Eşiniz siden ayrılmakla tehdit ettimi sizi

Sabir12

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
4
0
16
İsviçre
Eşim beni birkaç sefer ayrılmakla tehdit etti , ben hep sinir anında söylediğini düşünerek işin büyümemesi için haklı olduğumu düşündüğüm konularda bile özür dileyip kavgamızı bitirmeye çalıştım.
Ben şimdiye kadar (17 senedir) ona böyle bişey demedim , dememde ciddi değilsem.
Çocuklar olmasa seni boşardım diyor , ama iyiyken beni sevdiğini söylüyor ,ilgileniyor. Kavga konularımızda okadar büyük meseleler değil ve bende ona hakaret etmiyorum ve konularıda uzatıp onu tahrik etmiyorum, benimki biraz fazla sinirli.
Sizce ciddimi yoksa beni zayıf gördüğü içinmi tehdit ediyor. Sizde böyle tehditler varmı?

Bence sana gozdagi vermeye calisiyor, seni korkutup sindirmeye calisiyor. Demekki kendini cok buyuk bir lutuf gibi goruyor,. Onun bi tarfi fazla kakmis bence, ona o kadar degerli olmadigini hissettirmelisin. O seni kaybetmekten korkmali.

ya sonuç itibariyle bu saatten sonra bosanma biraz türk toplumunda abes karsılanır ki bunada cesaret edemez...sen ona değil o sana muhtac kendi işini kendi göremez sen onun yıllardır eli ayağı olmussundur eminim!!! alttaan alma diyeceğim lakin korkuyorum sonucta esinin nasıl bi piskolojiyle bunları sölediğini bilemeyiz... ancak cok sert cıkmadan surat asarak cok konusmayarak tepkini koyadabilirsin....oda bunu farkeder... kendine bi sorar neden böyle davranıyor diye... ama kısa bi sürecte mucizevi bişey değil bu....... 2 gün surat asıyım 3.gün noldu demesini bekleme... sabır göster birazcık ...Kendine azıcık güven...17yıl dile kolay

Takılma o söze ben de sinirliyimdir ve çok kez eşime kızdığımda falan boşarım seni bırakırım seni gibi laflar dedim içten mi dedim hayır sadece sinirlenince öfkelenince yoksa çok seviyorum eşimi kıyamam ona hiç değerlidir benim için tabi keşke demesem öyle şeyler ama insan diyor ne kadar çok sevse de bu seni sevmediği anlamına gelmiyor yani rahat ol

Anlattıklarına bakılırsa sinirle söylüyor sanırım arkadaşım ama tabi ortada bir kusur bir hata yokken eşlerin böyle şeyler söyleyip birbirini huzursuz etmesi tehdit etmesi hiç doğru değil. Bak mesela aklına takılmış gecenin bu vakti uykusuz kalmışsın bu yüzden dimi. Ben böyle tehditler almadım arkadaşım mizacım serttir höt zöte gelemem eşimde bunu bilir. Ama sana tavsiyem kendini ve evliliğini kimseninkiyle kıyaslama. Ben farklıyım sen farklısın benim eşim farklı senin eşin farklı herkesin hayatı kendine göre canım. Evlilik zor bişey kimse için kolay olduğunu sanmıyorum, herkesin kendine göre sıkıntıları var. Sadece sana tavsiyem haklı olduğunu bildiğin bir konuda arkasında dur neden özür diliyosun. Tabiki tatsızlık olmasın büyümesin ama suçun kabahatin yokken niye özür dileyesin. Sevgiler

ya bence tavir koyarak falan degilde, ne bilim o sinirlenince cocuk gibi davransan sevimlilik yapsan, bebek gibi konusarak 'ama ama ama sen neden kizyosun ki banaaaa' desen daha yumusar gibi geliyo, biliyorum cocuksu ama belki senin bu tavrin onunda hosuna gider, icindeki kucuk kizi kullan, ben boyle yaptigim surece hicbi problem buyumeden cozuluo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…