eşiniz sizin için hiç kadınsal bir ürün aldımı :) ?

CHOSEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
269
9
96
Antalya
selam kızlar.dün akşam eşimden ped istedim diye bana demediğini bırakmadı.
adet düzensizliğim var ve ne zaman adet olacagımı kestiremiyorum.dün aniden adet oldum.eşimi aradım ve bana eve gelirken ped almasını istedim.telefonda bir sürü dırdır etti zaten en son alamam deyip kapattı.adamda haklı herhangi bişey al gel demiyorum kanatlı uzun olsun diyorum jeyyar .telefondan beri bi dövmediği kaldı.neyse biraz sonra eve geldi baktım elinde poşet.yüz göz asık al dedi bana uzattı.:dance: su rus bebklerini bilirmisiniz hani actıkca içinden bebk çıkar naniknanik adam pedi öyle bi sarıp sarmalamıskı acmanın imkanı yok.
basladı yine bizimki.bidaha ben o markete gitmem adımımı atmam.bu ilk ve sondu.git kendi işini kendin yap.bulamadınmı bi bez parcası çatladınmı .... oooo daha neler neler.buda bana ders oldu.bi daha ondan bişey istemekmi ASLA.ya kızlar sizin eşiniz size hiç böyle istediğiniz zaman kadınsal ürünler almazmı.böyle söylenirmi hep.ne bilim bu ped olmazda agda olur yada cımbız gibi kadınlara özel ürünler almazlarmı? bi ped aldı diye bu kadar dırdır duymadım hayatımda :1no2:

Benim eşimde ben almam derdi sanırım bana,hiç başımıza gelmedi ama..
Bende onun prezarvatifini almam mesela.Niye alayımki?
Her ürün kişiye özeldir diye düşünüyorum..
a.s

BENDE GENELDE YEDEKLi ÇALIŞIRIM :))
ANiDEN GELSEDE BENİ ÖNÜMÜZDEKİ 2 AY İDARE EDECEK KADAR STOK VAR :))
KALDI Kİ BENİM EŞİMDE GÜLE OYNAYA GİDİP ALMAZDI...

açık söylemek gerekirse, eşinin davranışına hiç anlam veremedim, ve biraz da kızdım.
çok fazla abartmış diycem ama, normal birşey abartılamayacağı için de diyemiyorum.
tamam. bakkaldan almak istemiyorsa, alışveriş merkezinden alsın. bunda utanılıp çekinilecek ne var?
peki canım, sordun mu eşine, neden böylesine bir çekince içinde olduğunu....

aa bence eşin cok abartmış canım markette ped alan erkeklerle karsılaştıgım oldu anrmal utanılması gereken bi durum deil bence CADIARZU:1hug::enbuyukkk:

genelde alışveriş yaptığımda peti fazlaca alıp dolaba koyarım

ama ilk evlendiğimiz zamanlardı ilk markete beraber gittiğimizde ondan utanıp alamamıştım:utangac: sonra hastalandım ama çokda sancım vardı çekine çekine söyledim gidip alırmısın diye.markete gitti aldı.ama utanmış garibim.(marketteki kız bana güldü dedi.yazık her markete gittiğimizde soruyordu kasadaki kız bana bakıp gülüyormu diye)

kendime özel şeyleri eşime aldırmam önceden gidip kendim alırım.

Ben de tedarikli olanlardanım. Ayrıca eşimden almasını da isteyemezdim. Eşim bile olsa böyle özel bişeyle yüzgöz olmasını istemem şahsen. Hadi diyelim ki ben istedim eşim aslaaaaa almaz.

ben doğum yaptığım zaman çocukla ilgilendiğim için dışarıya çıkamıyordum.bebek daha yeni doğan olduğu için yalnız bırakmak çok zor.o zaman hasta olmuştum.eşimden istedim gitti aldı geldi.ama bunu her zaman yapacağını sanmıyorum.mecbur kalmıştı anlıyacağınız.

