eşiniz sizin hoşlanıp hoşlanmadığınız şeyleri bilir mi?

firildakmerdane

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
151
6
643
İstanbul
arkadaşlar benim eşim sağolsun 7 sene flort dönemimiz oldu..6 senelikte evliyiz...ama hala bilmez neyi severim..nelerden hoşlanırım..neyi sevmem...
aslında ilk okuyuşta aman canım buda dertmiki diyebilirsiniz ama gerçekten bende öyle diyordum...seneler geçtikçe beni tanımamasına bozuluyorum artık..
taş olsa anlar yani..biraz öncede bana sakız alırmısın dedim markete giderken..tamam dedi..karbonatlı sakız almış..nefret ederim..bunu bilmen gerekmez mi dedim..
kavga edecek birşey çıkartma..yok efendim hemen suratını asma..birsürüde laf etti...belki ufak tefek ama inanın kızlar artık canım yanıyor...
sizin eşinizde böylemi..yoksa bilirmi neleri sevip sevmediğinizi?

Bilir bilmesine de...
O karbonatlı sakızları bazen yanlışlıkla ben de sepete atıyorum.
Kutuları çok benziyor:)

yok canım ya benim ki bilerek almış :)))
birde bu sadece en ufağı..yani ne bilim..saçma dersiniz ama ufak şeyler birikince insanın gözünde çok büyüyor...

evet güzelim damlaya damlaya göl oluyor...bazıları bu tarz problemlerden yakınmamızı şımarıklık olarak değerlendirmekle kalmayıp "siz huzursuzluk arıyorsunuz heralde" türü lafızlarda bulunuyorlar:) ama ikili ilişkilerde bu tarz ufak görünen şeyler ehemmiyetli değilmi? işin güzelliği detaylarda saklı değilmidir? detaylar önemsenmediği için koca binalar yıkılmıyormu?
bnde 5 yıl flört edip 2 yıldır da evliyim ama test yapsam sınıfta kalır diye düşünüyorum:)

birde bu sadece en ufağı..yani ne bilim..saçma dersiniz ama ufak şeyler birikince insanın gözünde çok büyüyor...

evet güzelim damlaya damlaya göl oluyor...bazıları bu tarz problemlerden yakınmamızı şımarıklık olarak değerlendirmekle kalmayıp "siz huzursuzluk arıyorsunuz heralde" türü lafızlarda bulunuyorlar:) ama ikili ilişkilerde bu tarz ufak görünen şeyler ehemmiyetli değilmi? işin güzelliği detaylarda saklı değilmidir? detaylar önemsenmediği için koca binalar yıkılmıyormu?
bnde 5 yıl flört edip 2 yıldır da evliyim ama test yapsam sınıfta kalır diye düşünüyorum:)

10 yıllık evliyim şimdi düşündüm de acaba biliyor mu:44:bugün test edeyim cevabı yazarımtahminimce herşeyi bilmiyordur

bılmez mı bılıyor tabı

geçen gün bı mağazada gezınıyoruz görevlı bayan yardımcı oluyor bı bluz gösterdı yeşıl, hemen atladı kafanereyebızoraya yeşılden nefret eder
olmaz bu dıye şaşırdım ama doğru tespıt

bıde kahvaltıya gıttık dün sabah
garsonlar masayı doldurdu ama benım yıyebılceğım hıç bırşey yoktu
ben peynır yumurta zeytın felan yemıyorum ama sesımı çıkarmadım, çaktırmadım hıç
baktım kalktı gıttı çıkolata getırıyor bana

sevmedığım hoşlanmadığım şeylerı bılıyor, bılmesıde hoşuma gıdıyor aslında
ama ben pek başarılı değılım galıba bu konuda, hala kahvesını az şekerlı ve yemeklerı tuzsuz yapıyorum

Son düzenleme:
ben evlenmeden önce birbirimiz hakkında hangi konu olursa olsun her şeyi öğrenmeye ve
onun öğrenmesini sağlamaya çalışıyorum açıkçası...

ya karsinizdaki insandan sizin kadar anlayisli ince fikirli olmasini beklemeyin. Erkek düsünürken beynin bir yanini kadinlar iki tarafini kullanir. O oldugu gibi yorum yapmadan kayitlar. BIz kadinlar o nedir bu nedir neden böyle o bakis neydi falan filan...olmadik sorun cikartiriz.

Erkekler cicek hediye eder biz beni aldattimi diye düsünürüz. Almazsada ne kadar odun deriz bana bir cicek bile almiyor :)) Bilmiyorum bazen hem cinslerimi anlamakta zorluk cekiyorum.

Sonra etten püften sebeblerden ayriliklar. A: Esim bana karbonatsiz sakiz almis ?? ( o yüzden ayrildik
B: Hadi be benim ki de sakiz almayi hep unutur :))

Bence simariksiniz kusura bakmayin. Ayrica siz kendi kendinizi ne kadar taniyorsunuz ? Dolabinizda heves edip aldiginiz fakat etiketi bile kesilmemis kac parca kiyafetiniz var ??

asıl bilip bilmeden yorum yaparak siz en büyük şımarıklığı gösteriyorsunuz..farkındaysanız yazıma bu çok küçük bir olay diye yazmışım..bunun gibi yazamayacağım belki bir sürü şey var dedim..sadece bu değil..damlaya damlaya göl oluyor bazı şeyler..dolabımdada giyinmediğimm etiketi kesilmemiş bir kıyafetim yok..belkide çok fazla kıyafet almaya imkanım yok...yazık ki ön yargılı bir arkadaşımızsınız..umarım siz böyle sıkıntılarla karşılaşmazsınız..umarım hayal kırıklığına uğramazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…