• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/Sevgiliniz size en son ne zaman nasıl sürpriz yaptı ?

SeNLeYM

☾☆ σ şίмđ&#943
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
477
1
26
Şanlıurfa
evet kızlar soru gayet açık :)

eşiniz veya sevgiliniz size en son ne zaman ve nasıl bir süpriz yaptı paylaşalım bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun bana değil de benim ona yaptığım sürprizler var...Sağolsun nedense biraz ince düşünüp beni küçük şeylerle şaşırtmak hiç aklına gelmez:27:
En sevdiğim çikolatayı alıp gelse bile yeter mesela ama gel de anlat işte.Bana neden sürpriz yapmıyorsun diyemem ki....

Gectigimiz haftalarda supriz yapti.
Gun icinde arayip "kucuk bir valiz hazirla,oglani 2 gunlugune anneme birakip askimizin basladigi yere gidiyoruz" dedi.
Coooooook uzun zamandir suprizin adini bile unutmus "ben" icin hakikaten sok bir supriz olmustu.

Gectigimiz haftalarda supriz yapti.
Gun icinde arayip "kucuk bir valiz hazirla,oglani 2 gunlugune anneme birakip askimizin basladigi yere gidiyoruz" dedi.
Coooooook uzun zamandir suprizin adini bile unutmus "ben" icin hakikaten sok bir supriz olmustu.

ayy çok güzel olmuş yaa iyi düşünmş valla :))

Onun bana değil de benim ona yaptığım sürprizler var...Sağolsun nedense biraz ince düşünüp beni küçük şeylerle şaşırtmak hiç aklına gelmez:27:
En sevdiğim çikolatayı alıp gelse bile yeter mesela ama gel de anlat işte.Bana neden sürpriz yapmıyorsun diyemem ki....

sen ne gibi sürprizler yaparsın ona??
bide senin eş de böyle demekki direk olmasa da dolaylı yoldan taşla onu :1:

sen ne gibi sürprizler yaparsın ona??
bide senin eş de böyle demekki direk olmasa da dolaylı yoldan taşla onu :1:

eşim değil henüz:1: 2 buçuk yıllık kadim sevgilim olur kendileri
size allah mı söyletti acaba böyle eşin diye:61:
mesela bugün doğum günü onun
bugüne kadar tabii klasik her türlü hediyeyi aldığım için bu kez manevi değeri olan anlamlı şeyler hediye etmek istedim
çok güzel bi defter aldım bir süre önce ve içine yazmaya başladım.Ona olan sevgimi anlattım,ona kırıldığım noktaları yazdım,içimden geldiği her an bir şeyler karaladım,hatta resim bile çizdim içine:9: çok hoşuna gitmiş tabii
bir de çok hoş bi çerçeve aldım böyle çoklu fotoğraf koymaya yerleri var
oraya çocukluğumdan itibaren büyüyüşümü anlatan fotoğraflar koydum(biz birbirimizi ilkokula başladığımız günden beri tanıyoruz o yüzden bu çocukluk fotoğraflarımın ayrı bi anlamı vardı) en sonuna da birlikte çekildiğimiz fotoğrafımızı koydum:70:
kendisi tatlı pek sevmez pasta falan.o yüzden sevgimi katarak en sevdiği kurabiyeden yaptım ona:56: kalbine giden yol midesinden geçsin diye:1:
bunlar doğum günü sürprizleriydi arada da minik şeyler yaparım:)))

o da olur inş canım bilmiyorum eşin demek geldi içimden :))

ve seni kendime benzettim biraz da az çok bnde aynı şeyleri yapmışımdır hatta biz ilk tanıştığımızda yani daha dğrusu tanıştıktan sonraki ilk doğum gününde ufak bi sürpriz yapmştım çok duygulanmıştı şimdiye kadar kimse böyle kutlamamştı dedi (tabi ben akşama kadar unutmuş numarası yapmştım ) bi surat asmalar fln :1::1::1:

tbi sonrası çokkk güzeldi :16:

ajandayı bnde yazıyom şmdi askerde o,gelince vercm inş:)

o da olur inş canım bilmiyorum eşin demek geldi içimden :))

ve seni kendime benzettim biraz da az çok bnde aynı şeyleri yapmışımdır hatta biz ilk tanıştığımızda yani daha dğrusu tanıştıktan sonraki ilk doğum gününde ufak bi sürpriz yapmştım çok duygulanmıştı şimdiye kadar kimse böyle kutlamamştı dedi (tabi ben akşama kadar unutmuş numarası yapmştım ) bi surat asmalar fln :1::1::1:

tbi sonrası çokkk güzeldi :16:

ajandayı bnde yazıyom şmdi askerde o,gelince vercm inş:)

amiiin inşallah olur:))
bir an önce kavuşursun inşallah askerine canım:16:

sevgilim.. 2 gün önce doğumgünümde..
şahane meyvelerle donanmış pasta + şeker mi şeker pembe dolgu topuk ayakkabı + bir çift bebek patiğinin bi tanesi. ilerde kızımızın ayaklarına giydirirken aynı anda çiftin bi tanesini onun, bi tanesini benim giydirmem için.. :69:

benim sevgilim sürpriz yapacak kadar sabırlı olamıyo çoğu zaman. ya sürprizin kendisi ya da sürprize dair bi ipucu kaçıyo ağzından :D

şahane meyvelerle donanmış pasta + şeker mi şeker pembe dolgu topuk ayakkabı + bir çift bebek patiğinin bi tanesi. ilerde kızımızın ayaklarına giydirirken aynı anda çiftin bi tanesini onun, bi tanesini benim giydirmem için.. :69:

ayy süper romantik yaa Allah o patikleri çocuklarınıza gydirmeyi nasip etsin inş :16::16:

benim sevgilim sürpriz yapacak kadar sabırlı olamıyo çoğu zaman. ya sürprizin kendisi ya da sürprize dair bi ipucu kaçıyo ağzından :D

düşünmesi yeterli ya demi :))

evlenme teklifi etdiginde yaptı zaten süpriz yapan biride degildir

o sürprizlern en güzeli zatn :16::16:

Bu suprize bayildim,masallahh:nazar::nazar::nazar:

Back
X