Eşiniz telefonuna bakarmısınız ? başıma komik bi olay geldide yardım:)(

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
merak ediyorum tamam eşinizi sevgilinizi cok sıkmak ii değil ama takipte olmakta gerekir mi dün akşam eşim tvnin karşısında uyumuş bende sabh kalktım kilotlu çorabımı aryodum. sonra dedim ki dün oturma odasına mı bıraktım koltuk arkasınamı düştü felan girdim baktım tlf sarda oda uyuyo ben tlf baktım tlf bana baktı halıya oturtum .tlf sarj aletini yavaşça çekmeye çalıştım sonra tabikide kabus uyandı hemn panikledim tamam tlf elimde dğildi ama yerde oturuyom tlf biraz yakınımda allahım hüsran ne yapıyosun dedi çorap arıyodum dedim :)yerdemi dedi evet dedim balıkmı tutuyon dedi ama sinirli adam evden cıktım ama sabah çorabıda bulamadım burada adamın gözündede ne oldum bilmiyodum. en son yerde beni katledecenmi felan diyodu düşünün artıkk yardımmm:(

bişey olmamışki canım, eşin uyanınca seni yerde görmüş ve şaşırmış,
yardım edilecek kısım nerdeydi ben kaçırdım sanırım:))

:)) orayı atlamışım tlfnuna baktığımı inkar edeyimmi hala çorap aradığımı söleyeyim mi erkekler pek hoşlanmaz ya tlf karıştırılmasından yalan sölenilmesinden hiç hoşlanmazlar ama

:)) orayı atlamışım tlfnuna baktığımı inkar edeyimmi hala çorap aradığımı söleyeyim mi erkekler pek hoşlanmaz ya tlf karıştırılmasından yalan sölenilmesinden hiç hoşlanmazlar ama

tabiki telefonuna bakıcaktım deme:)) ilk söylediğin şeyde devam et:)) sen çorap arıyordun bi suçun yokki:))))

bide kimse eşinin tlf bakmıyomu? :)

ben ilk evlendiğimiz zaman çok bakıyordum hastalık derecesine gelmişti ama eşime güvensizliğimden değil, eşimin benden önceki kız arkadaşı sürekli msj atıyordu,adamın peşini bırakmıyordu, eşimde bana söylemişti bunu,
bende acaba bugün atmışmı diye karıştırıyodum telefonu,eşim mesajları falan hiç silmez, adamın bişey gizlediği yok yani:)) sonra baktım ki msj falan gelmiyor bende tlf karıştırmayı bıraktım:))

ben ilk evlendiğimiz zaman çok bakıyordum hastalık derecesine gelmişti ama eşime güvensizliğimden değil, eşimin benden önceki kız arkadaşı sürekli msj atıyordu,adamın peşini bırakmıyordu, eşimde bana söylemişti bunu,
bende acaba bugün atmışmı diye karıştırıyodum telefonu,eşim mesajları falan hiç silmez, adamın bişey gizlediği yok yani:)) sonra baktım ki msj falan gelmiyor bende tlf karıştırmayı bıraktım:))

dimi bencede oluyo böle şeyler onların anlayışla karşılaması gerekiyor:))

ben bakarim çokk nadirde olsaa , merakdan ama kotu bi$ey beklemem , adam bi i$ çevirse siler zaten direk aramayi mesajlari :)
bide paranoya derecesi olmadigi sureece kiskanilmak ho$larina gidiyor bence erkeklerin
o an yalan soyledigin için devam et tabide
telefonuna bakacakdim desende bi$ey olmazdi yani

ben bakmadigim halde takipdeyim diyorum bazen e$ime :27:

tel $ebekesinin internet sitesinden hep takip ediyorum saniyo benimki
hiç aklima bile gelmiyo, onlami ugra$icam :27:

ben bakarim çokk nadirde olsaa , merakdan ama kotu bi$ey beklemem , adam bi i$ çevirse siler zaten direk aramayi mesajlari :)
bide paranoya derecesi olmadigi sureece kiskanilmak ho$larina gidiyor bence erkeklerin
o an yalan soyledigin için devam et tabide
telefonuna bakacakdim desende bi$ey olmazdi yani

ben bakmadigim halde takipdeyim diyorum bazen e$ime :27:

ama gerçekten corap arıyodum seytan dürttü:)tamam ben hala çorap arıyorum:)bnde aslında sevmem ama nadirde olsa bakılıyo sanırım :)

bende esım uyudugunda telefonunda
whatsappa
mesajklara
arama ayarlarına
ınt gecmısıne
youtube gecmısıne
maıllerıne
talk gecmısıne bakarım :)
ve hıc yakalanmam :):51:

ben şuan bekarım sevgilimde olsa hiç öyle bir huyum yoktur alıp karıştırmak gibi eşim olursa ne olurdu bilemem ama bir şey karıştıracağımdan değil ama bende birinin telefonumu karıştırmasından hoşlanmam

ben şuan bekarım sevgilimde olsa hiç öyle bir huyum yoktur alıp karıştırmak gibi eşim olursa ne olurdu bilemem ama bir şey karıştıracağımdan değil ama bende birinin telefonumu karıştırmasından hoşlanmam

aynen bende öleydim ama evlilik başka bişi canım::)

Ben eşime uzun yıllar önce telefonun bakıcamı,onunda benimkine bakmasında bi sakınca olmadığını söylemiştim.Ogün bugündür arada rutin kontrol yaparım :) Bazen sinir olduğunu hissetsemde taviz vermiyorum bu konuda.Bence gizli saklı olmamalı.Sizde şakaya vursaydınız olayı :))

Ben eşime uzun yıllar önce telefonun bakıcamı,onunda benimkine bakmasında bi sakınca olmadığını söylemiştim.Ogün bugündür arada rutin kontrol yaparım :) Bazen sinir olduğunu hissetsemde taviz vermiyorum bu konuda.Bence gizli saklı olmamalı.Sizde şakaya vursaydınız olayı :))

o kadar sinirliydiki anlatamam katledeceğimi düşünüyodu adam benden korkacak yaff:)ama anlamıştır herhalde :))

bal gibide karıştırırım asla inkar etmedim etmemde.
kendinden korkusu olan adam köşe bucak saklar telinide,şifrelerinide...
eşler arasında gizli saklı hiç bişeyin olmaması taraftarıyım,onunda özeli var benimde özelim var modunda hiç yaşamadım yaşatmamda:)
zaten hayatımızın en özeli söz konusu olan şey(eşlerimiz)onlardan daha özel bişeymi var yada bizden.
bende ÖZEL'im o zaman benide saklaması lazım herkesten:52:

Back
X