eşim böyle şeylerden çekinmez.ben de bana orkid alırmısın demekten çekinmem..gayet doğal bir olay.hayatım evde orkid bitmiş,çarşıya uğrayacaksan gelirken getirebilirmisin derim.O da tamam hayatım başka isteğin var mı seni seviyorum der var veya yok derim böylece telefonu kapatırız..:asigim: bu arada bunu yüzgöz olmak olarak düşünmüyoruz ikimizde...prezarvatife gelince..zaten kullanmıyor ki..ben de hastalık mı var ki kullansın..
Hastalıkla ne ilgisi var ki bunun anlayamadım!!!:1shok:
Prezarvatif bir korunma yöntemidir ve çeşit çeşit markaları vardır bilmiyorum belki biliyorsunuzdur!
:1closedeyes:

benim doğum kontrol hapımı her ay eşim alır.Geçen haftada epilasyon aleti istemiştim onuda almış.

Hastalıkla ne ilgisi var ki bunun anlayamadım!!!:1shok:
Prezarvatif bir korunma yöntemidir ve çeşit çeşit markaları vardır bilmiyorum belki biliyorsunuzdur!
:1closedeyes:

HAKİKATEN BENİMDE KAFAM KARIŞTI...
PREZERVATİF BiR KORUNMA YÖNTEMİDİR.
BUNUN YANISIRA DOĞUM KONTROL HAPI, SPİRAL, AYLIK ve ÜÇ AYLIK İĞNELERDE VARDIR.
KORUNMA YÖNTEMİ OLARAK.
DİĞER TÜM YÖNTEMLERDE KADIN BÜNYESİNE DIŞARIDAN BiR MÜDAHELE VARDIR.
PREZERVATİFTE SORUMLULUK ERKEĞİNDİR ve BÜNYESİNE BİR KATKISI OLMAZ.
KALDI Kİ HASTALIK VARSA DA PREZERVATİFLE DEĞİL, TIBBIN GETİRİSİ iLAÇLARLA ÖNLEM ALINIR.

kızlar 15 gunlık fılen evlıydım agda yapmam gerekıyordu esıme dedım.o ne yaptı dersınız markete gıdıp görevlı kıza demış oda benı arayıp kızın yanında 3 tane degışık marka var hangını alayım bende hangısı guzelse onu al dedım donup kıza demezmı bunların hangısı daha ıyı gulmekten oldum.dunde benı aradı marketten orkıd alayımmı dıye sasırdım hayırdır dedım.hadı söle hangını alayım farketmez al bırını ıste dedım.gece 7 yazıyo onu alıyom dedi.gecenlerdede bıme gıttık prezervatıf alcaktı bı turlu alamadı utandı bana aldırttırdı onunkınıde ben aldım.

Eşim kadın pedi alır.
Hatta aldı da..:dance:
Ben de yedekli yaşarım. O zaman da yedeklerimin azaldığını hissetmiştim.
Rica ettim,hiç gocunmadan aldı.
Hödüklüğüne lafım yok ama ne istersem getirir Allah razı olsun!:asigim:

Eşim kadın pedi alır.
Hatta aldı da..:dance:
Ben de yedekli yaşarım. O zaman da yedeklerimin azaldığını hissetmiştim.
Rica ettim,hiç gocunmadan aldı.
Hödüklüğüne lafım yok ama ne istersem getirir Allah razı olsun!:asigim:

Adamcağıza hödük diyorsun birde:1shok:anam adam daha ne yapsın orkidine varana kadar almış..
Yok yok bu kadın milletine yaranılmıyor gerçektendefisfisfis

:1rolleyes:

genelde alışveriş yaptığımda peti fazlaca alıp dolaba koyarım

ama ilk evlendiğimiz zamanlardı ilk markete beraber gittiğimizde ondan utanıp alamamıştım:utangac: sonra hastalandım ama çokda sancım vardı çekine çekine söyledim gidip alırmısın diye.markete gitti aldı.ama utanmış garibim.(marketteki kız bana güldü dedi.yazık her markete gittiğimizde soruyordu kasadaki kız bana bakıp gülüyormu diye)

kendime özel şeyleri eşime aldırmam önceden gidip kendim alırım.

