• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz yada sevgiliniz tamir isinden anlar mi ?

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
643
Fransa
Yoksa yine size mi kalir o isi yapmak? Benim esim çok beceriksiz yapamaz ve sonunda kayinbabami çagirir yapmak için sırnaşık şey ya sizinki

hadi bakalim :uhm:

Hepsinden anlıyor zaten alet takımları da var ama bazende çok sinir ediyor beni ..
O kadar çok takımları vardıki arada attıkları oldu...
Yoksa altından kalkızmaz her bozulan şey için usta çağrılırsa..

Elınden her iş gelir çok marıfetlı :) Evımıze tasınırken avızelere kadar o taktı her seyımız adam gıbı ve guvenlı oldu.

benim eşim de her işten anlar .öyle anlar ki yetmez mutfakta benden güzel yemek yapar.benden iyi ev işi yapar.beni solluyor valla :)) doğacak yavrumuza benden iyi bakacak korkuyorum :)) allah her eve eşime benzer eş nasip etsin :)

O konuda maşallahı var eşimin, bazen tamir konusunda beni şaşırtır çözemeyeceğini sandığım bir sorunu çözer, bazende sağolsun arızalı olup, garantisi devam eden elektronik eşyaları bir güzel açarak garantisini bozar aksine yapamazda ve ben böyle :1shok: gözlerimi dört açarım ne yaptın sen modunda ama kızmam yenisini almak için gün doğduğu için müteşekkir olurum.hihoyyyt

benim eşimin elinden her iş gelir...
misal en son arabamızın otomatik camlarından biri bozuldu açılmıyordu.eşim kapıyı söküp tamir etmiş. tamircilerin 200 lira istedigi camı kocam 1 saatte yapmışş.
gurur duydum yanii Şeniz

Back
X