• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz size ne kadar değer verıyor

benimkisi değer vermiyordu, ben de ipini saldım, yolu açık olsun...

değer vereni bilmem ama vermeyeni nasıl olur sayayım.
-hep kendinin dediği olsun ister
-hep kendi istediği gibi davranayım ister
-hep kendi beklentileri karşılansın ister
.
.
. vs. vs
-yukarıdakileri eşi olarak yapmıyorsanız boşanalım der veya psikoloğa gitmenizi tavsiye eder

evliliğin başında gülen gözlerinizde şimdi sadece soluk bir karanlık kalmışsa adam değer vermiyordur ama ışıltısı arttıysa değer veriyordur.

Hapsirdigimda çok yasa yerine " ben sana usuteceksin kalin giy demedim mi" demesi sanirim bana değer verdigini gösteriyor:))) simdi de yaz geldi bak neye göre değerlendirecegim bilmem:)))

11 yıldır evliyim ne değer verdiğini anladım ne de vermediğini:19: adam dengesiz benimde dengelerimi bozdu
ama her kadının eşinden beklentileri farklıdır her erkekte sevgisini ilgisini farklı gösterir diye düşünüyorum ben
yani bunun bir ölçümü yok bence:44:

Bana değer verdiğine öncelikle inanıyorum. Yemek hazırlancaksa kesinlikle yardım eder, bişey lazımsa alır, benim için yemekler yapar mesela irmik helvası; erkek başına taş çıkartır maşallah :nazar: bana sarılır öper beni, çok merhametli iyi davranır gerçi yapısı öyle onun ama olması gerekende o. Hatta odadan odaya giderken bile koştururuz peşimizden :) Maşallah bize sizlere ; aşkım ve bana <3

Son düzenleme:
arkadaslar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum yorumlar ıcın bazı ark benı elesstırmıs fakat alıstım artık ne dıyeyım:)tabıkı bu ölçülemez fakat az veya cok gözunuzde kestırebılırsınız benım eşim bana gercekten deger verıyor bılıyorum herseyı yapmaya calısır haa belkı zor bısey ıstemısımdır bıraz mızmızlanır soylenır fakat yınede sonu ben kazandım olur hep ben kazanırım ıkna ederımm arada kavga ederız buraya konular acmıstım ama gercekten özunde ıyı bırısı ha bende hıcmı yok ıllakı var tabı ama yınede bana deger verdıgını bılıyorum

Back
X