esiniz yada sevgiliniz kiskancmi olmali genismi yada ikisinin nekar ortasi :)

seviyorsam karşımdakini bende aşırı kıskanç oluyorum. paylaşamıyorum.. oda beni paylaşamazsa veya aşırı kıskanc takılırsa da bana batmıyor. hoşuma bile gidiyor denilebilir hatta.. ancak yeni başlarken bir ilişki daha ısınıp ısınmama arasındayken durum bir anda böyle başlandı mı eskiden olsa göz yumardım ama artık yapmacıklık seziyorum. ve hoşuma gitmiyor.

Kıskanç olsun istemem, geniş olsun da istemem... Benim giyim tarzıma saygı göstermesini isterim... Ben ne giyersem giyeyim bana karışmamasını isterim....
Açık giyiniyorsam kapatmamasını, kapalı giyiniyorsam da açmaya uğraşmamasını isterim....

Aslında bende kıskanılmayı seviyorum yani bir kaç kişininde dediği gibi sanki çok seviliyormuşum gibi hissediyorum yada güzel olduğumu düşünüyorum :jeyyar:

Evli ve cesur aslında anlatabilirsin artık bu kadar yoruma ne yaşadığını?
Yani eşinin rahat davrandığını yorumlardan biraz anladım ama açıkçası birazda merak ettim :roflol:

Ben de eşinin dekolte giymesini isteyen erkekleri anlayamam Nasıl bir mantıkdır bu

öyle bir mantik iste neden bukadar anlasilmaz geldiki esine sana dekolte kisa etekten daha cok yakisiyor diye bilir yada gordugu bir dekolte bluz elbise v.s yakistirabilir esine benim esim oyle ve bir cok arkadasimda esinden tavsiye aliyor neden sana bukadar inanilmaz anlasilmaz geldi inan bende bunu anlayamadim sanki konu yine bir taraflara cekilmek isteniyor gibi anliyorum bakalim neyse ......................

Back
X