Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce okudum canım mesajını. üzülmemin nedenleri, hemcinsim olman, gelinlerin ezelden beri bu bazı dengesizler yüzünden hastalık sahibi olmaları gencecik yaşta hayatlarının zehir edilmesi ve hayatı zehir edenlerinde etrafta iyi bir halt yemiş gibi rahatça gezinmeleri. yarının ne getireceği hiç bilinmez. Allahım kimseyi bu tip dengesiz insanlarla karşılaştımrasın.feryalcan aklımda sen varsın çözüm yolu bulmaya çalışıyorum ama mutlaka bu yolda kırılıp incinen üzülen sen olacaksın gibime geliyor. Görümcenin kocası ile konuşmayı dene. K.pederin ile konuş
canım görüşmin kocayısla görüşmeye çalışıyorum sana mesaj atmıştım zaten ayrıntısını.kayınpederim dersen o da onlarla başedemiyorum yani bu ailenin erkekleri pasif erkeklerin sözü geçiyo birde benim diğerlerinin sözü geçiyor...çok tşk ederim desteklerin için yani hiç yüzünü görmedğim tanımadığım bi insanın benim için endişenlemesi beni daha güçlü kılıyor..allahın izniyle bu sorunları inş atlatrım.........
Senin yerinde olsam temizliğe giderim ama bu insanların evinde oturmam. Çocuklara da kayınvalide baksın. Ayrıca böyle garip insanlarla oturacağını bile bile niye çocuk yaptın bu insanları tanımadan?bende eşimin ailesiynen kalıyorum çok konu açtım yaşadıklarımı anlattım.tanıyanlar vardır belki.en son olaydan sonra artık gerektigi yere cvp veriyorum.sohbetimiz yok.neyse konuyu anlatıyım.çocugum hasta yatak odasında başında duruyordum benimde dişim agrıyorrdu.epey bi odada durduk çıkmadım diş agrısı çekiyordum.kayınbabam odanın kapısına gelmiş bana diyorki....tufanlarım başıma geldi gene öbür çkızım flm izliyodu. sesini kıs dedi kıstım.başladı niye kısmıyon diye söledim kısdım sesini diye osıraya bagırmaya başaldı.artık yaşadıklarımdan kendimi tutamadım bende bagırdım.sonra giiti sopa getirmiş koluma öyle bi vurduki 2 hafta morarık gezdim.eşimi aradım.eve gel hemn diye.onlarda babmgili çagırmışlar al kızın götür diye.benneyaptımkibabmda götüremem dedi.üvey annemde istemedi.eşim geldigindede olaylar yatışmışdı hiç bir şey demedi.olaylardan için.2 bebm ortalıkta zırıl zırıl agladı.yavrularım hiç gözümün önünden gitmiyo..şimdi ise gene bu evdeyim.beblerim için duruyorum.gecenin bi yarısı herkes bizi dinlemiş.komşukar diyoki...kaynana kötü derdik kayınababnda aynısıymış dediler.o kadar çaresizimki bu çıkardıkları ilk dögüş degil sonda olmuyacak.eşim ayrılacam diyor ama daha borca griyor.bu gidişle zor çıkarız ....çok yalnızım
Senin yerinde olsam temizliğe giderim ama bu insanların evinde oturmam. Çocuklara da kayınvalide baksın. Ayrıca böyle garip insanlarla oturacağını bile bile niye çocuk yaptın bu insanları tanımadan?
:çok üzgünüm:
tanıdım kişiler zaten babmın daysı.kimse kimsenin ne oldugunu bilemezz..kaynanm zaten istemeyen kendisi.kayınbabyı kendi kışkırtıyo.bebleride sevmez bakmaz.2 tane bebeyi dogurmkla akılsızca davrandım.