim de kız arkadaşlarına özel günlerinde genelde çiçek gönderir hatta nota benim ismimi de ekler.

Bizim için arkadasliklar normal ama şu not üzerinde konuşalım biraz.

Ne diyelim şimdi biz size?

Vah vah keşke böyle olmasaydı mı diyelim.
Hayret ya.

Kendisinin yapabildiği şeyi siz neden yapamıyorsunuz? Bunu kendisine sordunuz mu mesela? Ya da sorgulamak hiç aklınıza gelmedi mi?

Ben sorguladım. Iki seçenek cıktı;

-O erkek ona bi şey olmaz.
-Ya da o karşı cinsle kuracağı arkadaşlıkta dengeyi sağlayabilecek duruş ve akla sahip . Ama siz sahip değilsiniz.

Bu ikisinden hangisi gururunuzu daha az zedeliyorsa onu seçin. Ya da kendinize reva gördüğünüz davranışları tekrar gözden geçirin
Dilinizin çok yanlış olduğunu belirtmek isterim öncelikle.
Ve onun isteme/kabul etme mevzusu değil sadece, o istese ben istemem benim doğrularım bu yönde.
Sadece olayın net anlaşılması açısından onun görüşünü belirttim.
İyi geceler

Bi iddia üzerine oldu diyor hani iddiayı bu kazanınca o da bunun istediği bir şeyi almış

Diğer hediye aldığı arkadaşı ise kendisine sipariş verirken ona da vermiş

Yazarken bi kez daha sinirim bozuldu.
Rahatsız olacağınız bi durum oluştursa sizden gizlerdi diye düşünüyorum. Farklı bi durum olduğunu düşünmüyorum. Kadın/erkek çalışma ortamında arkadaşlık olmak zorunda. Arkadaşlığın olduğu ortamda bu tür iddialaşmalar, özel günlerde hediyeleşme absürt gelmedi bana.

Aynı durumda siz olsanız, erkek arkadaşınızın tepki verecek olması da çok irite bi durum.

Sizce normal mi ?

Bu kıskançlıkla bu ilişki yürümez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X