Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gectigimiz haftalarda supriz yapti.
Gun icinde arayip "kucuk bir valiz hazirla,oglani 2 gunlugune anneme birakip askimizin basladigi yere gidiyoruz" dedi.
Coooooook uzun zamandir suprizin adini bile unutmus "ben" icin hakikaten sok bir supriz olmustu.
Onun bana değil de benim ona yaptığım sürprizler var...Sağolsun nedense biraz ince düşünüp beni küçük şeylerle şaşırtmak hiç aklına gelmez
En sevdiğim çikolatayı alıp gelse bile yeter mesela ama gel de anlat işte.Bana neden sürpriz yapmıyorsun diyemem ki....
sen ne gibi sürprizler yaparsın ona??
bide senin eş de böyle demekki direk olmasa da dolaylı yoldan taşla onu![]()
o da olur inş canım bilmiyorum eşin demek geldi içimden :))
ve seni kendime benzettim biraz da az çok bnde aynı şeyleri yapmışımdır hatta biz ilk tanıştığımızda yani daha dğrusu tanıştıktan sonraki ilk doğum gününde ufak bi sürpriz yapmştım çok duygulanmıştı şimdiye kadar kimse böyle kutlamamştı dedi (tabi ben akşama kadar unutmuş numarası yapmştım ) bi surat asmalar fln
tbi sonrası çokkk güzeldi
ajandayı bnde yazıyom şmdi askerde o,gelince vercm inş:)
sevgilim.. 2 gün önce doğumgünümde..
şahane meyvelerle donanmış pasta + şeker mi şeker pembe dolgu topuk ayakkabı + bir çift bebek patiğinin bi tanesi. ilerde kızımızın ayaklarına giydirirken aynı anda çiftin bi tanesini onun, bi tanesini benim giydirmem için..![]()
benim sevgilim sürpriz yapacak kadar sabırlı olamıyo çoğu zaman. ya sürprizin kendisi ya da sürprize dair bi ipucu kaçıyo ağzından![]()
evlenme teklifi etdiginde yaptı zaten süpriz yapan biride degildir
ayy süper romantik yaa Allah o patikleri çocuklarınıza gydirmeyi nasip etsin inş![]()
Geçtiğimiz hafta
Dogumgunu hediyemi erkenden yollamış
Cok beğendiğim ayakkabıları ve çantayı almış.![]()
sevgilim.. 2 gün önce doğumgünümde..
şahane meyvelerle donanmış pasta + şeker mi şeker pembe dolgu topuk ayakkabı + bir çift bebek patiğinin bi tanesi. ilerde kızımızın ayaklarına giydirirken aynı anda çiftin bi tanesini onun, bi tanesini benim giydirmem için..![]()