bende hep tedarikli olanlardanım ama ben gündelikte ped kullandıgım için ayarlayamadım.normalde olsa ertesi günü kendim alabilirim ama malesef orkitin bitecegi güne denk geldi.bende ondan istedim.çok abartıyo bazen sinir olluyorum.utanıyo galiba.benimle asla iç çamasır almaya magazaya girmez.kapıda beni bekler.ama neden gelmiyorsun bak bunu satanda erkek diyorum.olsun sen gir al ben seni bekliyorum kapıda diyo.dogum kontrol hapı kullanırken yine öyle kapıda bekliyodu.yaparken yapıyo almaya gelince kaçıyo.dogum hastanesine test yaptırmaya gittim test sonucunu doktora göstermeye benimle içeri girmedi.üstelikte çok korktugum bi testti.sonradan özür diledi o yaptıgı için ama iş işten geçti.bu işleri çok abartıyo bilmiyorum.haa yalnız çalıştıgı yerde kadınlara epilasyon aletini yaglandıra ballandıra anlatıyo ama..ben gidip epilasyon bakim deem kıyameti koparır.bazen dayanılmaz olluyo :çok üzgünüm:

Adamcağıza hödük diyorsun birde:1shok:anam adam daha ne yapsın orkidine varana kadar almış..
Yok yok bu kadın milletine yaranılmıyor gerçektendefisfisfis

:1rolleyes:

Ben demiyorum ayol,kendisi söylüyor öyle..sırnaşık şey
Ben de onu onaylıyorum..:dance:
Kısacası; Ben bilmem beyim bilir diyorum..:icecream:

hıımm. demek eşlerin ped alma konusunda genel bir geri çekilimi var.. açıkcası ben hiç yaşamadım, yaşanacağını da düşünmemiştim. ama, bende gidipde eşime, prezervatif almam açıkcası. "istiyosa" gitsin kendisi alsın.
kasiyer, adam olucak, ben bayan. prezervatif alıcam ..eşiminde buna izin vermesini asla istemem.

selam kızlar.dün akşam eşimden ped istedim diye bana demediğini bırakmadı.
adet düzensizliğim var ve ne zaman adet olacagımı kestiremiyorum.dün aniden adet oldum.eşimi aradım ve bana eve gelirken ped almasını istedim.telefonda bir sürü dırdır etti zaten en son alamam deyip kapattı.adamda haklı herhangi bişey al gel demiyorum kanatlı uzun olsun diyorum jeyyar .telefondan beri bi dövmediği kaldı.neyse biraz sonra eve geldi baktım elinde poşet.yüz göz asık al dedi bana uzattı.:dance: su rus bebklerini bilirmisiniz hani actıkca içinden bebk çıkar naniknanik adam pedi öyle bi sarıp sarmalamıskı acmanın imkanı yok.
basladı yine bizimki.bidaha ben o markete gitmem adımımı atmam.bu ilk ve sondu.git kendi işini kendin yap.bulamadınmı bi bez parcası çatladınmı .... oooo daha neler neler.buda bana ders oldu.bi daha ondan bişey istemekmi ASLA.ya kızlar sizin eşiniz size hiç böyle istediğiniz zaman kadınsal ürünler almazmı.böyle söylenirmi hep.ne bilim bu ped olmazda agda olur yada cımbız gibi kadınlara özel ürünler almazlarmı? bi ped aldı diye bu kadar dırdır duymadım hayatımda :1no2:

:roflol::roflol::roflol: ayy vallah çok güldümmm

bencede abartmış ne olmuş aldıysa utanılacak bişey değilki
alışverişe gidemediğim söylerim eşime alır.

Back
X