Eşiniz sizi bu konuda kırıyor mu?

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
Hanımlar merhaba.benim sıkıntım şu.eşimle dışarı çıktığımızda eşim yoldan geçen kadınlara bakma derdine düşüyor.bundan rahatsızlık duyduğumu defalarca söyledim, ancak yapmıyorum böyle bir şey kimseye bakmıyorum diyor.artık öyle bi baskı uygulamışım demek ki, beraber dışarı çıkamaz olduk.evleneli bi tatile bile gidemedik.acaba ben mi uyduruyorum bunları.siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?

Biz birlikte bakar bi de dedikodu yaparız :KK48:
Tabi eşiniz gerçekten bakıyorsa hangi zihniyetle baktığını en iyi siz bilirsiniz. Gereksiz boğuyor da olabilirsiniz. Açıkçası hoş fizikli bi bey de olsa bayan da olsa biz birbirimize gösterir bi de teyzeler gibi yorum yaparız. Yani demek istediğim niyet onemli. Sırf bakıyor diye boğmak anlamsız geliyor bana.

Oncelikle esiniz gercekten kadinkara gozunu dikip okuz gibi bakiyor mu yoksa siz mi kuruntu yapiyorsunuz bundan emin olun. Eger gercekten kadinlari gozuyle taciz eden bir sapiksa, bu kabul edilemez bisey, ama degilse ve siz onu surekli sucluyorsaniz bu da cok cirkin. Esiniz sizi surekli yakisikli erkeklere bakmakla itham etse ne hissedersiniz?

O kadar umursamiyorum cidden...heryerede giderim...dunyanin en harika adami benim kocam degil sonucta

suana kdr dikkatimi cekecek sekilde kimseye baktigina sahit olmadim..dikkatimi cekerse tepkimi gosteririm bu kiskancliktan ote o tarz adamlardan nefret ediyorum erkekdir bakar demem cunku erkek veya kadin farketmez insanlarin hem kendisine hemde yanindakine saygisi olmali..

Bu konuda dünyanın en rahat çifti olabiliriz sanırım :)) yolda geçen bir kız geçti bakmam diyen herkes bakar öyle bir affetti oturup kızı çekiştirip arkasından :D bakıyor mu bakmıyor mu diye kontrol etmiyorum bakarsak beraber bakıyoruz kadına erkeğe tamamen dikkat çekme durumu ile ilgili bir şey bu. Sapık gibi bakmak değil durum yani.. Dışarısı benimde çok dikkatimi dağıtır bakarım

Tatilinden niye ödün veriyorsun canım..

Alt ve ust göz kapağının arasına duo kirpik yapıstırıcısı sür,ıkı kapagı yapıstır..kör etmez korkma..

Sonra günes gözlüğü gecır üstüne..atla ucaga git tatılıne..eve gelince ılık suya yatır,yapışkan cıkar hemen.

ben takılmam böyle şeylere
güzel bir kadın geçerken eşim bakıyormu diye bakacağıma kadını genelde ben incelerim:KK45:

Hiç umurumda olmaz.
Baktığını hiç görmedim.
Ama bir gün bakar da bakmalar yetmezse güle güle git diye kendim gönderirim.

Ona Hülya doluysa bana da Osman dolu ortalık.

Bu isimleri neden seçtim ben de bilmiyorum :D

Eşimin kimseye baktığını görmedim ama devamlı yan yana değiliz ki bakıyorsa da günahı kendine onu kontrol edemem ya. Ha bazen çok ilgi çeken değişik bir tip oluyor birlikte bakıyoruz :)))

Gittiğim yerlerde de güzel kızlar var diye hiç kendimi kasamam yani kısa boylu etli butluyum diye öleyim mi yani :))

N
Hanımlar merhaba.benim sıkıntım şu.eşimle dışarı çıktığımızda eşim yoldan geçen kadınlara bakma derdine düşüyor.bundan rahatsızlık duyduğumu defalarca söyledim, ancak yapmıyorum böyle bir şey kimseye bakmıyorum diyor.artık öyle bi baskı uygulamışım demek ki, beraber dışarı çıkamaz olduk.evleneli bi tatile bile gidemedik.acaba ben mi uyduruyorum bunları.siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
Niyet önemli derim . nasil bakiyor bakmak var iç gecirmek var.

Esimi hic bakarken gormedim gorsem de umursamam
Zaten okuz gibi gozunu diken bir adamla evlenmezdim

Hiiic tinlamam daha ben gosteririm aciklari bak icin acilsin die inadina bakmaz baksada dedikodusunu yapariz beraber. Ben onu kiskanmam o beni kiskansin kiskansam bile belli etmem erkekler zaafini anlayinca inada bindirir bakma demen ona cazip gelio.

eğer size öyle gelmiyorsa, sahiden bakıyorsa sizin eşiniz gibi erkeklerin nesli tükensin istiyoruz. onlar yüzünden sokakta gezemez olduk. sokağa da çıkmayalım, fanusta oturalım zaten.

gerçi bende hata, elin sapığını neden dert ediyorum ki? bunun çözümü elbette sokağa hiç çıkmamak değil, o işin ironisi.

Adamın gözünü bağlayacak değiliz ya.
Elbette tail yerinde bir sürü güzel kadın olacak.
O da bazılarına bakacak.
Önemli olan sapık gibi bakmaması.
Siz de bakmaz mısınız. İnsanın gözü kayıyor be. Bunda ne var.
Ağzı yüzü yamuluyorsa, salyaları akıyorsa, arkasından defalarca bakıyorsa o işte öküzlüğe girer.
Siz kendinize güvenin. Kendinize zehir etmeyin. Gidin denizinize hayatanızı yaşayın. Yoksa ömür geçmez böyle.

Back
X