- Konu Sahibi firildakmerdane
-
Bilir bilmesine de...
O karbonatlı sakızları bazen yanlışlıkla ben de sepete atıyorum.
Kutuları çok benziyor:)
12 yillik evliyiz hala eksigi var :))
yok canım ya benim ki bilerek almış :)))
birde bu sadece en ufağı..yani ne bilim..saçma dersiniz ama ufak şeyler birikince insanın gözünde çok büyüyor...
birde bu sadece en ufağı..yani ne bilim..saçma dersiniz ama ufak şeyler birikince insanın gözünde çok büyüyor...
ya karsinizdaki insandan sizin kadar anlayisli ince fikirli olmasini beklemeyin. Erkek düsünürken beynin bir yanini kadinlar iki tarafini kullanir. O oldugu gibi yorum yapmadan kayitlar. BIz kadinlar o nedir bu nedir neden böyle o bakis neydi falan filan...olmadik sorun cikartiriz.
Erkekler cicek hediye eder biz beni aldattimi diye düsünürüz. Almazsada ne kadar odun deriz bana bir cicek bile almiyor :)) Bilmiyorum bazen hem cinslerimi anlamakta zorluk cekiyorum.
Sonra etten püften sebeblerden ayriliklar. A: Esim bana karbonatsiz sakiz almis ??( o yüzden ayrildik
B: Hadi be benim ki de sakiz almayi hep unutur :))
Bence simariksiniz kusura bakmayin. Ayrica siz kendi kendinizi ne kadar taniyorsunuz ? Dolabinizda heves edip aldiginiz fakat etiketi bile kesilmemis kac parca kiyafetiniz var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?