Eşiniz ve ailesiyle yaşadığınız kavgalarda komşulara çevreye rezil oldunuz mu?

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
arkdşalr bugün görümcelrimle bi kavga yaşadım bütün apartman duydu her şeyi çok kötüyum sanki onların yüzünde bi daha bakamazmışm gib geliyor:((yani ben imdat polis çağorın diye bağırdım çünkü ben dövmeye kalkıştılar hatta saçımı başımı dagıttılar.....ve yalnızdım telfonumu aldılar kapını önünde bırakmadılar kaçmam için...

Neydiki sizi bu duruma getiren sebep?Ayrica siz niye onlarin yüzüne bakamiycaksiniz,sizin sacinizi basinizi dagitan onlarmis bunu onlarin düsünmesi lazim.

Birde esiniz filan nerdeydi kimse yokmuydu size yardim eden?

Neydiki sizi bu duruma getiren sebep?Ayrica siz niye onlarin yüzüne bakamiycaksiniz,sizin sacinizi basinizi dagitan onlarmis bunu onlarin düsünmesi lazim.

Birde esiniz filan nerdeydi kimse yokmuydu size yardim eden?

hyır kimse yoktu iki görümcem bi kayınvaldiem sorun çokk hem de çok çok...yani komşulara rezil oldum diye üzüldüm bide dayak yediğim için tabii....

Komşularınız ; polis diye bağırmanızı duyup da size yardıma gelmediler mi ? Bence sizin değil , onların sizin yüzünüze bakmaya utanmaları gerekir .

Allah korusun ! Ya gerçekten yardıma ihtiyacınız olan bir durum olsaydı , haliniz nasıl olurdu .

Çok wurdumduymaz olduk , çooooooookkk ...

zorbami bunlar? yada burasi dag basimi?
onlar saldirmissa siz niye utanacaksiniz. komsulukta olmus gercekten kimse yardima
gelmedi mi? neden buralara kadar geldi is

ya nerde yasiyoruz ya ne bicim insanlar var yaw. tansiyonum firladisempatiksalakcinni. bu terbiyesizlik, islerine gelince el kizi oluyoruz islerine gelmeyince patakute girisiyorlar. sen ne utaniyosun bacim ya bosver o insan kiligindaki ana kiz utansin. milattan once kalmis vahsi canavarlar.ne oldu da bu kadar seni dovmeye kalktilar. kocan ne dedi peki bu duruma?

ben herşeyi geçtim de sizin eliniz armut mu topluyordu o sırada.
anası bacısı benim kapıma dayanıp bana saldıracak kocayı ben 5 dk tutmam nikahımda :delphin:

ben herşeyi geçtim de sizin eliniz armut mu topluyordu o sırada.
anası bacısı benim kapıma dayanıp bana saldıracak kocayı ben 5 dk tutmam nikahımda :delphin:

arkadadasa katılıyorum.

ayrıca feryalcim, eski konularını da hatırlıyorum da.. bu senin ilk meselen değil.. son meselen de olmayacak.. herkes huzurlu bir yaşamın hasretini çekmez mi?

eşin ne kadar pasif kalıyor artık ya..
o adamın sana olan saygısından,sevgisinden emin misin?

komşulardan ziyade bunları sorgulaman lazım bence..

canim benim buyuk konusma. yarin olacagimiz hic belli deil.olumunekankayizsmile

ben böyle bir büyük konuşurum canım.
çünkü neyi hazmedip neyi hazmedemeyeceğimi biliyorum.
zaten ben öyle bir konuma gelmem. ola ki geldim, beni ailesi karşısında o konuma getiren adama kocam demem ben.

ben böyle bir büyük konuşurum canım.
çünkü neyi hazmedip neyi hazmedemeyeceğimi biliyorum.
zaten ben öyle bir konuma gelmem. ola ki geldim, beni ailesi karşısında o konuma getiren adama kocam demem ben.

eee konus o zaman:1closedeyes:

valla o ki bu dereceye gelmis olaylar ne bekliyorsun ki... ne kadar kotu bir durum eger kocanda sana destek vermiyorsa ve sende orda mutsuzsan kendine niye yeni bir yol cizmiyorsun..... hatta darp raporu alda bir guzel mahkemeye ver. maddi manevi tazminat ac ... cok sinirlendim ne deemek ya seni dovuyorlardi... bunca sikintiyi niye cekceksin ki..... belki diyorsundur soylemesi kolay yapmasi zor ama sende bir basla cesaretlen bak gerisi kolay gelir. en azindan yanlizken yolunda daha mutlu olursun sikinti cekcegneee

teşekkür ederim de siz konuş demeden önce de konuşmuştum ben zaten :delphin:

Konuş ve konuştuğunu yap. Bence büyük konuşmuyorsun. Bence sen kendini tanıyorsun, sınırlarını biliyorsun, nelere taviz vermeyeceğin konusu çok net. Bu allahdan gelen bir dert değil ki büyük konuşma olsun. Yalnız şu var, biz burada bişeyler diyoruz ama konu sahibi yok. Kızcağız ne durumda şimdi kimbilir.

Bacım senin kocan nerede? Bütün bu olaylar olana kadar ne halt etti kocan? Neden müdahale etmiyor? Ve sen neden hala o adamı koca diye yanında tutuyorsun? Bu insanların senden istediği ne? Bu ne utanmazlık, bu ne arsızlık. Evet onlar sana saldırırken senin elin armut mu topluyordu? Böyle insanlara kendini nasıl ezdirirsin? Silkelen ve kendine gel. Bak burada bir sürü insan sana birşeyler anlatıyor. Kimse senin kötülüğün için konuşmuyor, sadece sen eziyet çektiğin için herkes üzüldü ve çok sinirlendi. Hadi güzel kuşum, sakince olanları alat bize. Bizde bu arda sakinleşip bir çözüm bulmaya çalışalım.

Dayak mı yedin! Ama sen hala komşularına rezilmi oldum die düşünüyorsun !
Alemsin Valla . . . Onlar utansın gelip araya girmedikleri için veya polis çağırmadığı için. . .
Sen önce eşinin tavrını dert et kendine . . .

Olay basit bir olay değil, saç saça girmek.. bu durumda konu komşu duydu mu? rezil mi olduk diye düşünme hiç..
Olan olmuş.
Kayınvaliden ve görümcenle, ayrıca eşinle olan ilişkini düşün ve sorgula bundan sonra bence.
Önemli olan bu.

Back
X